Bild 1: Idag har jag beställt hem en tavla som ska få pryda vårt sovrum, en följare ska måla den. Spännande 🙂 Sen letar jag även efter snygga vägglampor som jag kan sätta ovanför nattduksbordet.. Tror det kan bli mysigt!

Bild 2: Hittade äntligen dom perfekta gardinerna till sovrummet. Ville ha mysiga fina gardiner som kan blockera solljuset samtidigt dom känns lyxiga. Vi hittade dessa på Olssons tyger och just dom vi ville ha var det rea på, så vi tog alla som fanns kvar! 😉  Nej men dom hade exakt så många som vi behövde, dvs 4 längder. Vi ville täcka hela ena väggen nämligen. Dom är verkligen helt perfekta och dom är ännu finare nu efter att jag steamat dom. Dock är dom kanske 2-3 cm för långa så behöver förkorta dom lite.. Visst finns det ”tejp” man kan använda istället för att sy?

Bild 3: Jag målade om våra nattduksbord för ett tag sedan och satte dit knoppar. Tycker resultatet blev sååå bra 🙂 Innan var dom mörk-blå/gröna.. Men jag insåg först efter att jag hade börjat slipa dom vad dom kostade, haha!! Jag tror dom låg på ca 4000 kr styck, hehe.. Hade jag vetat det innan hade jag nog sålt dom och köpt nya bara, men gjort är gjort! Nu kommer dom till användning oavsett och färgen blev jämn och fin efter att ha rollat dom några gånger. Vi har matchade skåp i vardagsrummet, men dom vågar jag inte måla om för dom är större och dyrare. Så kommer lägga ut dom för försäljning, den mörka färgen passar inte i den nya lägenheten.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *