Här tar vägen slut

Ja, nu har dagen kommit.. Den dagen då det är dags att ta farväl och stänga kapitlet som handlade om bloggen. Vet inte om det är för gott, men det känns som det just nu. Jag har trots allt sakta men säkert fasat ut den här plattformen ur mitt liv och min verksamhet. Den ger mig helt enkelt ingenting längre. Om jag ska vara ärlig så har bloggen endast tagit energi från mig dom senaste åren, men jag har nog inte velat inse det. Det har varit lite läskigt och främmande att tänka mig ett liv utan en blogg, och det är väl kanske inte så konstigt då jag har uppdaterat den, flera gånger varje dag i snart 15 år. Det är verkligen sjukt när man tänker tillbaka på hur länge jag har lyckats hålla den vid liv!

Jag har länge tänkt och trott att jag behöver vara så himla tacksam för vad bloggen har gett mig, men nu när jag äntligen är vuxen så håller jag inte med om det längre. Jag skapade mig denna lilla cybervärld när jag behövde fly från den verkliga världen som 15 åring. Utan att ha någon aning om vad konsekvenserna skulle bli, skapade jag mig en ny verklighet med ny identitet och nytt namn. Men det var inte jag, i grund och botten har detta aldrig varit jag. Jag skapade ett monster som växte sig så stor så jag inte längre hade kontroll över den. Monstret tog över mig helt och hållet.

Men det är klart att det har funnits fina stunder med, för det jag är tacksam. Jag slapp bland annat bara vara en ”medelmåtta”. Min största rädsla när jag var ung, haha! 😉 Jag trodde att jag bara vara en i mängden och att jag inte var speciellt bra på något. Så jag har nu verkligen fått chansen att sticka ut, göra mig hörd, synas och fått mätta min hunger för uppmärksamhet. Jag har också fått träffa roliga människor under åren som passerat, men då jag var med om lite för mycket har min hjärna tyvärr valt att klippa bort stora delar. Så jag minns dessvärre knappt hälften av dom jag fått möta.. Det är sorgligt, men jag har fått förklarat för mig från en läkare att det är så hjärnan hanterar stress. Så när jag pratar om mitt liv är det inte konstigt att jag inte minns mycket haha.. Men jag minns att det har varit fartfyllt! 🙂

Men jag vill från botten av mitt hjärta tacka er dom följt mig under alla dessa år. Det galna och absolut inte medelmåttiga livet som jag har haft, hade inte varit möjligt utan er. Jag vill tacka er som har stöttat mig och inte gett upp hoppet om mig. Är så tacksam när ni kommer fram och berättar om hur ni följt bloggen och att ni fortfarande följer mig. För jag försvinner inte, jag finns ju på Instagram och youtube 🙂 Så vi hörs där framöver.

Vill avsluta med denna låt, Långsamt farväl med Lisa Nilsson.
Den betyder mycket för mig av flera skäl.
När jag lyssnar på den tänker jag ibland på bloggen och den resan som nu är över.

Hej då ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (78)
 • Jonna

  Tack för en fantastisk blogg å stort lycka till i framtiden 🌹
  Kram kram Jonna

 • Cornelia

  Den enda bloggen som jag har fortsatt läsa i alla dessa år, har hängt med i 8 år nu! Tack ❤️

 • Veronica

  Tack för alla fina år ❤ det har varit en fantastisk upplevelse att få följa din uppväxt. Jag har varit med sedan dag ett! Jag kommer ihåg hur gärna jag ville vara vithårig och ha alla tuffa Ed Hardy kläder och keps som du hade 😅🙈 Idag är du en vacker kvinna med sunda värderingar som jag ser upp till. Tack för allt och jag fortsätter så klart att följa dig på andra sociala medier ❤

 • Alexandra Dalström

  Så tacksam över att du lyckats hålla den i liv så länge, tack för många skratt, mångar frustrerande känslor över hur folk beter sig på nätet. Och ett stort tack Alexandra för att du visat många av dina sidor att du vuxit up och blivit helt galet bra på yotube så kommer följa dig där dina videos är typ en höjdpunkt på veckan. Din personlighet gör sig så bra och kommer fram på ett helt magiskt sätt på video. Önskar dig stort lycka till massor med kärlek och lycka❤️❤️❤️

 • Helena

  Tack för allt, Alexandra! Jag är en av dom som varit med sedan starten och följt din utveckling från ”Kissie” till den unga, drivna och fantastiska kvinna du är idag! Stort lycka till, och vi ses ju på YouTube! 🌹

 • Karina

  Tack för allt! Du har varit en stora syster på nätet, en del av mångas teenage years❤

 • Isabella

  Hej!
  Jag fyller nu också 30 år och har följt dig sedan start. Åren har för mig också varit tunga men hittat små andrum bland bloggarna och allt det, för mig och utåt sett, ytliga livet som gav mig tid för att tänka på annat för en stund. Startar du någonsin en blogg igen så kommer jag definitivt vara där då jag saknar det redan.
  Det är fint att se att du äntligen vågar vissa mer av ditt sanna jag och hur du vuxit till att bli en sann förebild. Jag hoppas att du en dag blir vän med ditt förflutna och inte ångrar det. Allt sker utav en anledning och vem vet, du hade kanske inte varit lika klok om du inte gått igenom allt. Vet att det är lätt att säga och man känner ofta ”men är det värt att gå igenom så mycket skit för att komma dit man är idag”? Så tänker jag också. Men när jag ser dig idag, vem du blivit och vad du står för och hur du stöttar, särskilt kvinnor, så vill jag att du ska veta att du gör ett avtryck i samhället. Alla historiska personer som kämpat för alla rättigheter vi har idag har också fått gå igenom mycket skit men ibland krävs det för att världen ska bli ett bättre plats. Tyvärr måste vissa få lida. Försök hitta och fokusera på de positiva bitar du och din plattform bidragit och bidrar till och fortsätt med det. Om du vill så att säga. Oavsett så kommer du när du blir ännu äldre förmodligen kunna vara stolt. Jag tror att det har gått för kort tid ännu för att du ska se den tiden objektivt.

  Tack,

  Isabella♥️

 • Olivia

  Jag vill att du ska vara stolt Alexandra! Inte kanske för vem du var förut eller saker du gjort, men för den underbara och trygga person du blivit. Vilken jäkla resa du gått igenom och vilken jäkla kvinna du blev tillslut. (Inte för att throw shade på andra men jag menar kolla vad som hände med paow…:/ ) du har uppenbarligen haft väldigt svängigt i livet och i ditt mående och att äntligen hitta sig själv och ha makt över sitt mående är otroligt fint och jag ser verkligen upp till dig och den kvinnan du är idag.

  Mvh en som följt dig sedan 12 års ålder när bloggarna var ens enda sociala medier

 • Alexandra

  Vær stolt av den du var og den du er. Klem fra meg ❤️⭐️

 • L

  Tänk va många vi är som följt dig under dessa åren, och tänk vad mycket som hänt oss alla under denna tid.. Sorg, glädje, förtvivlan, lycka, frustration, sjukdom, död, plugg, karriär.. Det är vemodigt, men också nödvändigt att ta beslut om när någonting bör ta slut.

  Hej då <3

 • Victoria

  Så fantastiskt! Att fått följa dig i 15 år på din blogg, att växt upp tillsammans med dig som tonåring, evigt tacksam! Jag flydde tillsammans med dig i tonåren och önskade mig alltid mer men vågade inte men att läsa din blogg gjorde att jag fick fly en sekund. Tack! ❤

 • Deliquate

  Älskar dina videos, de piggar alltid upp mig! För mig så kommer det alltid att vara mer behagligt att läsa en blogg framför att se en vlogg. Gillar textformatet mest då det ofta är lättare att skriva vad man känner och tänker än att säga det. Följer din microblogg (instagram) nu istället 😉 Tack för den här tiden! <3

  Kram från en som bloggat sedan 2002 (då jag var 15)

 • Miss P

  Lycka till med alla dina framtidsplaner du har kommit så långt och utvecklats så mycket som person var stolt över den du är❤️ Har varit roligt att följa din resa från när du var så pass ung. Älskade att du sa vad du tyckte och tycker samtidigt att det är synd att du blir fortfarande dömd för den personen du en gång tyckte att du behövde vara. Håll huvet högt och försök skita i alla bittra människor med sina dumma åsikter om dig. Ingen känner dig mer än dem som är närmast dig och du har inget att bevisa för något älskar när du lägger upp dina videos på youtube du känns så jävla äkta och genuin och tycker om att du har skinn på näsan och hjärtat på rätt plats ❤️ Kram från en 40 åring kärring som följt din resa och utveckling och tycker att du är perfekt precis som du är

 • Camilla Persson

  Jag förstår dig helt, jag började också att blogga som 15 åring och sista september förra året tog jag beslutet att sluta efter 10 år. Tack för att du delat med dig av allt under dessa år och vilken förebild du är 🤍

 • Jag

  Alexandra!

  Åh det finns så mycket jag vill säga om både din senaste YouTube-video och detta inlägg. Men jag är så överväldigad så jag nöjer mig med: du är helt jävla fantastiskt och jag önskar dig all lycka och kommer fortsätta följa dig på YouTube.

  Mvh. En som följt bloggen i 15 år

  Ps! Kommer sakna bloggen men supportar och förstår ditt val till 100%. Hade nog aldrig klarat så länge som du gjort och du har ju YouTube. 💕

 • Sara Ekström

  Glädjer mig att höra att du är i ro och tillfreds med Dig och dina beslut. Att du klarar dig utan uppmärksamhet och bekräftelse från andra än Dig. ❤ Du har vuxit och utvecklats och ändå både klarat av och lyckats med massor av saker, bra kämpat, tänk att du lärt dig utav allt, även det som gått mindre bra.
  Önskar dig All lycka till med allt det du tar dig för! Kom ihåg att du kan klara allt du vill, det krävs bara jobb, eller mer jobb!😘⚘

 • Paula Smilee

  Åh fina ! Är jag konstig nu för att jag faktiskt blev tårögd? 🥺 Jag har följt din resa från början och på så sätt även ”växt upp” med dig, jag är idag 31 och även jag började blogga för 12ish år sen, gör det dock fortfarande kanske inte för tillfället då jag har hamnat i en svacka efter att min hund gick bort förra månaden 🥺… men hur som helst.

  Tack för alla åren vi fick följa dig, för alla skratten, galenheter och allt annat smaskigt där i mellan. ❤️
  Lycka till med alla dina framtidsplaner Och vi hörs väl på Instagram & Youtube. Se inte detta som slutet utan som en ny början på ett nytt projekt!

 • Evelina

  Var stolt över dig själv. Tack för alla dessa år som du underhållit! Har följt dig från start 😅.
  Kram, lycka till med allt du tar för dig i livet ❤️

 • Jennie

  Stort lycka till från en mamma till en idag 20-åris tjej, jag började läsa bloggen då min unga tonåring gjorde det, jag ville se vad hon påverkades av och varför hon ville bli en bloggare hon med. Jag har lika många gånger skrattat som förfasats ärligt talat men har vant mig vid (även när dottern växte upp och slutade följa bloggare) att läsa om dina dagliga eskapader.
  Vilken fin resa och vilken härlig människa du är, önskar dig allt gott.
  Tack!

 • LaMadre

  Du är en enastående människa Alexandra! Jag hoppas att du är riktigt stolt över det du åstadkommit i ditt liv, den du blivit och den fina vardagen du har idag. Du har lyckats med så mycket och du har vuxit som få. Jag skulle inte säga att du skapat ett monster, det har bara en vilsen ungdom, med saknad av mycket men sårbar längst in i själen. Fina Alexandra, jag har älskat din blogg och det är med sorg jag säger farväl till den. Men jag är ändå glad att du finns kvar i cyberspace via andra medier.
  Lycka till med allt bästa du

 • Anna

  Tack för alla dessa år! Jag är 37 år och har hängt med från början med lite pauser nu och då, men har alltid återvänt för att se hur det är med dig 😊 Det har varit så intressant att följa din utveckling, framför allt de senaste åren. Du är grym!! Önskar dig all lycka till i framtiden!!

  Glad sommar ☀️

 • Sanne

  Jag har följt dig i många år nu och vill bara tacka för allt! Det har varit roligt att följa din utveckling från en vilsen tonåring till en fantastiskt kvinna! Jag kommer förstås att fortsätta följa dig på insta och youtube! Lycka till med dina framtida eskapader <3

 • Sandra

  Tack och all lycka till! Du är grym 💪🏻❤️

 • johanna

  Vilket fint avslut ändå, även om jag tycker det är så tråkigt att du slutar med bloggen. Som du kämpat i alla dessa år och vilken resa och utveckling du har gjort! Wow! Det är imponerande, du är imponerande! Stort lycka till med allt du tar dig för framöver <3

 • Elin

  Nämen detta är ju verkligen slutet på en era, jag har följt bloggen i ca 12 år (om inte mer 🙈) men om du känner att det är nog så är det så 🤷🏼‍♀️
  Och du har ju ändå lyckats åstadkomma så mycket med denna form av medie, du fick ju bloggandet att totalt explodera i sverige och sen dess har vi ju fått följa dig genom eld och vatten
  Så tack cyber-syster för alla tips, allt skratt, allt gråt, och inte minst för att du gett en liten bit av din själ till oss på andra sidan skärmen! Vi syns på YT och insta! ❤️❤️

 • Johanna

  Tusen tack för alla år. Du kommer att vara saknad

 • Mikaela

  Tack för att du delat ditt liv med oss andra. Tack för att du är du och för att du tar livet som du har fått och lever det så som du vill leva det. All lycka ♥️

 • Caroline

  Tycker du gjort och gör ett fantastiskt jobb. Jag är 45 år och har följt dig i ett par år. Imponeras av din drivkraft och även din styrka. Din stryka att säga stopp och nej till bloggen, kommer göra att man utvecklas. För stänger man en dörr, öppnas det andra.
  Var stolt över dig själv och det du åstadkommer.
  Kram på dig ❤️

 • Didi

  Tack för en underbar blogg, för den här tiden vi fått se delar av dig och ditt liv. Jag föredrar bloggar framför allt annat men jag förstår samtidigt att saker och ting utvecklas, du finns ändå kvar och vi ser ju dig på youtube! 🙂 Att göra det man mår bra över, är ju det viktigaste i livet. Säger som många andra gjort, var stolt över dig! ❤️
  Stor kram och lycka till med allt i framtiden.

 • Elin

  Tack för den här tiden! Har följt den här bloggen sen du startade då man behövde gå in på datorn för att se efter om du lagt upp något nytt. Det var andra tider och se hur du förändrats genom allt du gått igenom har varit och är stor insperation. Ta vara på bloggen även om det är ett avslutat kapitel, den är en del av dig och den har hjälpt dig på gott och ont dit du är idag. ❤

 • Kenth

  Allt näthat och du har stått upp och fortsatt med din grej. Du är min hjälte och förebild.

 • Z

  Jag har följt din blogg sen start och stört mig på dig något utav helvete tills jag någonstans förstod att det är ju bara en roll du spelat. Som alla andra, inklusive mig själv.
  När du bröt dig fri från rollen Kissie till den sanna Alexandra har de varit ett helt klart nöje att följa dig. Du är så jävla härlig och rolig! 💓
  Jag tycker att det är sjukt tråkigt att du ska sluta blogga men din hälsa går före allt annat.
  Jag kommer fortsätta att följa dig på Youtube och önskar hårt att du får ett erbjudande om sommarpratare inför nästa år. Det skulle jag verkligen lyssna på!
  Heja dig och allt spännande som väntar!

 • sanna

  Jag kommer ihåg när jag var yngre och följde dig, kenza, dessie och paow osv. Och så tänkte jag ”kommer dem lägga ner bloggen när de blir vuxna om flera år, vad konstigt isf” och ”tänk om ngn skaffar barn, kommer dem fortsätta då? då är dem ju vuxna” nu är dagen här och de känns lite sorgligt, men ändå inte. du finns ju på andra sociala medier nu som är större än själva bloggen! och det känns lite 2020 att gå vidare ifrån bloggandet till youtube! 🙂 Vi ses på youtube, tack för alla dessa år! <3 Ett tag där tyckte jag du var helt galen och jag förstod inte hur man kunde va så elaaaak haha nu är jag vuxen och förstår att allt inte var "på riktigt" och nu tycker jag du verkar vara en så härlig och snäll tjej med fötterna på jorden! <3 kramar

 • J

  Varför är inte du sommarpratare i år?!

 • M

  Följt dig sen dag ett och har aldrig ogillat dig, vem ville inte ha ditt stora vita hår & rosa läppar lix på fjårtistiden 💁🏼‍♀️😂 & du har verkligen blivit en fin person idag som många kan se upp till & en av mina favoriter att titta på youtube. Du gör ett bra jobb & Lycka till❤️

 • Stina

  Tack för denna tid Alexandra.
  Jag har följt dig sen dag 1 och jag har alltid sett upp till dig trots att jag är (89a)
  Du har alltid stått för det du säger även om du fått oförtjänt mycket mothugg från Blondinbella bland annat, (minns hennes program du var gäst på förut, )idag kallas det för mobbning som dom behandlade dig.
  Du har verkligen lyckats och idag är du en självständig och ekonomisk fri kvinna.
  Har läst din bok den är så bra ! Rekommenderar verkligen alla att läsa den!
  TACK för alla skratt, tårar och galenskaper som du hittat på, att få följa dig från en helt vanlig tjej till numera en rik och självständig kvinna har verkligen motbevisat alla som inte trodde på dig.
  Minns en gång när jag såg dig utanför en tunnelbanestation, jag var så feg, vågade inte komma fram och hälsa, men visste det var du, för du hade hästsvans och när håret blåste såg man din nacktatuering.
  Fortsätter att följa dig på dina andra kanaler, Youtube och Instagram med glädje.
  Ta hand om dig nu och tack för allt💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
  Du är bäst💖 Hejdå…😓

 • Hanna

  Jag har följt dig sedan start och vill tacka för att jag fått följa med din resa genom dessa år.
  Du verkar vara en underbar och härlig person! Tack och lycka till! ❤️

 • Adam

  Tack för allt.
  Tack för allt.
  Tack för allt.
  Tack för allt.

 • Mia

  Din blogg var den första jag började följa för ca 12 år sedan. Jag har haft förmånen att se dig växa och bli en stark och fantastisk kvinna. Det tackar jag dig för! Du har gjort en otrolig resa.

  Jag kommer att sakna din blogg men du skall följa ditt hjärta och göra det du brinner för, då kan du gå långt.

  Önskar dig all lycka, glädje och styrka i allt du gör i framtiden.

  Hälsningar, 40+ från Finland

 • majoslava

  det var roligt att se dig utvecklas från en tonåring till en fin ung kvinna

 • E

  Åh nej!
  Tråkigt. Men önskar lycka till i livet med allt vad det nu blir.
  Och allt har ju en början och ett slut någon gång.
  Kollar in på din instagram ibland.

  Allt gott!
  /E

 • Emma

  Det är nog ett bra beslut! Tänk att jag läst din blogg i 13-14 år!!! Och din resa har ju varit helt galen, om man ser vart du började och vart du är nu! Avslutar med flaggan i topp, lycka till med allt framöver ❤❤

 • Wallbergz

  Tack för allt! Jag har följt dig hur länge som helst! Kan inte ens minnas när jag började följa dig. Det är som att jag har fått växa upp från min tonårings period till vuxen ålder tillsammans med dig! Kommer aldrig sluta följa dig heller. Kram!!

 • Mimmi

  Blev väldigt rörd av din video och detta inlägg. Du är fantastisk! All lycka till i framtiden!

 • Anna Karin

  Bra beslut, det finns en tid för allt. Lycka till framöver!

 • Klara

  Tack för massa härliga inlägg!

 • Er

  Tack för den här tiden!!
  Jag kommer fortsätta följa dig på Instagram och Youtube 🙂

 • Jos

  Kära Alexandra. Jag har följt dig och bloggen sen nästan första början. Jag har i princip alltid hejat på dig, även när du var under den provocerande perioden, kände tydligt att det fanns mer bakom ytan. Ditt riktiga jag har lyst igenom för mig från dag ett, och jag har alltid tyckt om dig. Jag är så glad att du verkar ha kommit närmare att dela ditt riktiga jag mer ”ofiltrerat” med omgivningen. Förstår att det får dig att må bättre! Men det som vi tycker om med dig nu fanns ju även tidigare, och jag vill att du ska veta att det finns vi som sett det genom alla år. Det är inte ditt fel att omgivningen är så oförstående och trångsynt ibland. Jag tycker du är fantastisk! Du har en styrka som få besitter också i och med ditt förflutna, och jag tror du kan hjälpa många och vara en positiv kraft i världen tack vare det. Fortsätt utvecklas, jag ser fram emot att fortsätta följa dig på vägen. Och låt inte trångsynta människor sätta gränser för vad du kan bli, fortsätt bana din egen väg och det finns ingen hejd för vem du kan bli. Du har redan bevisat att du har en styrka att ta dig upp som är imponerande. Fortsätt bli mer och mer dig själv. Du är en inspiration för mig. <3
  /en som följt dig i mer än 10 år, vi har fasiken växt upp tillsammans, ofattbart hur tiden går. Önskar dig allt gott.

 • Anna-carin Lilja

  Vad tråkigt men lycka till med allt. Kram ❤

 • Sofie

  Tack Alexandra för att du har delat med dig både högt och lågt. Tycker att din blogg har varit extra viktig från er semester där du bara sket i allt som heter insta-filter och berättade för alla hur en vanlig kvinna ser ut. Det ska du ha STORT cred för. 💯❤️

 • ★ Orsakulla som blev mamma vid 20, porslin, pudelmamma & specialpedagog ★

  Följt din blogg till och från sedan du bloggade från början. Hittade hit av en slump och läst dina böcker, såg när du medverkade i olika program och tyckte att du var underhållande. Du har gått din egen väg och det är väldigt bra gjort. Kommer fortsätta följa dig på Youtube så klart :).

 • Antonio Thrash

  Jag skämtade om min granne när han började bygga en bunker, jag tror inte längre att det är en dålig idé trots allt.

 • Kathlene Shoemaker

  Hatar det när folk räknar dig i Dota, de är så irriterande och tråkiga.

 • Louisa

  Nej nej nej nej nej nej !!!! Jag har varit en trogen läsare på din blogg sedan 2010/2011 … Och det irriterar mig att du är mest aktiv på YouTube eftersom jag är döv och inte kan höra vad du säger !!!! Därför har jag alltid föredragit bloggar! Eeeeej, hur ledsen jag är! Men okej, det är ditt val och jag respekterar det. <3 Hoppas att mitt svenska är korrekt. Jag kommer från Danmark.

 • Emma

  Precis som många andra följt dig sen jag var 13-14 och nu är jag 24. Det kan vara bra att stänga vissa kapitel i livet och sedan öppna nya.
  Tack så mycket för allt du delat med dig under dessa år, du är grym!

 • ingemar

  Tack för allt du har varit grym på alla vis Hoppas en dag att du kommer åter. Många kramar Ingo

 • Mimi

  Leste i en norsk avis at du skulle slutte å blogge så jeg kom bare for å si good riddens. Aldri likt eller følt noe du deler. Hvertfall ditt syn på feminisme er ekskluderende, preget av ditt white privilage liv og ensidig. Bye Felicia

 • Louisa

  WTF… Det er ikke mig på billedet, haha.

 • S

  Jag har följt dig i 10 år och uppskattat bloggen! Tack för den här tiden! Lycka till på din resa framöver!

 • mässing diskbänk

  Den här bloggen är väldigt bra …. Hi, I was thinking something about that too, but I decided to look for it on the internet, then I found this site and I found some interesting sentences here, I really like the way you express it and your show to write it.

 • Lotta

  Så tråkigt att höra, men tack för en så fin blogg! <3

 • Klara

  Tack för fina inlägg!

 • Emilia

  Så tråkigt att min favorit blogg och den ända bloggen jag läser numera väljer att sluta. Men jag tror det är bra att avsluta ett kapitel medans man håller på med ett annat. Tack för alla fina inlägg! Nu blir det att surfa över till Youtube!

 • Pernilla

  Hej!
  Har följt dig sedan bloggen startade och vill bara säga att den har varit toppen på alla sätt och vis. Jag förstår att du vill gå vidare i livet och önskar dig all lycka! DU ÄR BÄST!! Tack för alla åren 🙂

 • Jessica

  Önskar dig all lycka till i framtiden 🙂

  Glad sommar!

 • Rickard

  Tack för allt och lycka till.
  Alltid trevligt att läsa gamla inlägg.
  Hoppas att du svarar på kommentarer ibland

 • vit blandare

  Den här bloggen är väldigt bra …. It turns out that what I have been looking for so far is in this paper, I am very happy to find several articles on this blog, I am interested in your sentence above, very opinion building in my opinion, why? because you wrote it in language that is easy to understand.

 • vit blandare

  Bra artikel. Ha en bra dag.. I’m also a big fan of writing down goals and keeping up with them for that very same reason–to see my progress and get encouraged to keep going. If there’s no feeling of progress, then motivation can dwindle before you accomplish what you set out to. Great article!

 • erika s

  SÅ sjukt ändå, jag fyller 26 nu i höst, och jag har följt både dig från start, sittandes i din pappas lägenhet med ha ed hardy tshirt/linne eller vad det var och super blekt tuperat hår, till att idag vara en så otroligt stark och vacker kvinna <3 mycket har du fått utstå och än är livet inte slut med dess prövningar, men har du fixat denna tid, då f*n fixar du allt 😀
  Även följt joakim lundell från start som kladdat ba*s och bl*d över kroppen och gjort diverse sjuka saker, till den framgångsrika man han är idag, om än jag inte håller med han i allt osv så har både du och han gjort en jätte resa i livet och det ska speciellt du ha en stor eloge för. <3

 • Anna

  Hejdå vackra provocerande mogna Alexandra!
  du har präglat min uppväxt. är jämngammal med dig och har följt din blogg dagligen sedan du startade 🙂
  du gjorde min uppväxt med dig. tack sötnos! puss på nosen.

 • juliatarmidi

  Blogwalking here from Malaysia 🙂

 • Georgeres

  K4HAMvhtKmekiuL45

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *