Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)
 • Lisa

  Alltid lika bra!! tycker du är grym som vågar tala om dina misstag, det visar att det är okej att göra fel och hur viktigt det är att våga erkänna det och kunna be om ursäkt! grymt! sen tycker jag visserligen inte att de misstag du pratade om var särskilt allvarliga… 🙂 Däremot så saknade jag i videon att du tog upp misstaget med de små tigerungarna som du klappade och tog bilder med, hade varit grymt om du tog upp det och hjälpte till att få folk att vara mer medvetna om vilda djurs utsatthet utomlands och hur viktigt det är att vi alla som turister inte bidrar eller ger pengar till sådana organisationer! annars grym video!! 😀

 • Pia

  Vi gör alla fel ibland. Vi lär och gör om!

 • Lina

  Bra vlogg:-) och nu förklarade du på ett mkt bättre sätt angående linda-marie och podden. Tack!

 • StrongerLife

  Jag tycker att det inte går att säga misstag, det är lärdomar man får i livet. Nu vet du hur det är att göra sånt, det har säkert format dig också, för vi är de vi är med de val vi gjort i livet. Så misstag tror jag nog inte det är.. pinsamt ja det är en annan sak, att du kanske känner ”omg gjorde jag verkligen så…” men som sagt jag tycker det ändå är något som definierat dig, format dig och skapat den starka varumärket och personen du är och har idag.
  Idag vet du vad du inte vill göra om och vet precis hur du vill ha det i framtiden. 🙂
  Kram fina du, du är grym oavsett vad.

 • Tina

  Tänker inte titta. Men hoppas du gav cred till tessan som jag antar att du fick idéen av. 😴

 • Anonym

  Go fuck yourself Tina 🙂 Klart du tittade på videon.

 • Emma

  Hade du tittat hade du sett att hon gjorde det.
  Och kan lova dig att Therese tagit den idéen från en annan youtuber

 • Majsan

  Tina:
  Hade du tittat så hade du vetat det. Enkelt att sitta o gnälla om saker

 • Erika

  Utveckling är viktigt i alla lägen av ens liv.
  Att man provar sig fram för att se vad som passar är inte svagt utan starkt, det finns många som inte ens våga prova det du har gjort.
  o det som du räknar som misstag och ångrar är det som gör dig starkare och mer utvecklad.

 • The real Hmm

  Saker som jag har sagt till Isabella Löwengrip som jag ångrar….👇

  https://foodforfika.wordpress.com/2020/02/11/inlagg-2/

 • Tina

  Nej, jag har inte tittat. Ha en fantastisk dag. Kram på dig /tina

 • Fee

  Men är det inte komiskt att hon alltid säger att hon ej tittar på andra Youtubes. BULLSHIT.

 • Fee

  Jag blir andfådd av att lyssna på dig.. Du pratar lixom i utandningen på ett sätt att det blir väldigt mkt luft o krystat. Och jag förstår att du måste titta på andra videos, för att hänge med o ens vara relevant.men nää det blir sällan bra ändå

 • Fee

  Såå mkt av det du ångrar har folk redan kritiserat dig för. Men ist för att ta till sig då så spydde du galla på dom, anklagade för att vara troll osv. Eller blocka o tog bort kommentaren. (vilket du säkert kommer göra med denna). Därför känns det inte ärligt det du säger i videon. Det är sånt du fått kritik för och ”känner dig tvungen att be om ursäkt för”. Inte att du på riktigt ångrar det

 • The real Hmm

  Hello!

  👆Jag tänker att mitt inlägg som jag länkar till längre upp där jag ångrar konstruktiv kritik som jag gav till Isabella skulle vara något för dig att läsa. Du behöver inte hålla med mig men jag skulle hoppas på att det fick dig att tänka till ett varv till.

  Allt gott!

 • The real Hmm

  Går visst inte at svara på andras kommentarer längre. Något du kan fixa Alexandra?

  Min kommentar kl 4:54 var till dig Fee!

 • Sluta spamma

  Ingen vill läsa din blogg, hmm

 • Fee

  Absolut tänkvärt hmm. Och visst har du en poäng i det du skriver. Samtidigt tycker jag att influenser har ett ansvar då de indirekt påverkar med vad de delar säger och gör. (ex, att fixa det enda o det andra på sitt utseende är som att säga att de som har en sån haka/näsa/ögon är fula). Det krävs att de granskas o kritik behöver inte vara dåligt.

 • Tanten som varit med ett tag

  Den som inte gör misstag gör inget annat heller och
  Vågar man inget vinner man inget. Så det så!

 • Billie

  Se bara till att se framåt och inte bakåt då blir det bra.
  Alla gör vi saker vi lär oss av.

 • The real Hmm

  Fee, jag håller helt med dig på din punkten, men varför jag länkade till min blogg var för att du kritiserade hur Alexandra talar vilket var precis samma som jag gjorde med Isabella.

  Du får om du har lust gärna tänka till mer hos mig, för det behövs alltid motpoler til vad en grupp säger och vi kan aldrig få för många infallsvinklar.

  Tack för svar och hoppas att du får en fin helg!

 • Fee

  Hmm, ja, jag kan hålla med om att det var en onödig kommentar. Och hon får tyvärr mig att må dåligt över mina platta kinder, veck i pannan o dåliga hy. För hennes sätt att normalisera botox o fillers får mig att spy. Så jag antar att vi är kvitt, även om det var onödigt.

  Tack själv! Och glad alla hjärtans dag <3

 • Linda

  Vi gör alla misstag. 🙂

 • Jag

  He he märks du är kreativ för du tar lätt efter andras dialekter eller sätt att röra sig/prata. Känns som du imiterar Therese Lindgren! Och med det sagt betyder det inget dåligt, bara att du kanske ska försöka komma på din egen grej mer? Du är awesome.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *