Hej fina ni! Såg att några frågade om podden då det inte kom upp ett avsnitt i onsdags. Såhär är det, det blir tyvärr ingen mer podd med Linda-Marie. Förra veckan hörde hon av sig till mig och berättade att hon kände att det inte var rätt för henne just nu.

Så i framtiden kommer jag fortsätta köra podden ”Storleken spelar roll”, men då blir det med en ny kollega 🙂 Tycker det var sjukt kul att podda och ser fram emot att släppa mer och ännu bättre avsnitt – och jag har saknat att ha lite mer krut då det passar min personlighet bättre 😉

Utifrån den feedback vi fått om att innehållet inte varit så klösigt kände jag att jag fick tvinga fram något som var värt att lyssna på i dom sista avsnitten, och så ska det inte vara. Det blir inte rättvist för vare sig Linda-Marie, mig eller våra lyssnare. Inte heller våra samarbetspartners såklart. Så jag tycker verkligen att Linda-Marie gjorde helt rätt som hoppade av, man ska göra sånt som man mår bra av. Jag hade önskat för eran skull att hon kunde kommit fram till det beslutet under julen så vi kunde gjort ett ordentligt avslut. Men shit happens och nu gör vi det bästa av det! 🙂

Tror att detta blir bäst för alla i slutändan. Så nu vet ni det, och jag meddelar när podden är tillbaka igen med ny partner. Spännande!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)
 • Lina

  Oj snacka om att kasta Linda-Marie under bussen och trycka ner henne totalt… det kunde ju ha skötts snyggare även om du var irriterad på henne.

 • My

  Synd tyckte om podden väldigt mycket!! Puss

 • S

  Du borde starta podd med ”Jasse”!!

 • Louise

  En fråga inom helt annat område… kan du tipsa om bra brun utan sol för både ansikte och kropp 🙂

 • Hmm

  Braaaa!! Du behöver någon som matchar din personlighet mer, någon som är glad och rolig!

 • StrongerLife

  Vad roligt att du ändå väljer att fortsätta. Det har varit så kul att lyssna på dig i Podd. Linda-Marie är också en härlig personlighet som är så fin och försiktig, men det är svårt att lyckas med så mycket försiktighet tror jag. Hon har en underbar människa. Önskar henne allt gott.

  Ser fram emot mer diskussion och liva upp allt lite nu.
  Inte klös kanske men diskussioner och kanske ta upp läsarfrågor eller nått.

 • Lissem

  Podda med Ellinor 😊😊

 • The real Hmm

  Jag tyckte det var bra som det var, men hoppas att det så klart kommer att bli ännu bättre nu.

 • Cecilia

  Va tråkigt att ni slutat podda det tog ju inte länge o så va de slut. Tänkte att du sku ha slutat för att du inte tycker om poddar men så va de linda-marie av nån orsak som slutat. Tyckte mycket om er podd och såg alltid framemot varje nytt avsnitt.

 • Emma

  Jag tror det är rätt beslut. Vill absolut inte kalla Linda-Marie feg, för vi är alla olika människor och vi är olika bekväma med olika saker. Tycker det var starkt av henne att testa, det tycker jag man ska göra, utmana sin ”comfort zone”. Denna podd passar nog dig bättre. Hoppas på någon med starka åsikter, och lite naturlig ”klös”, det blir lite roligare då.

 • Jag

  Tack! LM är inte rolig att lyssna på.
  Hoppas du hittar en mer positiv människa 🙏🏻

 • EM

  Bianca ingrosso och du!!!

 • Angie

  Andreas kanske är ett perfekt alternativ ☺️

 • Jenny

  Ja! Du förtjänar att padda med någon som är lika rivig och framåt som du är, inte någon som gör att du framstår som mesig och försiktig. Heja dig, Alexandra!!

 • Maja

  Jaaa, det vore perfekt! Jag tror att det skulle bli jättekul! 😀

 • Maja

  Oj, det blev lite fel, det skulle vara ett svar på EM ^^ Jag menar att det skulle vara jättekul om du och Bianca hade en podd ihop 🙂

 • Malin S

  Så tråkigt. Jag tycker att ni var en bra duo med två helt olika ingångar i ett väldigt viktigt ämne. Men självklart ska Linda-Marie inte göra något som inte känns bra. Jag kommer att sakna henne i alla fall. Jag hoppas hon får veta det. Hon har ingen anledning att ha mindervärdeskomplex alls. Helt underbar och ödmjuk person 💕

 • Jag

  Tråkigt att det inte blev något mer. Jag lyssnade faktiskt inte på något avsnitt då poddradio inte är min grej. Men tycker det är en tråkig utveckling bland kommentarerna. Slutar lägg skiten på den andra tjejen, alla konstellationer funkar inte and that’s it, syftar på kommentarerna då.

 • Mary

  Inget illa emot LM men låter som en bra plan att fortsätta podden med någon annan. Tyckte det var så tråkigt när ni körde opopulära åsikter och hon inte ville säga något alls.. trist! Vore kul om du poddade med Andreas eller iaf bjöd in han till podden nångång 🙂

 • Ida

  Måste säga att jag håller med om att du faktiskt outar Linda-Marie rätt oproffsigt här. Vänd på det, tänk om det hade varit du som velat, gått med på att köra igen och sen känt att det inte var rätt. Jag tror nämligen att du hade blivit rätt upprörd om den andra personen gick ut med att du skött din del dåligt.
  Dessutom oproffsigt så tillvida att andra personer du ska jobba med i framtiden nog kan dra sig lite för det av rädsla för att bli nästa person som får sig en känga. Vill Linda-Marie gå ut och ta på sig att hon skött det dåligt så är det hennes sak att göra, inte din.

  Jag har följt dig jättelänge och upptäckte Linda Marie genom dig, gillade det hon gjorde i podden som hjälpte dig att öppna ögonen och se saker ur andra perspektiv. Något jag alltid tänkt att du kan göra, bara du blir influerad till det. Du är ändå en bra tjej i grunden, liksom.

  Hoppas att det framgår att jag vill ge konstruktiv kritik och inte att du ska känna dig påhoppad. Ta hand om dig.

 • Lily

  Psst.. man måste inte ha en pod bara för man är en del av uppmärksamhetsetablissemanget. Gäller liksom att ha nåt intressant att säga till en början.

 • Dessa

  Vad bra att du ska fortsätta! Ser fram emot fler poddar, och är spänd på vem du kommer att podda med. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *