Händer mycket nu!

Hejsan hoppsan! Firar att det är söndag med en liten uppdatering, inte dåligt va? Sitter och klipper dagens video som jag alltid gör på söndagar, men det kommer först upp om några timmar för jag måste avbryta klippningen. Min bonuspappa fyller år idag så vi ska strax åka över dit med tårta och present för att fira honom 🙂 Var inte många dagar sen (8 dagar sen) jag fyllde år heller så jag ska hämta upp min present som ligger hos mamma och väntar på mig hihi.. Det är en piedestal som jag hade önskat mig 🙂 Den hann inte komma till den 18e nämligen. Är superglad, tror det kommer bli så snyggt hemma hos oss. Tror jag kommer ställa den i sovrummet och ha en fin växt på som hänger ner, eller ställa en stor kruka på!

Som ni hör är inredning det största fokuset just nu och det är väl inte konstigt.. Man ska ju helst vara hemma och då kan man verkligen passa på att pyssla. Sen blir jag så sjukt lycklig av att se hur vårt hem börjar ta form, ville nästan gråta när jag la in mattan i vardagsrummet haha!! Inte för att mattan var någon speciell (snarare tvärt om, en ganska billig historia från IKEA) men det blev så mysigt till vår nya soffa. Färgerna funkade så himla bra ihop och jag började se ”slutet i tunneln”. För det är mycket som ska köpas in för att det bli bra. Färgerna på möblerna som vi hade innan funkar tyvärr inte alls i detta hem.. I förra lägenheten hade vi ju mörka blå/gröna möbler som blev fint och coolt där. Men nu när vi bor större och har sjöutsikt tycker jag vitt och beige är finare. Sen är jag en sån människa som gärna följer trender för jag är i grund och botten inte jättebra på att inreda.

Ps. Jag har skrivit flera gånger att jag inte tjänar pengar på bloggen längre, vilket är sant. Men i förra inlägget kommenterade någon typ ”ja det passar att blogga nu när du får pengar för det” och det stämmer inte? Jag reklammarkerade förra inlägget för jag MÅSTE enligt lag för inlägget innehöll ett pågående samarbete. Men jag fick inte extra betalt för att lägga ut det på bloggen, även om det EVENTUELLT kan generera något extra köp. Men då jag inte bloggar aktivt här så tror jag inte det kommer öka försäljningen alls. Det har blivit väldigt konstigt nu när män som inte kan sociala medier ska bestämma lagarna kring hur vi måste reklammarkera.. Men så, nu vet ni det.

Ps 2. Skulle jag skriva vart tex soffan eller bordet är ifrån skulle jag behöva reklammarkera även detta inlägg. Men för att skippa missförstånd skippar jag det 🙂 Vill ni veta sånt får ni följa mig på Instagram. Står fast vid att denna plattform används ej för att tjäna pengar längre. 

Här om dagen blev jag bjuden på lunch på strandbryggan av Rosanna, så mysigt. Tror detta var i onsdags och vädret var MAGISKT!! Minst 20 grader och strålande sol. Mådde så bra 🙂 Världen kändes nästan normal igen.. Nästan! Hade på mig mina egendesignade byxor + skärp också dagen i ära, känns så himla häftigt! Sen halsbandet är designat av min vän Angelica, också sjukt coolt! 🙂 

Dom hade särat på borden och sofforna så vi inte satt för nära andra sällskap, det tycker jag var bra 🙂 Viktigt att restauranger följer restriktionerna. 

Här har ni vår nya soffa!! 🙂 Alltså wow det blev så himla bra, älskar den så mycket. Stor, ljus och bekväm. 

Och här har ni vårt nya matbord, så sjukt vacker. Mormorskivan är brutalt fin (och tung hehe) och den gjorde sig väldigt bra med stolarna. Var lite orolig att vi skulle tappa den på vägen in då den väger 75 kilo men det gick bra. Firade det nya bordet med att köpa nya ljusstakar, coola va? 

Funderar att köpa denna från IKEA (!!) faktiskt. Tror den kan bli snygg som tv-bänk mot den ljusa mattan, vita gardiner och ljus soffa. Tänkte först köpa en låg vit, men detta kanske blir lite finare.. Sen på med fina ljusstakar, söt liten vas och tadaaa!

Igår hade vi våra vänner och grannar över på middag, jag lagade maten och det blev spetskål i ugn (toppade med krossade hasselnötter) och apelsinkyckling. Spetskålen blev inte så bra som jag hade hoppats, men det var min första gång. Jag glömde dessutom både vitlök och parmesanosten hehe.. Men övning ger färdighet! 🙂 Ska testa göra den snart igen förhoppningsvis blir det ännu bättre då. Efterrätten tyckte jag dock blev bättre, gjorde en egen tolkning av den amerikanska efterrätten smoores. Det blev ganska sent igår och mycket vin så är lite tröttis idag om jag ska vara ärlig. Men det var så mysigt.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)
 • Johanna Grahn

  Alltså sådan drömsoffa, så stor och mysig. Snyggt 🙂

  http://johannagrahn.se

 • Ann

  Så vadå du får skriva att tv bänken går att köpa på Ikea, men d e inte reklam då? ( mest nyfiken på vart gränsen går😝)

  • alexandra

   För jag har inget pågående samarbete med IKEA på någon av mina plattformar. Jag har däremot ett samarbete med företaget bakom soffan + bordet. Dock gäller inte dom samarbeten bloggen. Men skriver jag om det här fast jag inte får betalt kan jag åka dit på det (för det blir indirekt reklam). Knäppt va?

 • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

  Så trist att folk ifrågasätter dig när du bara följer lagen. Aldrig förstått det där med att vissa bara vill skapa dålig stämning 🙁 . Jag såg videon när du gick runt och visade dessa saker på och jag tycker absolut att tv-bänken skulle passa hur bra som helst hos er. För övrigt gillade jag mattan med, tänkte direkt att en sådan skulle jag också vilja ha :).

 • Didi

  Jag tycker det är irriterande att du inte kan skriva om vad du vill utan att andra regler ska lägga sig i. Man kan inte vara snäll och tipsa alltså, för allt ska gå på regler. Jisses. Och av män som inte ens bloggar, de har noll koll, vad vet de. Det är ett kvinnoregerande yrke dessutom.. jaja.

  Tack för att du bloggar i alla fall, jag tycker verkligen om din blogg.
  Men jag förstår fortfarande inte varför du inte tjänar pengar på bloggen. För att det inte ger klicks/sälj längre eller?
  Jag skulle aldrig köpa något via Instagram, bara via blogg eller direkt på hemsidan, men alla är olika.

 • johanna

  Den bänken från IKEA är riktigt snygg, tror absolut den kan passa hos er 🙂

 • Pia

  Va mysigt ni börjar få det. Ljusstakarna var jättefina!

 • Anni

  Det finns andra skänkar på Mio i typ samma modell men så mycket snyggare. Det ser billig ut från Ikea.

 • Milla

  Men gud recept på efterrätten tack 🙂

 • Anna

  alltså, finns det något finare än svart marmor?!

 • Nora

  Reagerade lite på kommentaren om lagar och hur de blir gjorda. Marknadsförningslagar hör i hop med konsumentlagar. EU Consumer law finns till för att skydda konsumenterna (Sverige följer EU), kom då ihåg att vi är alla konsumenter.
  Att vilseleda en konsument behöver inte vara med vilja, utan det kan hända oavsett intention.

  Det är synd att många innom influencer yrket uppfattar det som ”jobbigt” att följa marknadsförningslagarna och inte förstår att objektivet med dessa är att skydda konsumenterna. Då ska det tilläggas att innom EU så anses den regulära konsumenten att vara: Reasonably well informed, observant and circumspect.

  Jag tror att reglerna kommer bli bättre och vägledningen kommer bli klarare. Men som i alla juridiska fält så tar det tid att utveckla. Det influencers kan göra är att samarbeta med myndigheterna och komma med konstruktiv kritik och vad dom generelt behöver bättre vägledning innom.

  Många av de nordiska landen har starkare konsumentskydd än andra land, det ska vi vara stolta över. De rättigheter vi har som konsumenter bör inte tas för givet.

  Ett personlig tips till er i influencer-marketing yrkerna är att ta en universitetskurs i EU consumer law /svensk marknadsförnings rätt. Det är et fält som är högst aktuellt i ert yrke och som ni kommer ha stor nytta av 🙂

 • Cenedra

  Hej!
  Jag driver en kristen blogg där jag berättar om vem Gud är och hur det är att vara kristen. Det skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg, God bless! <3

 • Lisa

  Jag tycker det är såååå roligt att du har börjat blogga lite igen!! Älskar din blogg! Och ännu roligare nu med lite mer inredning 😊 har precis beställt kjolen och den matchande toppen från din kollektion, hoppas så att det passar! 🤩🤩

 • Matilda

  Snyggt det blir i ert hem! Tips är att ha ännu fler mattor, men det har ni kanske tänkt att ha 🙂 en under matbordet hade blivit supersnyggt + gör så att det inte ekar lika mycket och även en avlång under fotändan av sängen skulle göra mycket för helhetsintrycket av sovrummet plus öka mysighetskänslan ännu mer 😀

 • mässing diskho

  Åh så fina möbler. Jättefint och jag gillar verkligen din klädstil.

 • Rebecca

  Så fin inredning, både de ni köpt men också de ni funderar på! Gillar soffan och matbordet var superenkelt men ändå så snyggt.

  Hoppas du får en fin långhelg, besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat om ätstörningar och ångest. Kramar!

 • Anne Hansen

  Hej. Jag driver en danska blogg där jag berättar om superkul feminism och frihed for kvinnor. <3 Elskar din inspiration.

 • Elin

  Lampan ovanför matgruppen! Omg!

 • Maria

  så fint ditt hår är.

 • M

  Vad fint ni har det hemma! Var köpte du soffan? Den hur fin som helst!

 • Caroline

  alltså du har stil som en gammal tant. Varför klär du dig o inreder ditt hem som om du vore 50? varför skulle man vilja göra sig äldre än man är? 20 är väll optimalt?!

 • remalax

  so nice post online.

  MUSKELMASSASJEPISTOL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *