Skaffa båt?

Hej hej. Vaknade precis upp från en liten nap, förvirrad och skör efter ett träningspass. Jag och Malin testade på trampolinträning! Alltså det var det värsta jag varit med om på länge, och det var menat positivt 😉 Jag har ju verkligen kommit igång med träningen och jag testar gärna olika typer av träningsformer. Alla pass är inte lika effektiva, och inte lika roliga men så är det ju. Detta pass dock, wow.. Det var så sjukt jobbigt och man kände verkligen hur benen fick arbeta från den sekund man ställde sig på trampolinen. Malin som jag tränar med har på sig en sån trackingklocka, där kan man se hur mycket man förbränner bland annat. Enligt den klockan förbrände vi runt 650 kcal, och jag tror passet var ”bara” 50 minuter långt. Så det kanske inte är så jättekonstigt att jag behövde sova lite efter 😉 Blev helt slut! Dessutom var jag väldigt trött innan passet också för lilla Chloé tyckte det var en bra idé att väcka mig 6 för att busa.

Hon löper just nu och när hon gör det får hon en helt annat personlighet. Hon är skitjobbig om jag ska vara ärlig. Hon ska slicka sig i murran konstant, och jag hatar det slickljudet!! Får panik när djuren håller på att slicka helt maniskt. Zacco brukar vara den som stör mig mest när han slickar och har sig, men nu vinner Chloé för det är på en helt ny nivå. Sen ska hon slicka alla filtar för hennes blod hamnar där, och det gör det bara värre. Sån där trosa med skydd har hon men den drar hon av så det känns också meningslöst. Men samtidigt vill jag inte kastrera henne, tycker operationen känns för riskfylld. Hon är för gammal nu för att utsättas för sånt i ”onödan” tycker jag.. Så ja, det är bara att härda ut och hoppas att det går över snart.

Vad annars då.. Jo ett nytt soffbord har jag beställt hem, så den borde komma i mitten av Juni. Sjukt att vi är inne i Juni månad snart..  Blev ett glasbord fast Andreas inte vill ha ett. Vi har väldigt mycket diskussioner kring nya möbler, och vi tycker relativt lika men efter att Andreas sa ”måste vi ens ha ett soffbord” kände jag att jag behövde ta över inrednings delen helt och hållet. Alltså, hur kan man ens tänka tanken att inte ha ett soffbord.. Så ja, jag beställde ett bord utan att fråga Andreas och jag skäms inte ens över det. Lol 😉

Vi har varit på landet lite med familjen och myst en del också, väldigt skönt att få komma ut på landet och andas lite. och på tal om landet så har jag tittat efter båt också, är väldigt sugen på att ha det nu när vi bor så nära vattnet. Går allting som jag hoppas på att det ska göra har vi en båt som rymmer 6-7 pers snart. Tänk så nice!! 🙂 Då kommer en sommar fast i Sverige inte kännas så tråkig trots allt.

Ja det är väl det som händer i livet, liten summering. Glömde faktiskt bort bloggen efter förra inlägget och det känns skönt. Jag var nästan rädd förut över tanken att bloggen kanske dag inte skulle uppdateras. Jag har ju trots allt fram tills nu uppdaterat den flera gånger varje dag. Men nu fasas den ut väldigt naturligt. Som mycket annat här i livet går vi från det ena till det andra och det känns bara rätt. Känner också att jag nu kan välja att inte behöva stå ut med hat från troll längre vilket är väldigt skönt. På insta, youtube och alla andra plattformar måste man stå för vem man är (om man inte orkar göra ett fejkkonto dvs men det tar för lång tid för dom flesta) och det gör direkt att hatet minskar med 90 %. Och vad kan jag säga, jag saknar inte att behöva stå ut med fegisar hehe.. Men oavsett, ni som fortfarande är kvar här är guld! Och jag uppskattar att ni hoppas över till mina andra plattformar ♥

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (30)
 • Didi

  Åh kan inte fatta att du ska lägga ner bloggen på allvar. Galet men jag är så glad för din skull, att du faktiskt går vidare med sånt som får dig att må bra! Det är ju det som är viktigast i världen.

 • johanna

  åh jag blir så glad när du uppdaterar här. Älskar ditt youtube konto (ett av få jag följer) men gillar ändå bloggformatet också, för dom här ”vanliga” uppdateringarna 🙂

 • real Hmm

  Pga av ägarna och hur apparna FB och youtube fungerar, tack men nej tack.

  Önskar jag kunde säga ja, men det kommer aldrig att hända.

  https://foodforfika.wordpress.com/

 • Jag

  Har vant mig vid tanken nu på att du ska lägga ner bloggen och eftersom du uppdaterar flitigt på både Instagram och YouTube så får jag min tillräckliga dos där. Känns som bloggarna börjar gå ur tiden lite. Tråkigt på ett sätt, men bra på ett annat kanske, för YouTube är ju faktiskt lite roligare (har jag insett nu när jag ser dina videos, vilka är de enda jag kollar på där).

  Förstår dig till 100% att man vill gå över till sådana plattformar då troll lättare härskar i sådana här kommentarsfält. Jag hade aaaldrig pallat så länge som du gjort med all skit folk skrivit.

  Ha det fint och ta hand om dig och förresten angående det du skrev i någon händelse med att folk kommenterar din kropp, jag blir så provocerad och arg när jag hör det, vad är det för fel på folk.

  Ps! Skriv gärna ett inlägg om svinet Paoulo Roberto.

 • Jasmin

  Vad skulle du tycka om Andreas köpte möbler utan att du var ok med det?

  • alexandra

   Han får gärna ta intiativ, men det gör han inte. Han gillar att vänta, och det gör inte jag 😉 Men vi är ju alla olika. Han tycker om att städa undan oftare och det gör inte jag. Jag gillar att köpa nytt och bona in mig snabbare, det är inte lika viktigt för honom.

 • Sofie

  Kommer att sakna dina inlägg här

 • Camilla

  Skaffa båt så kan vi mötas ute på vattnet, skåla mellan båtarna och ta ett dopp 🤩

 • Kim

  Min hund blir också som förbytt när hon löper. Det är så jobbigt. Promenaderna tar så mycket längre tid för att hon ska sniffa på ALLT.

 • Jennifer

  Som om inte kvinnor när de har mens inte är en utmaning, haha! xD /Realistisk kvinna

 • Linda

  Klart du ska ha en båt!

  Vi har kollat runt lite med, av samma anledning, och vill liksom du ha en liten båt med plats för närmsta familjen/vännerna. En weekendbåt med plats så man kan sitta och prata/äta/sola och ett par tre mindre berths.

  Kan tipsa om en Princess 42 eller en Azimut 43. Båda är lagom stora, bra kvalitet och köper man begagnat i andra hand riktigt prisvärda.

 • Carla

  Tycker mest synd om Zacco. Det är verkligt jobbigt för en hanhund att vara tvungen att vara ”under samma tak” som en löpande tik. Stressnivån ökar. Hanhunden mår då inte bra. Har själv haft westie hanhund och tik. När tiken löpte var hanhunden i sin ”andra familj” – hos mina föräldrar. Han trivdes där som fisken i vatten. Han var avslappnad och njöt av veckorna där och var sen glad, att komma hem igen till en tik som inte hela tiden bjöd ut sig till honom och vred upp honom på högvarv, så att han inte koppla av och var hel fnattigt frustrerad.

  • alexandra

   Efter att vi kastrerade Zacco kunde han inte bry sig mindre om Chloé löper eller ej. Alltså han bryr sig 0 % verkligen. Innan kastreringen lämnade vi dock honom till Andreas ex och det funkade fint.

 • Klara

  Så söt liten hund <3

 • Anette

  Smart drag att lägga ner bloggen i tid!

  DIn tuffa träning har resulterat i den rumpa du en gång drömde om…bra jobbat, du ser frisk och stark ut.

 • Twittermorsan

  Naj. Fort. inte insta o fb fan. Tuben kul men tar tid o kolla. Blogga für fasen! Twitter e grymt dock förutom att Humpty Dumpty (jaaa, Trump) förstört dess rykte lite.

 • Video förslag

  Hej Alexandra kan inte du och Andreas reagera på lite medverkan du vart med i på tv typ Sveriges värsta bilförar. Fångarna på fortet ah du fattar eller gammla video bloggar sen fjortis kissie tiden kram

 • Klara

  Båtlivet är helt klart värt att upplevas!

 • Stina Nyberg

  Varifrån är ditt mjukis set som syns på sista bilden? så himla tufft ju, dunder kram! <3

 • Stefan

  Tråkigt att du lägger ner bloggen

 • Milla

  Men alltså hur snygg?

 • Alle

  Vem har gjort tavlan i ditt sovrum? Kan man beställa?

 • Emma

  Hej Alexandra! Har följt dig i princip från start då du började din bloggkarriär och känner att det var dags för en kommentar. Såg din senaste video på youtube och vill helt enkelt ge dig världens största tumme upp! Det är fantastiskt starkt av dig att våga ta up dina komplex och prata om tabubelagda saker såsom kroppskomplex. Det är SÅ viktigt att vi alla försöker bryta mönstret av att det är skamfyllt och för privat att prata om. Skall vår värld en gång för alla förändras bör fler vara som du och våga prata öppet om det! Nu vet jag att du haft ätstörning och allt vad det innebär, även om man ej gått igenom något sådant svårt tror jag de flesta av oss kvinnor bär på komplex i någon form. Pratar man öppet om det och bekräftar hur vanligt det är så tror jag på riktigt att man kan få folk att börja acceptera att det är ok att ha komplex och att man ej behöver låta dem ta över vilket då kan resultera i något så destruktivt som en ätstörning.
  Du har gjort en fantastisk resa från perioden med ätstörningar till den du är idag, glöm inte det! Kom också ihåg att Rom byggdes inte på en dag, det är ok att ha skitdagar ibland då man tänker mer på sina komplex, låt dem bara inte definiera dig som person och låt dem inte ta över dig! Ha en fantastisk helg!

 • remalax

  so nice post. i like it.
  BÄSTA MUSKEL MASSAGEPISTOL

 • Stina k

  Tjena, vet inte om detta är rätt forum men funderar på att boka en dermapen behandling via den här sidan, https://beutly.com/ , nån som har nån erfanrhet?

 • guld diskbänk

  After I read this article, I got an idea that I could use for my next step. a few sentences are clearly illustrated here. thank you for writing this article. I got a lot of experience from here.. Tack så mycket för att du delar information.

 • rate my company

  I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites! rate my company

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *