alexandra nilsson selfie

Hej svejs. Tänkte uppdatera er lite vad som har hänt på senaste 🙂 Inte för det har hänt något väldigt speciellt, men ändå. Fick lite feeling igen 🙂 Här har ni en bild från i lördags. Det kanske inte syns men jag var super-duper-mega-bakis i lördag när vi skulle åka på en 40-års fest haha.. Alltså tur för mig att smink finns.. Jag var ute en sväng kvällen innan för att fira Viktor Frisk, men det slutade med att jag mådde sjukt dåligt och behövde åka hem. Tror jag satt i en taxi redan vid 12-tiden men ändå var hela lördagen förstörd :( Så hela dagen på lördagen låg jag typ i sängen och försökte överleva. Sen vid 2 tiden var det bara att slänga sig in i duschen och sminka sig för klockan 16 SHARP skulle vi mötas i stan för att skjuts till hemlig destination. Man kan inte skippa en 40 årsfest bara för man är bakis. Dessutom visade sig att festen var en förlovningsfest..!!! Så glad vi åkte! 🙂

Alla fick en goodiebag som innehöll masker med Roys ansikte på, alkohol, shottar, tamponger, tops, torrschampo och lite annat smått och gott man kan behöva under en blöt utekväll 😉 Tyckte det var en sån mysig detalj!! Om jag gifter mig en dag kommer jag också ha små presentpåsar med saker gästerna kan tänka sig behövas under kvällen, som just mensskydd och saker man kan fräscha upp sig med.

På högra bilden är vi på partybussen som tog oss från stan till festlokalen i Sigtuna där festen höll hus. Till höger ser ni födelsedagsbarnet Roy som fyllde 40 och Andreas med Roys ansikte över haha.. Väldigt obehagligt var det att försöka prata med Andreas när han hade på sig den där masken.

Söndag då. Mår äntligen bättre och var allmänt glad över att inte vakna upp bakis (hehe). Så vi gick upp hyfsat tidigt för att få upp alla gardiner nu när vi har äntligen fått upp gardinskenor i hela lägenheten! 🙂 Hehe 2 månader senare lixom.. Andreas försökte sätta upp en skena i min garderob och det gick bra, men det tog hela dagen och ett x antal svordomar.. 😉 Så vi anlitade 2 killar som kom hit och löste det åt oss, så skönt! Då kunde vi fokusera på annat. Så nu har vi satt upp undergardiner överallt i vårt hem och det känns reddan mycket bättre. Innan kändes det så himla kalt på väggarna och det ekade nästan.. Och så ska inte vara i ett hem! Så gardinerna har gjort en stor skillnad verkligen. Men vi ska sätta upp ännu fler gardiner, över dessa vita ska vi sätta upp några med lite färg på. Har dock inte bestämt vilka vi ska köpa än.. Det är sjukt svårt att hitta rätt tycker jag.

Ny hängen har vi på gardinerna också, på vänstra bilden ser ni hur dom såg ut INNAN när vi använde små vita hängen från IKEA. Det ser inte bra ut längst upp.. Den ska ju väcka sig snyggt som hotellgardiner gör, och det gör dom nu när vi bytte till större silvriga krokar från IKEA att hänga gardinerna i 🙂 Så ifall ni vill slippa gå den hårda vägen, köp inte dom vita hängena utan dom silvriga. Det ser mycket finare ut.. Sen ska dom gråa gardinerna som sitter i sovrummet hänga i gästrummet istället, vill att sovrummet ska kännas varmare. Då funkar inte dom gråa. Så nu är jag på jakt efter varma beiga. Ni får gärna komma med tips på fina varma gardiner som skulle funka i sovrummet.

Har unnat mig en microneedling-behandling också 🙂 Vet inte hur många såna omgångar jag har kört nu men jag tycker verkligen den är bäst för den funkar typ för allt. Det är inte superskönt, men den ger absolut mest effekt. Jag skippar gärna onödiga behandlingar med botox eller fillers när jag gör detta. Fokuserar hellre på att få en frisk, slät, sund och återfuktad hud. Och det hjälper denna underbara maskin med!

Jag är så glad jag inte åker kommunalt just nu under corona-tider.. Är inte jättenojjig men det känns såklart onödigt att bli smittad. Så uppskattar bilen lite extra mycket tider som dessa. Det är också skönt att ha bil när man har gjort microneedling hehe, så slipper man sitta röd och flottig framför främlingar på bussen 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (42)
 • Veronica

  Jag vill absolut inte vara dryg på något sätt för det kommer säkert att bli finfint när ni är klara! Men på bilden har du fingerkrokar med högt fäste. Väljer du istället fingerkrokar med lågt fäste så kommer gardinen upp en bit och täcker skenan, brukar se lite mer balanserat ut men det är såklart en smaksak i slutändan! 😃

 • Sara

  Köra bil i 110 och ta en bild för att visa upp vad?

  • alexandra

   Ja exakt, körde upp till 110 för att ta en bild det var absolut så det gick till. Lol.. Var inte jag som fotade, men gillade bilden 🙂 Pussipuss

 • StrongerLife

  Åh vad härligt att du bloggar igen!!
  Vad otroligt fin du såg ut på första bilden, så söt.
  Snygga gardiner och din utsikt är bara för bra för att vara sann.
  Hur känns det i området då hittills. Nu har ni ändå bott där ett tag, känns det som hemma, som nått du kan tänka dig att bo länge länge? För jag har för mig att det ändå va ett ”nytt” område för dig eller? Skulle vara kul att höra lite.

  Ha en fin vecka

 • silvia

  ääääääääääääääääääääääääälskaR DIG

 • Magdalena

  Guuud så jag hoppas att det där en förlovningsring! Mest för att ni är så fina ihop och det skulle vara så vackert om ni förlovade er när ni var i USA! <3 Jag är en sucker for love storys 😉

 • Martina

  Varför se ner på åka kollektivt, jag åker det dagligen och är frisk. Antar att du tror att det hjälper att sluta leva och gå runt rädd. Leva efter vad media säger.

 • Stina

  jag tänker likadant angående kollektivtrafik och virus. blir så orolig.

 • Anonym

  Ja för en del är dumma och nyser rakt ut inte klokt. Menar i tunnelbanan m m. Hoppas du visar sedan när ert hem är färdigt det ser så fint ut. Jotex har mycket gardiner.

 • Majsan

  Strongerlife:

  Kollade in din blogg. Du klagar på att du inte hinner med träning mm mm.

  Ett tips! Sluta kommentera på varenda djävla blogg.. så får du massor med tid över

 • Siv

  Majsan, jag håller med, men stronger återvänder aldrig och läser eventuella svar. Den vill bara göra reklam… mkt tröttsam person. Ängslig

 • Pia

  Skönt att få upp gardiner. Alltid lika jobbigt att få stången på rätt plats så jag brukar också ta hjälp så man slipper borra sönder väggen!

 • Rebecca

  Jag kan tipsa varmt om mimous gardiner. De har flera olika alternativ och om jag inte minns fel har de fina varma beiga mörkläggningsgardiner som skulle funka fint till sovrummet.

 • Elin

  Alexandra! Jag såg din video på youtube ang hur du känner kring din vikt. Jag blev själv ledsen när jag såg den. Ville bara säga att du ser fantastisk ut precis som du är. Och att vikt inte definierar en människa. Gör det som får dig att må bra, smal, kurvig, tjock, What so Ever. Önska man kunde ta bort alla begrepp som definierar människor. Att vara överviktig och när hälsa står på spel, då ska man absolut ta vara på sin kropp. Men annars, man ska fan få se ut hur man vill, få vara sig själv. Och ingen ska få påverka din självkänsla. Stå på dig, skit i vad folk tycker eller skriver. Va hälsosam, ta hand om dig, du är så fin som du är ! Kraaaam

 • Ida

  Gardintips!
  Måtta fönsterna som du ska ha gardiner i och så åker ni till en gardinaffär (där dom syr upp gardiner och sånt) och kläm och känn på alla tyger dom har och så måttbeställer ni gardinerna! Och om inget annat så får lite inspiration 😄
  Har alltid undrat varför mammas gardiner ALLTID hängde så jävla snyggt och ALLTID hade en perfekt längd och tydligen måttbeställde hon alltid😄 finns så jävla mycket roliga tyger och material! Och det bästa är att allt finns i olika mönster/färger det Blir lixom custum made utan att det kostar skjortan!
  Lycka till MVH gardinälskare💕

 • Tess

  Hej Alexandra, denna kommentar är till gårdagens (11/3) vlogg/video. Blev berörd av att se dig så ledsen. Du har rätt i att vi alla är olika både på in- och utsidan. Samtidigt är vi alla funtade så att vi ser, märker och tycker saker. Det är människans natur utan att vara elak på något sätt. Även jag kan tänka: ”han är smal, han är kraftig, hon har snygga byxor, hon är riktigt smart” osv osv. Såklart förblir det mesta tankar och inget man skriker rakt ut på stan. Såklart ser och märker jag att du har förändrats, både mentalt och kroppsligt. Är du nöjd så är jag nöjd, men du är inte nöjd med din utsida och vet inte varför du inte lyckas bli så som du helst vill vara. Jag har följt dig en tid nu och utifrån sett så är det lätt att förstå varför du inte når dina mål. Ta det här som iakttagelser från en person som varken vill illa. 1. Du är konstant lite stressad och din stress sätter sig förmodligen främst i din mag- och tarmkanal. 2. Din träning är alltför lågintensiv, med för låga vikter och inte tillräckligt varierad. 3. Regelbundet intag av alkohol saboterar balansen i kroppen och påverkar vikten. 4. Portionsstorlekarna på restauranger och dylikt är verkligen oversized och jag förstår inte hur man kan äta sådan portioner. Som jag förstår det äter du och din sambo en hel del ute och även hämtmat. 5. Småätandet (godis, chips etc). Alexandra, jag är inte ute efter att få dig att må ännu sämre. Istället har jag försökt tänka kring hur jag hade talat till en vän om hen bad om mina tankar och råd kring kroppsförändring. Och alla ovan uppradade punkterna hade jag kunnat förmedla direkt till min vän mellan fyra ögon, jag vet det därför att jag har varit i den situationen några gånger. Jag vet att du vet och att du kommer att lyckas med vad det än är du vill lyckas med. Var rädd om dig.

 • Sara

  Snälla Alexandra, du som når ut till 100 000-tals följare. Skriv ett inlägg på din blogg och instagram och uppmana dem att skriva under på en lagändring gällande lilla 3-åriga flickan som dog.

  https://www.skrivunder.com/lexesmeralda__vi_kraven_en_lagandring_omgaende

 • Malin

  Det känns som att det är en bra idé att undvika kollektivtrafiken just nu

 • Millan

  Jag har följt dig länge och minns din långa period av ätstörning. Brukar inte kommentera så ofta men jag vill säga att du har mognat och hittat dig själv . Du är rolig och ambitiös och det är kul att följa dig och Andreas i vardagen utan en massa poserande och krusiduller. Men nu till din senaste video. Jag tycker att du ska gå till en läkare och berätta om ditt problem med vikten och ditt förflutna med anorexi. Det är så att ämnesomsättningen din kropp kan ha blivit rubbad av att ha gått på svältläge så länge. Därför reagerar kroppen i självförsvar och binder fett nu när du äter normalt. Kanske kan de hjälpa dig på något sätt och du kan bli remitterad till en dietist och få lite råd om hur du ska balansera upp och ”lugna ner” ämnesomsättningen. Lycka till.

 • J

  Såg din video och ja, jag skulle tro att din ämnesomsättning hamnat ur balans. Detta brukar som regel hänga ihop med mag-tarmhälsan, och vad jag förstår så har du problem med magen också? En vanlig läkare kommer inte kunna hjälpa dig, men om du söker dig till en funktionsmedicinskt utbildad läkare så kommer de hjälpa dig att reda ut grundorsaken till varför du inte mår bra. De tar prover på avföring, urin, blod mm för att kartlägga hela kroppen för att lägga ett pussel över situationen i just din individuella kropp och situation. Det finns åtminstone ett par olika kliniker i Stockholm som arbetar på detta vis. Allt gott!

 • Amanda

  Hej, har foljt dig i manga ar men kommenterar nog aldrig. Sag din senaste video och det var saklart jobbigt att se dig ma sa daligt. Jag har som tur ar aldrig haft en atstorning, sa jag kan sjalvklart inte satta mig in helt i hur det kanns. Trotts att jag alltid varit lite kraftigare (skulle inte kalla mig tjock) sa skulle jag saga att jag gillar min kropp, mycket for att jag fokuserar vad den gor for mig snarare an hur den ser ut (jag kan lyfta tugnt, kan springa halvmaraton, kan ga pa langa hikes osv.). Jag vet inte om detta ar en vettig kommentar pa din video, men fick kannslan nar jag tittade att det ar sa svart att andra hur folk kommenterar och kanske ”lattare” att andra pa hur du ser pa kommentarerna? Jag tror att folk som inte varit i din sits inte inser hur det kan paverka hur du mar sa starkt. Hade nagon fragat mig hur mycket som jag gatt up sedan forra aret sa hade jag kunnat svara ”typ 5 kilo” utan att kanna mig psykist paverkad av fraga, da min vikt och maende inte ar direkt sammankopplat pa det sattet. Det kanske galler for de ovriga som skriver till dig ocksa, och forklarar varfor de inte inser hur det skadar dig. Jag sager inte att det ar latt att andra hur du ser pa det da du dels haft en atstorning och dels lever i ett samhalle med ett smalhetsideal, men det kanske kan vara vart att hitta en psykolog eller liknande for att prata om det om det far dig att ma sa daligt? Sager inte heller att folk som fragar och kommenterar gor ratt saker, bara att det ar svart att andra pa i storre skala (tack dock for att du dela med dig i videon till oss som kanske inte forstar hur skadligt det kan vara).

 • The real Hmm

  @J: Såg du inte eller hörde alls vad Alexandra sade? Snälla du var tyst och låt hennes nära och kära sköta allt ang hälsa åt henne såvida inte Alexandra själv frågar efter era råd.

  @Alexnadra: Du anar inte så många gånger jag blir arg över allt som folk tycker är ok att säga eller skriva till någon bara för att de har tycker de har rätten till det för att du eller andra är offentliga.

  Skickar styrka!

  foodforfika.wordpress.com

 • Jag

  Hej Alexandra!

  Som så många andra så har även jag sett din video. Började nästan gråta, är också en känslomänniska som du och det är jobbigt många gånger, men jag tror ändå det är bättre att känna för mycket än för lite.
  Och i ditt fall så är det veeerkligen inte konstigt om du mår skit över alla jävla kommentarer som folk anser sig ha rätt att säga. Man frågar ALDRIG någon om den är gravid, det är så jääävla ohyfsat att jag inte vet vad. Jag hade blivit sårad så jävla hårt. Har säkert fått frågan men förträngt det. Folk är tyvärr dumma i huvudet och tänker inte längre än näsan räcker. Att ställa en sådan fråga säger mer om dem än något annat, att den kan nå ut till antingen någon som har/haft ätstörningar eller någon som kanske inte kan (eller vill) få barn, va fan har folk med det att göra.
  Jag är själv 34 år och har inte barn. Du anar inte hur jävla arg jag varit på folk som frågat när jag och min kille ska skaffa barn. Vad FAN har de med det att göra. Vi kanske inte kan få barn? Håll käften liksom. I vårt fall så vill vi troligen inte ha barn, men det är ändå inte någon annans business än våran.
  Sen att folk kommenterar din vikt som om de tror det är okej att fråga för du är en offentlig person, vad fan är problemet.
  Jag vill bara säga till dig att skita i dem personerna men jag vet själv hur svårt det är. Satt själv på en avskedsfest en gång när jag skulle flytta från en stad till en annan och det en full jävla medelålders man kläckte ur sig var tyvärr det enda jag minns från den kvällen ”Du kanske ska sluta äta så mycket” i syfte att jag hade gått upp i vikt (vilket jag inte ens hade, jag har alltid sett ut så). Nu är det många år sedan och mannen har bett om ursäkt men skadan är redan skedd. Varför i helvete säger man så. Låt folk se ut hur FAN de vill, i vilka storlekar de vill, vilka hårfärger eller kläder eller what so ever, jag blir bara så trött. Mest förbannad blir man ju för man inte skulle säga så själv.
  Sen är jag såklart inte oskyldig, har helt klart sagt dumma saker när jag var yngre, som de flesta andra säkert gjort. Men man växer upp och lär sig av att säga fel. Men tyvärr verkar inte vissa personer göra det. Jag blir SÅ förbannad. Blev jätteprovocerad av din video, inte av dig då utan av vad du berättade. Jävligt starkt av dig att göra videon. WOW. Du är en fin tjej och försök lyssna på oss som tycker så. Du är dessutom en jävligt skön person, av vad jag kan tyda från dina sociala medier. Men det finns alltid sådana människor och när folk slänger ur sig sådant så tror jag det grundar sig i två saker. Antingen fattar de tyvärr inte bättre eller så är de avundsjuka. Låter klassiskt med det där med avundsjuka men jag tror verkligen på det. Du är en ung framgångsrik och vacker person som har en skitbra pojkvän, världens gulligaste hund och bra på din grej, dessutom har ni flyttat till en superfin lägenhet med världens utsikt. Detta har du/ni själva jobbat er till. Men klart det sticker i ögonen på folk som inte är nöjda med något i sitt liv. En lycklig männisna med vett i huvudet ställer inte en fråga om någon är gravid. Den har DEFINITIVT INTE behovet av att berätta för någon om den gått upp i vikt.

  Jag skiter totalt i din vikt och läser din blogg för du är så jävla go. Spelar ingen roll vad du väger. Man blir ledsen när man hör sånt här, men försök fokusera på att leva och njuta av livet, för det är verkligen till för att njutas av.

  Jag skulle vilja ge dig en kram och slå en hård knytnäve i magen på folk som beter sig så här mot andra, fy fan.

  GO GO GIRL. Du är en förebild och stark som få. 💪🏼

 • Jennifer

  Det gör så sjukt mycket med ett rum med att få upp lite gardiner! 😀

 • Anna

  @Tess

  Jag förstår inte hur någon kan ha sån fullständig avsaknad av empati. Såg du videon? Hörde du överhuvud taget på vad Alexandra försökte förmedla?

  Du skriver att du hade kunnat ge tipsen till en vän som bett om råd. Alexandra bad precis dig, och alla oss andra, att INTE kommentera.

  Du skriver den till en tidigare ätstörd person som precis har sagt att hon mår skit av kommentarer som din.

  Oerhört elakt.

 • Dagens Damer

  vilka rutiner ska man ha? In i bloggen och läs vilka vanor din morgon rutin ska besto av.

  https://www.devote.se/Dagensdamer/morgon-rutin-vanor-som-alla-damer-borde-ha-31339774

  xoxo Dagens Damer

 • Anna

  Så bra inlägg, tack Alexandra.

 • Åsa

  Hej! Älskar bloggen och saknar uppdatering!
  Lycka till med allt – du är en smart och driftig tjej! ❤

 • Sanne

  Så himla fint hår du har!

 • Ellen

  Fast att hålla en hand på ratten i den hastigheten samt att du troligen är en rolig bilförare känns inte speciellt säkert..

 • Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula

  Förstår precis det där med att vara glad över att slippa kollektivtrafiken. Kände väl så redan innan corona med men speciellt nu. Att veta att ingen annan än en själv befinner sig i bilen, för mig som är lite hypokondriker är det en lättnad i dagsläget i alla fall.

 • SvenskaAffirmationer

  Alexandra, vi saknar din inlägg 💜

 • Cornelia

  Jag måste bara säga att du är så otroligt vacker woooow <3

 • bentley

  Welcome to my blog ! I’m Regan Hackett.
  Even though I jokingly credit my mother for my writing talent, I know that it is a skill I have fostered from childhood. Though my aunt is a writer, I also started out young.
  I’ve always had a way with words, according to my favorite professor . I was always so excited in history when we had to do a research assignment .
  Now, I help current learners achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to communities because I understand the obstacles they must overcome to graduate.

  Regan – Professional Writer – http://www.idarts.org Corps

 • Anna

  Folk står och hostar och nyser rakt ut o luften på bussen och tåg, håller mig borta

 • Åsa

  Hej!
  Var är Du? Saknar dina inlägg! Hoppas du inte är sjuk?
  Alla behöver paus då och då.
  Längtar och väntar.// Åsa 🌞

 • svart blandare

  Vad använder du för foundation?

 • Emilie

  Saknar verkligen dina inlägg! ❤️ Hoppas du vill komma tillbaka snart och att du/ni mår bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *