Fick lust att blogga lite..

Hej! Jag fick lite feeling för att uppdatera bloggen – så vi kör 🙂 Har precis kommit hem från ett gympass, blev boxning idag med min vän Malin. Sjukt jobbigt men också väldigt roligt. Passet vi kör är 45 minuter långt, men det känns som att det är klart på max 20 minuter. Jag sa ”Va?! Är passat redan klart? Trodde vi hade kommit halvvägs!!” när passet var slut  idag haha 🙂 Det är så man vill att träning ska vara, så pass roligt att man inte märker hur lång tid man faktiskt tränar och anstränger sig.. För i boxningen så tränar man hela kroppen, och det är skönt. Tycker om känslan av att veta att kroppen har fått kämpa.

Men jag har fortfarande bilder från Miami som jag vill visa er 🙂 Här har ni bilder från näst sista dagen av vår resa. Här var vi i en galleria-ish som heter Bal Harbour shops. Sjukt lyxigt och polerat ställe med endast fina märkesbutiker. Hela området hade iof en väldigt hög standard.. Superfint, rekommenderar er att åka dit ifall ni är i närheten och tycker om lyx lika mycket som jag 😉 Ni skulle lixom ha sett toaletterna, även dom var superlyxiga haha!! Gallerian lockade till sig dom riktigt förmögna och tyvärr riktigt dryga amerikanarna. Var länge sen jag kände så många onda blickar på mig under en och samma gång.. Kände mig verkligen luspank i jämförelse med dom som var där, dom flesta gick runt med minst 10 Gucci-påsar och 2 chanelkassar var. Men jag fick med mig en lyxig påse och det var från Balmain. Köpte en fin hoodie därifrån som jag tyckte väldigt mycket om 🙂

Vi hade ganska tur med vädret, av 10 dagar så regnade det kanske 4. När det var dåligt väder så passade vi på att besöka olika gallerior och någon kväll gick vi även på bio. Jag har verkligen ingenting emot att det regnar lite under semestern, för då slipper man känna stress av att man måste vara ute och njuta av solen. För trots allt är solen skadlig! Det är så att jag har fått något rodnad på ena armen som jag är lite orolig över.. Misstänker att det kommer från solen. Har sökt mycket på hur hudcancer ser ut och ska boka en tid hos en läkare för att kolla upp det. Då vi redan har haft cancer i familjen och nästan förlorat en familjemedlem har jag insett att cancer faktiskt kan drabba än själv.. Gäller att ta förändringar på huden och kroppen seriöst. Men det är förhoppningsvis ingenting så vi lämnar det nu.

En roligare sak är att min walk-in-closet blev laverad idag och jag är så taggad på att få den uppmonterad. På lördag kommer ett gäng och ska fixa den. Så då kommer den vara klar, typ. Det ska ju in en heltäckningsmatta, gardiner och lite smågrejer men det är ju bara detaljer.. Jag längtar verkligen tills jag har något ställe att lägga mina kläder på, för nästan allt ligger fortfarande i flyttkartonger fortfarande. Ville inte packa upp det när jag visste att jag skulle montera en garderob.

Ps. Bloggen kommer att läggas ner ja. Jag har bara inte bestämt mig för när och hur.. Så blir du irriterad över att det inte kommer några inlägg här, gå inte in här bara. Det är inte svårare än så. Jag uppdaterar youtube och Instagram flitigt 🙂

Wow, YSL har så fina butiker!

Tyckte butiken var så fin!!

11 000 kr för ett par trosor.. Vad säger ni? 😉

alexandra nilsson miami

Nöjd och glad!

Sen blev det middag på Eaturu, så vackert där.. Låg precis vid vårt hotell.

alexandra nilsson usa miami

Invigde nya tröjan direkt då det började blåsa ganska rejält.

Himlen är nästan lika magiskt vacker som mannen på bilden 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (43)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *