Liten uppdatering..

Hej svejs! Tänkte att jag kunde göra en liten uppdatering när solen befinner sig bakom moln. Vi har precis tränat, ätit frukost och nu sitter vi och arbetar lite. Vi har nog aldrig tränat så mycket på semestern som vi har gjort denna gång.. Känns superskönt! Sen ska vi ta och fundera ut vad vi ska göra med dagen idag. Blir nog lite shopping, vill köpa med mig något till familjen där hemma. Sen har jag lovat min vän Issa att springa in på Chanel och titta efter ett par sneakers. Men jag får hålla hårt i plånboken så jag inte råka köpa något, ska betala för min walk-in-closet när jag kommer hem samt Andreas fyller år den 26e 😂 Blir en dyr månad för lilla mig..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)
 • Pernilla

  Ser så otroligt mysigt ut inte alls Avis!
  Längtar även till vi får se din kläd serie
  Men skulle du inte kunna tävla ut några av dina egna skal till iPhone som du degsinat? 🙂

 • Jag

  Saknar dina uppdateringar på bloggen. Har följt den över 10 år, varje dag. Känns så tomt när det inte kommer så många uppdateringar, men jag förstår förstås om det inte går. Men ville mest göra min röst hörd så du vet att många fortfarande uppskattar och följer bloggen dagligen. 😊 ❤️

  PS! Slutade läsa alla andra bloggar för många år sedan, men det är något med just din som gör att man mår bra av att läsa den.

 • Wallbergz

  Jisses vad härligt det ser ut! Längtar tills man själv kan åka på semester! värmen och solen 😀

 • A

  Jag har värdens bästa video ide till dig kan inte du och Andreas reagera på dina videos som är från tiden missuppfatta mig rätt fjortis kissie tiden älskar er

 • Moa

  Wow vilken fin topp! Vart har du köpt den? <3

 • StrongerLife

  åh vilka fina bilder, ni ser så fina ut !!
  Toppen, svarta toppen, är så snygg på dig. 🙂
  Grymt att träna hårt på semestern, det testade jag förra sommaren, att träna på semestern och har aldrig mått bättre av att ha motion även på semestern/sommaren. Bästa jag gjort för mig själv.

 • Pia

  Ser härligt ut. Skönt att träna även om det är semester. Lite löpning ute skulle ju vara underbart i den miljön!

 • Åsa

  Hej! Är en av dem i mängden som saknar dina uppdateringar på bloggen! Ingen insta fan eller V- logg fan-kanske för gammal?! Ha ha 🙂
  Medelålders kvinna som trivs med att läsa uppdateringar på din blogg om mode, hälsa, träning och sunda kroppsideal/träning! Har följt dig under ex antal år, under genombrottet, utveckling, din strävan mot dagens värderingar, klokskap, och som SMART entreprenör och kvinna med real girlpower! Jag förstår att bloggen på sitt sätt förlorar funktion och att du väljer gå vidare! Vi är dock en del som kommer sakna den och dig -om du väljer lägga ner!
  Men allt har sin tid i livet?! Visst är det så. Önskar dig och och Andreas lycka till med er fina lgh, ert liv och er framtid tillsammans! You rock! Good luck,hugs and kisses /Åsa

  • alexandra

   Tusen tack fina du! Jag uppskattar också bloggar fortfarande men tyvärr kopplar jag ihop mitt bloggande med för mycket negativt.. Sen tar det ju tid att blogga, och då jag inte tjänar pengar på den protesterar jag det bidrar till ekonomin. Men tack snälla för dina ord, dom värmer. Kram!

 • Anna

  Så snygg toppen är, älskar att den är öppen i ryggen, det är så elegant. 🙂

 • Anneli

  Vilken underbar miljö och vackra bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *