Hej från Miami

Hej svejs! Hoppas alla mår bra. Jag är i Miami just nu och plåtar en rolig sak som lanseras i April månad. Dock hade vi lite otur igår med vädret när vi plåtade, det kom ordentliga regnskurar emellanåt. Men jag tror inte det kommer synas på bilderna sen, vi tajmade vädret hyfsat bra 🙂 Sen jobbar jag med ett grymt team, så jag är inte alls orolig över hur resultatet kommer att se ut. Tror det kommer bli fantastiskt!

Annars då? Jo lyckades bränna mig ordentligt första dagen! Låg på stranden kanske max en timme men ändå blev jag röd som en kräfta. Så kommer få ta det lite lugnt i solen dom närmsta dagarna nu.. Så blir istället fokus på att träna, fika, mysa och bara ha det gött dom sista dagarna tillsammans med Andreas. Känns fantastiskt att kunna tajma en semester direkt efter vi arbetat klart. Vi båda behövde det..

alexandra nilsson miami

alexandra nilsson miami

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *