Innehåller betalt samarbete

Liten uppdatering

Hej svejs. Bara för att jag har skrivit att jag ska stänga ner bloggen så har jag fått mer sug nu på att blogga än vad jag har haft på länge. Är inte det typiskt? :’) Men jag gör så att jag kör på tills jag känner att det är dags att stänga ner, eller pausa! Man ska trots allt göra det man mår bra av 🙂 Just nu ligger jag i sängen och tar en paus från städningen här hemma. Kom på att jag måste klippa ihop ett jobb och skicka till en kund, och det känns skönare att få det gjort under ”jobbtimmar” så jag kan inte tänka på det senare under kvällen. Ska även skicka iväg lite mail för jag försöker förverkliga en liten dröm på min youtube-kanal. Men det är svårt att få saker och ting att hända just nu när det är oroliga tider.. 🙁 Men jag ger inte upp, jag mailar vidare och hoppas att det kommer lösa sig! 🙂

Men jag bjuder på lite bilder från dagarna som har gått:

I torsdags träffade jag upp lite vänner och myste på uteservering. Så skönt att få komma ut och träffa vänner! Borden var utspridda så man satt inte alls nära andra, och handspriten var givetvis med. Hånglade inte med främlingar och om jag nyste gjorde jag det i armvecket 😉

Jag deltog i ett cyber-event med Oribe, så trevligt var det! Det var ett frukostevent och hade det varit ett ”vanligt” event hade jag högst troligtvis inte deltagit. Men nu när det bara var för mig att gå till köket där datorn stod var det inte längre några problem 😉 Fick en genomgång av märket och jag blev väldigt sugen på deras produkter, speciellt deras frukter som ska vara bra för en trasig hårbotten. Min har blivit väldigt torr på senaste tiden och den kliar väldigt mycket.. 🙁 Inte roligt, så jag hoppas deras produkter kan hjälpa mig.

Köpte en ny drinkvagn, var så trött på vår förra fula vagn i metall. Tycker det blev mycket mer luftigt och fint. Ska sätta någon tavla över här sen också så blir det perfekt. Har fått en grej för svart/vita motiv just nu och vill sätta upp det överallt i köket! Andreas är såklart mer för färg.. Men jag har kommit på ett bra sätt att komma runt våra olikheter, och det är att bara köpa! 😉 Sen får jag ta fighten när grejerna kommer, men oftast tycker Andreas att det blir bra när det väl är på plats.

Detta är inte min bild, men ni ser bordet på bilden? Ja ett likadant har vi beställt hem och den borde komma nästa vecka. Så himla fint 🙂 Vi båda var så sugna på ett runt bord och vi har letat som galningar efter det perfekta.. Vi var först inne på svart trä, men när vi såg detta i marmor kunde vi inte hålla oss längre. Längtar tills den är hemma! Och jag tror även vår nya soffa kommer nästa vecka eller veckan efter det.. Åh!!

På torsdag släpps min kollektion för bubbleroom, så taggad!! 🙂 Här är en av topparna som jag designat (ja, DESIGNAT). Har alltså ritat allting och bestämt allt från stygn, knappar till material. Vill ni kan ni signa upp er på VIP-shopping så får ni 2 timmars förtur till min kollektion så ni inte blir utan era favoriter. Misstänker att några av grejerna kommer sälja slut snabbt..

Tex denna klänning som även kommer i en vacker champange-grå färg. ÄLSKAR DENNA KLÄNNING SÅ MYCKET!! Klicka >HÄR< för att signa upp dig på vip-shoppingen. Du skriver bara in din mail så får du alltså 2 timmars förtur den 16/4

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (30)
 • Diana-Lovisa

  Wow alltså!! Vilken snygg klänning. Kan tänka mig att den beige-grå är riktigt jäkla snygg 😍 Kram på dig!

 • Fannie

  Den gula klänningen var ju skitsnygg!

 • Skruttan

  Så fina klänningar. 🙂

 • real Hmm

  Hur kommer det sig att jag sitter på modd? Vill du berätta vad jag gjort? Jag skrev att du missuppfatta vem som de taskiga kommentarerna var riktade mot, och de var inte till dig. Är det därför? Det var ju för att vara snäll.

 • Alex

  Såg din näst senaste vlogg. Dina symtom påminner mig så mycket om hur jag mådde när jag hade kopparspiral. Man kan även få de symtomen av andra preventivmedel. Läs gärna på själv, på Vulverinekoos på instagram eller hennes blogg!

 • Didi

  Alltså du är så fin i dina designade kläder! Grymt fina och jag är glad för din skull, att du får göra såna här häftiga saker i livet, designa smycken, produkter, kläder etc. Så häftigt.
  Lycka till med bloggen, hoppas verkligen att du håller suget uppe och du förresten, blev nyfiken på varför tjänar du inte pengar på bloggen längre? Vad beror det på?

 • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

  Alltså den gula klänningen hur fin :D. Den ser ju ut som sådant man bara måste ha i sommar :). Sedan ser erat nya bord som ni får snart hur fint ut som helst :). Älskar stolarna :).

 • Rena

  Wow, the yellow dress is wonderful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Sandra

  Jädrans..såg din senaste video på Youtube.. vad har hänt med dina läppar? Gigantiskt mellanrum nu mellan näsan och munnen. Den är helt ihopsjunken.

 • Ella

  Blir det likadana stolar till bordet också? Superfint iallafall!

 • Anna

  Ovan kommentar var till Sandra… Varför lägger sig inte kommentarerna där de ska? Blir en massa missförstånd och konstiga inlägg.

 • Karin

  ”Inte hånglat med främlingar” ja alla får vi göra uppoffringar 😉

 • Sara

  Kul att få njuta av dina inlägg ett tag till! Uppskattar verkligen din blogg!

 • Vanessa

  Var har du köpt drinkvagnen? Så fin och fräsch!

 • Jag

  Jaaaaaaaa vad kul att du fått tillbaka suget! Hoppas fortfarande på att du kommer vara en av dem som det står en artikel om som bloggat i typ 50 år eller något och kan kunnat följa hela livet. För du är en intressant person, annars hade jag och alla dina andra följare aldrig följt dig! För övrigt så måste jag bara säga att marmorbordet är SINNESSJUKT JÄVLA SNYGGT GEEE MIG!!! 😍

 • Elin

  Hehe, är det inte alltid så att när man sagt att man inte ska göra något mer pga diverse anledningar så blir man sugen… Eller som jag just nu i Coronatider; blir jättesugen på att gå ut och klubba trots att jag inte gjort det på flera år bara för att man INTE kan 🤦🏻‍♀️

 • Cicci

  Så fin den rosa blusen är <3

 • S

  Suget kom väl med de betalda samarbetena, inte sant? 😉

 • Sofie Lidén

  Kollektionen är superfin!! Heja dig 👌😍

 • Linn Enberg

  Måste säga att din kollektion innehåller riktigt fina plagg verkligen! <3

 • Millan

  Ganska värdelöst att köpa ett matbord som det bara får plats fyra pers vid tycker jag. Hur tänker du lösa det om du bjuder in fler på mat?

 • old fashioned mama

  Blogg e bra, fortsätt gärna. Ogillar Insta, har det ej o har bara tjuvkikat på bilder där anonymt men nu funkar tydligen inte d heller. Insta o Fejjan verkar göra allt för att fånga folk genom inlogg men text e ju roligare då man kan ta del av känslor o personlighet på ett annat sätt. Keep blogging woman, nån gång i månaden lr så. Va här jag såg du hade en egen kollektion ute! Najs!

 • Olivia

  Håller med, vi köpte ett matbord som rymmer 16 personer ifall vi vill bjuda in någon på middag! Lika bra att ta det säkra för det osäkra. Dock lite halvtrångt i vår 1a men men… Man vill ju inte behöva ta fram extrastolar eller att gästerna ska sitta lite trångt. Värst av allt vore ju att låta någon sitta vid soffan ifall det krisar!!🤔😏

 • M

  Hej Alexandra!

  Var var det ni köpte ert fina marbord? :*

 • Carina

  Har du tänkt att byta header? Tycker att det ser ut som att du har en stor brun fläck på kinden (Contour + rouge)

 • Isabelle

  Bra att du inte har stängt bloggen!

 • Anna O

  Galet att folk inte vet hur man lyfter upp en idag? Alexandra som tex säger att hon tappat suget att blogga. Suget gnistrar till lite svagt ibland.. Jag förstår att man tappar suget och att det lilla som gnistrar till ibland också försvinner!

  Det kommer helt irrelevanta och sjuka kommentarer och frågor som tex ”Har du tänkt byta header. Tycker att det ser ut som att du har en stor brun fläck på kinden (Contour + rouge)”

  Hon skriver att hon tänker/funderar på att sluta blogga. Hon går nog inte runt och tänker på sin header då??
  Och hade hon tyckt/tänkt som dig hade hon inte lagt upp den headern.

  Skulle man ens gå och sätta upp en header som alla vill ha och tycker om och är överens om, skulle alla få vara utan en header.

  Hur korkat tänker vissa? Helt ologiska frågor och kommentarer ibland.

  Lyft upp folk! Era idiotiska/korrkade inlägg är irriterande! Inte någon header etc!

  Önskar allt gott och en fin dag, till de som förtjänar det.

 • Helen

  That pink cut out shirt is so cute! Love it!
  http://hotmail-login-account.email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *