Veckans planer..

Måndag: Spela in + redigera video samt skicka den för godkännande av kund. Det ska fotas en bild till kampanj och även den skicka till kund för godkännande. Sen trycker jag in ett lunchpass med Malin på fitness24. Eftermiddagen består av fakturering.

Tisdag: Jobb på datorn hela förmiddagen. Lunchpass igen på fitness24 (nu jävlar måste jag fan komma i form blir tokig på mig själv) och sen har jag en lunch med Ellinor. Därefter ska jag filma hela dagen och redigera.

Onsdag: ”Som vanligt” har jag ett lunchpass inbokat, sen direkt efter har jag en ansiktsbehandling inbokad, derma pen som vanligt. Lyxigt! Och på tal om lyx ska jag hämta ut mitt senaste inköp som jag gjorde genom tradera. Klickade hem en söt liten väska från Gucci, vintage dock. Ska bli bättre på att handla second hand i år.

Torsdag: Inväntar leverans för ett samarbete. Ska försöka hitta dom perfekta mattorna till garderoben och sovrummet och boka montering av dom.. Heter det så? Nää.. Kan inte stämma haha!!

Fredag: Inga planer, men ska försöka få till en mysig middag med en god vän jag inte träffat på ett tag. Tog det väldigt lugnt hela helgen som var så är lite sugen på att piffa upp mig och komma ut en sväng.

Lördag: Vår vän Roy fyller 40 år = FEST!

Söndag: Klippa video.

Väskan jag klickade hem, fast brun då.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)
 • emma

  jag hade aldrig vågat köpa märkes väskor från Tradera hur kan du garantera att väskan är äkta? att du får med kvitto? att det finns serie nummer i väskan? och att du ens får väskan? var försiktig.

 • Penny

  Oj vad riskfyllt att handla märkesvaror från Tradera! Har du tänkt skicka in den på sån där ”kolla äkthets-service”? Inte ens de är särskilt pålitliga har det visat sig, det finns kopior i världsklass verkligen, som till och med lurar de som satt ihop väskorna själva. 🙁

  Inte för att shamea dig, såklart, antar att du är ovetandes, men jag hade personligen aldrig vågat köpa något dylikt (märkesprodukt) second hand om jag inte till 100% kunde lita på personen (familj eller vän) som köpt den att den kommer från en legitim återförsäljare eller originalbutiken.

  Delvis för att jag aldrig skulle vilja gynna någon som snor någon annans design, men framförallt för den otroligt smutsiga (och farliga) bakgrund som fakemarknaden finansierar. För att nämna några exempel: barnarbete, slavarbete och terrorism. Ja det är sant, googla snälla och skriv om detta ämne, det är ofantligt viktigt att folk får upp ögonen för det. Ingen söm, canvas eller läderbit, inget serienummer, eller kvitto är för avancerat för en riktigt skicklig hantverkare att replikera.

  Här kan du läsa lite vad PurseBlog (pålitlig sida) skrivit i ämnet för att få en liten överblick: https://www.purseblog.com/report/do-counterfeit-bags-really-fund-terrorism/

 • johanna

  låter som en härlig vecka ändå 🙂 Och så fin väska!

 • Karin

  Man lägger en matta!

 • Sofia

  Synd du ska sluta blogga när du just satte ner så mycket energi på att byta adressen på den…

 • Rosaline

  Det låter som en perfekt vecka.
  http://hotmail-com-login.email

 • suka

  The article is very easy to understand, detailed and meticulous! I had a lot of harvest after watching this article from you! I find it interesting, your article gave me a new perspective! I have read many other articles on the same topic, but your article convinced me! shell shockers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *