Fick lust att blogga lite..

Hej! Jag fick lite feeling för att uppdatera bloggen – så vi kör 🙂 Har precis kommit hem från ett gympass, blev boxning idag med min vän Malin. Sjukt jobbigt men också väldigt roligt. Passet vi kör är 45 minuter långt, men det känns som att det är klart på max 20 minuter. Jag sa ”Va?! Är passat redan klart? Trodde vi hade kommit halvvägs!!” när passet var slut  idag haha 🙂 Det är så man vill att träning ska vara, så pass roligt att man inte märker hur lång tid man faktiskt tränar och anstränger sig.. För i boxningen så tränar man hela kroppen, och det är skönt. Tycker om känslan av att veta att kroppen har fått kämpa.

Men jag har fortfarande bilder från Miami som jag vill visa er 🙂 Här har ni bilder från näst sista dagen av vår resa. Här var vi i en galleria-ish som heter Bal Harbour shops. Sjukt lyxigt och polerat ställe med endast fina märkesbutiker. Hela området hade iof en väldigt hög standard.. Superfint, rekommenderar er att åka dit ifall ni är i närheten och tycker om lyx lika mycket som jag 😉 Ni skulle lixom ha sett toaletterna, även dom var superlyxiga haha!! Gallerian lockade till sig dom riktigt förmögna och tyvärr riktigt dryga amerikanarna. Var länge sen jag kände så många onda blickar på mig under en och samma gång.. Kände mig verkligen luspank i jämförelse med dom som var där, dom flesta gick runt med minst 10 Gucci-påsar och 2 chanelkassar var. Men jag fick med mig en lyxig påse och det var från Balmain. Köpte en fin hoodie därifrån som jag tyckte väldigt mycket om 🙂

Vi hade ganska tur med vädret, av 10 dagar så regnade det kanske 4. När det var dåligt väder så passade vi på att besöka olika gallerior och någon kväll gick vi även på bio. Jag har verkligen ingenting emot att det regnar lite under semestern, för då slipper man känna stress av att man måste vara ute och njuta av solen. För trots allt är solen skadlig! Det är så att jag har fått något rodnad på ena armen som jag är lite orolig över.. Misstänker att det kommer från solen. Har sökt mycket på hur hudcancer ser ut och ska boka en tid hos en läkare för att kolla upp det. Då vi redan har haft cancer i familjen och nästan förlorat en familjemedlem har jag insett att cancer faktiskt kan drabba än själv.. Gäller att ta förändringar på huden och kroppen seriöst. Men det är förhoppningsvis ingenting så vi lämnar det nu.

En roligare sak är att min walk-in-closet blev laverad idag och jag är så taggad på att få den uppmonterad. På lördag kommer ett gäng och ska fixa den. Så då kommer den vara klar, typ. Det ska ju in en heltäckningsmatta, gardiner och lite smågrejer men det är ju bara detaljer.. Jag längtar verkligen tills jag har något ställe att lägga mina kläder på, för nästan allt ligger fortfarande i flyttkartonger fortfarande. Ville inte packa upp det när jag visste att jag skulle montera en garderob.

Ps. Bloggen kommer att läggas ner ja. Jag har bara inte bestämt mig för när och hur.. Så blir du irriterad över att det inte kommer några inlägg här, gå inte in här bara. Det är inte svårare än så. Jag uppdaterar youtube och Instagram flitigt 🙂

Wow, YSL har så fina butiker!

Tyckte butiken var så fin!!

11 000 kr för ett par trosor.. Vad säger ni? 😉

alexandra nilsson miami

Nöjd och glad!

Sen blev det middag på Eaturu, så vackert där.. Låg precis vid vårt hotell.

alexandra nilsson usa miami

Invigde nya tröjan direkt då det började blåsa ganska rejält.

Himlen är nästan lika magiskt vacker som mannen på bilden 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (39)
 • Wilma

  Vart är kjolen ifrån? 😀

 • micro mama

  boohoo.. sorgligt. hatar insta o fejjan o vägrar skaffa d igen.. o videos e så himla time consuming o titta på 🙁 älskar bloggar o skrift överhuvudtaget!!! “mini-blogga” bara då!! 😀

 • Sussi

  Men neeeeej!! Älskar ju denhär bloggen😭

 • Karin

  Så blir du irriterad över att det inte kommer några inlägg här, gå inte in här bara.
  Det lät väldigt fräck du har väl tjänat pengar pga dina följare!!

  • alexandra

   Haha japp en gång i tiden gjorde jag det, men som sagt finns jag på andra plattformar där jag anstränger mig för att skapa bra content som förhoppningvis känns kul att följa =) kram!

 • S

  Nejj lägg inte ner bloggen, enda jag läser ju kollar inte nått annat ställe. 🙁
  Ser blåsigt ut på nästan varje bild tycker jag, och lite kyligt med?

  • alexandra

   Dessa bilder var från samma dag och ja det blåste typ hela dagen hehe.. Men det var inte kyligt förens på kvällen den dagen. Annars var det varmt. Kram

 • T

  Håller med Karin! Det går att uttrycka sig på finare sätt.. Men Alexandra har väl alltid haft den attityden?!

 • StrongerLife

  Men neeeej !! Menar du verkligen att du ska lägga ner bloggen?!?! Jag gillar ju den här bloggen såå mycket. 🙁 🙁
  Jag läser ju bara bloggen, kollar knappt youtube även om det är kul ibland, men mest hinner jag bara med blogg.

  Underbara bilder, det ser magiskt ut

 • Sofie

  Neeej, jag läser bara din blogg.. Kollar inte Youtube eller Instagram. Din blogg är den bästa bloggen, läser den dagligen 🙁

 • Johanna Grahn

  Trosorna haha, nä dom måste jag ba ha!

 • johanna

  Trist att du tänker lägga ner bloggen 🙁 du kan inte ha kvar den och bara blogga ibland? 🙂

 • Maja

  hahaha, jag blir jättenyfiken på vilken ”sorts” person som faktiskt köper de där trosorna ^^ Det som är lite extra konstigt enligt mig är att de verkligen inte ser lyxigare ut än många andra underkläder med ett lite normalare pris. men det är klart, har personen själv tjänat ihop pengarna har ju hen rätt att lägga dom på trosor ^^

 • Emilie

  Nej, sluta inte blogga, älskar din blogg (även dina videos såklart) men det är känslan att få gå in och läsa och se bilderna från din vardag och liv! Hoppas den får leva kvar ett litet tag till om du har bestämt för att stänga ner 😊

 • Axelina

  Tråkigt att du ska lägga ner bloggen! Men du gör ju vad du själv vill ofc 🙂

 • Anna

  Jag kommer att sakna bloggen.

  Lycka till framöver – du är grym!

 • Linn

  Skulle vilja veta vilka som köper trosor för 11k… även om man har begränsat med pengar, vem gör det? haha

 • Lisa

  Helt rätt att lägga ner bloggen, du har fattat grejen med att marknadsföra ditt namn och det är just i dom kanalerna du nämner att du kommer stanna kvar i, blogga känns mer som Kissie och henne har du ju som vi alla vet lämnat bakom dig 😉
  Önskar dig lycka till 🙂

 • Cecilia

  Dina youtube videon skulle kunna vara längre och med mindre sammarbeten/reklam

 • Sabina

  Sjukt tråkigt att du lägger ner bloggen 🙁 Jag har följt dig sen du började och älskar att läsa dina inlägg. Men du ska göra det som känns bäst för dig❤️
  Tack för dom här åren!

 • Anonym

  Tycker det var ofint att skriva att läsare inte ska gå Inn och bli irriterade på att du inte bloggar. Tycker du ska bli mer ödmjuk. Jobba på det. Bra. Insidan är viktigast hos en människa.

 • Camilla

  Stronger life, om du drar ner ditt intetsägande kommenterande på vartenda inlägg på varenda större blogg varje dag kanske du skulle hinna med att kolla in en video då och då. Det går att lämna kommentarer där med så misströsta icke. Här kommer några du bara kan kopiera och klistra in: ”å vad fint”, ”såå vacker”, ”jag tycker också det”, ”du är så himla underbar”, ”du har dom bästa åsikterna”, ”du är en supermamma”, ”ha det så himla underbart”, ”jag gillar också svarta kjolar”, ”vad snyggt med kortare hår” osv osv osv…. 😉

 • Z

  Nääääääej! Sluta inte blogga!
  Jag som vägrar insta och övriga sociala medier kommer sakna dig.
  Dock har jag börjat kolla in dina vloggar, så får fortsätta där.
  Jag har följt din blogg i säkert 12 år.
  Men åh😕
  Du ska självklart göra det du mår bra av!

 • Cecilia

  Finns verkligen olika typer av människor, varför inte vara den som blir glad/uppskatta när du skriver ett inlägg istället för sur om du inte gör det 😅 Jag kommer iallafall sakna ditt bloggande, han läst din blogg sen du började ❤ Bloggqueen-legend!

 • Yvonne

  Synd att du lägger ner bloggen. Har inte instabilt kollar aldrig youtube.

 • Liv

  Helt rätt beslut! Bloggar känns passé. Ses på YT!

 • Ana

  Gör om bloggen annars som vissa andra har gjort, gör det till plattform och skriv kanske om andra saker som ligger dig närmast hjärtat lite med fördjupat och genomtänkt, vad vet jag 🙂 kan länka en blogg som jag gillar som ett förslag.

  Detta är en fin blog som jag gillar med lite mer inlevelse: https://lydiaelisemillen.com/#L1/1

 • Jag

  Jättetråkigt att bloggen läggs ner, jag är aldrig inne på YouTube och kommer inte börja med det heller. Har följt din blogg sedan du började, läser varje dag. Fantastiskt att se din resa och hur du utvecklats. Men jag respekterar ditt beslut. Lycka till med vad du än tar dig för, jag tycker du är en awesome ung tjej. ❤️

 • Minou

  Såklart synd med bloggen men fan vad kul att du ska vidare till nya utmaningar!
  Livet är trots allt till för att gå vidare och utforska fler och andra sidor av sig själv 🤷‍♀️

 • Sally

  Det går ingen nöd på mig om du lägger ner den finns ju tusentals mer roliga saker man kan göra istället för att läsa den. Kram

 • Mia

  Nej va tråkigt, men lycka till med vad än du gör❤

 • Sofia

  Jag kollar aldrig youtube. Bloggar kan man ströläsa lite då o då. Youtube kan man inte.

 • Rebecca

  Ser så mysigt ut! Håller med om regnet, det får en att tänka efter lite. Ta fram myset 😊 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa som ätstörningar och ångestsyndrom. Ser fram emot fler inlägg på din blogg!

 • Lolo

  Kommer att sakna bloggen som varit väldigt underhållande och mysig. Tur att din Youtubekanal är exakt lika bra! Kommer däremot aldrig att skaffa Instagram. Lycka till i fortsättningen!

 • Olivia

  Vart kommer skorna ifrån? Såå fina!
  Tråkigt att lägga ner bloggen men du ska såklart göra det som känns bäst för dig! KRAM

 • Byyy

  Håller med ovanstående om att
  1. det går att uttrycka sig på finare sätt ang. att du ska sluta blogga, samt att
  2. det är ofint att skriva att läsare inte ska gå in och bli irriterade på att du inte bloggar

 • E

  Följt dig 11år, kmr sakna din blogg lite.
  Kommer ihåg när du ritade i paint så häftigt

 • Malin Tarvainen

  Nej, vad tråkigt att du ska lägga ner bloggen 😔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *