En sån dag..

Hej svejs! Hoppas ni mår bra. Jag mår sådär faktiskt 🙁 Sov typ 1, max 2 timmar inatt så har varit trött och lättretlig hela dagen. Men efter en mysig promenad vid vattnet och en alvedon så känns det lite bättre 🙂 Det är faktiskt en ny dag imorgon! Men jag kommer vara snäll mot kroppen och låta den vila bara, så ställer in dagens träning och ska sitta framför datorn istället.

Jag ska försöka lära mig hur man målar om en möbel, så ska leta efter lite bra diy-videos tänkte jag. Vill nämligen måla om våra nattduksbord som vi har i sovrummet, och addera guldiga knoppar. Det känns ju lite miljösmartare än att köpa nya! Sen kanske inte resultatet blir superbra, men jag vill iaf testa och se hur det blir. Har köpt sandpapper, målarfärg, knoppar och penslar. Men kör igång imorgon så jag kan filma det.

Termosarna fick vi av min mamma förra året i julklapp, superfina. Dom matchade dessutom våra jackor. 

Puss!

Detta är precis vid oss, så mysigt. Men kallt..

Andreas och Zacco är så lika på så många sätt.. Klumpiga, rastlösa men söta haha! 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)
 • StrongerLife

  hahahaha så skön, att du jämför Zacco och Andreas. 🙂 Gulligt. 😍
  Underbara bilder måste jag säga, det verkar så vackert.
  Jag vill så gärna flytta, står mellan en sån fin lägenhet i ett sämre område och en sämre vy av lägenheten i ett fräscht och nyrenoverat boende i ett bättre område. Vad välja? Ska man bara gå på utsikten? Eller är det viktigare med området och hur den är planerad och strunta i att den har lite sämre utsikt från balkongen?
  Tips och svar skulle uppskattas från hela mitt hjärta. 🙂

  Hoppas du sover bättre i natt, får en bättre dag imorgon och får njuta mycket av kommande solsken

 • Feli

  Zacco är världens sötaste hund!

 • Anna

  Undrar om det blir miljösmartare att köpa massa nya grejer för att måla om en gammal. Vill inte låta dryg, bara en generell tanke. Allt vi gör för att tänka miljösmart.. dumpa byrån på en återvinningscentral och köp ny, blir samma påverkan som att köpa färg, penslar osv..
  Bara good vibes, du är super härlig och grym som tänker på miljön! Men övertänk inte 😀

 • Ann

  Rekommendersr att rolla för jämt resultat. Ta en liten ”fin” roller som ej luddar. Mer en skumsvamp yta. Fråga i affären. Jag fick det tipset när jag måla om köksluckor och matbord och resultatet blev jämnt och fint 🙂

 • Anna

  Edyta har blivit offer för mordförsök och ligger just nu i koma. Vi vet inte när eller om Edyta kommer vakna från sin koma. Hennes familj är från polen och behöver ekonomiskt stöd för att kunna vara kvar vid hennes sida.

  GÅ gärna in och läsa på: https://m.facebook.com/groups/452800572266337

   Dela på facebook, sprid, hjälp oss!!!

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

  Svenska swishnummret: 0737632248
  Polska insamlingen som startats av hennes kusiner: https://pomagam.pl/edyta_szwecja

 • Pia

  Krama vovvarna från mig!

 • Devesh singh

  Your content helped me a lot to take my doubts, amazing content, thank you very much for sharing.

 • En annan Anna

  Anna: Det blir det ju inte, om alla tänkte att man kan använda det man har… Tillgång och efterfrågan. Vill inte så många ha nytt så tillverkas det inte heller lika mycket vilket i sin tur spar på miljön.Tar man hand om sina penslar (och köper av bra kvalitet) kan man dessutom använda dem i åratal.

 • Anna

  En annan Anna: Fast rent logiskt så måste du ändå köpa nytt sandpapper, ny målarfärg osv för att renovera gamla möbler, dessa skall också fraktas, tillverkas, framställas etc… tror att många lever i en fantasivärld och inte har en korrekt uppfattning om att det inte gör någon skillnad alls. För att det skall bli en skillnad krävs att ALL konsumtion upphör..Vilket inte är realistiskt i ett konsumtionssamhälle.

 • Linda

  Vilket fantastiskt väder. Längtar till sommaren <3

 • En annan Anna

  Anna: Självklart ska även penslar, färg och sandpapper tillverkas – men det används även (i större skala och lite andra former) när en ny möbel tillverkas. Plus allt annat som hör tillverkningen till – spik, skruv, trä, övriga detaljer som ben, knoppar och handtag. Alla utsläpp som är resultatet av en enda nygjord möbel. Med ditt tänk så bör ju alla slänga ut sina gamla möbler, kök, golv, whatever – vilket ju är det vi gör fel i dagens samhälle. Detta har ändrats bara de sista 20-30 åren – allt ska vara nytt, nytt ,nytt. Inte hållbart för fem öre. Köp saker av kvalité (vilket tyvärr är svårt idag för få saker är gjorda för att hålla) och ta hand om dem så lovar jag att vi minskar vårt klimatavtryck. Ska målet vara att inte påverka alls så får vi börja leva som naturfolk och bo i hyddor i skogen, vilket jag tror få är villiga att göra på riktigt. Folk skyller på våra stackars kor, att de fiser för mycket. Det är till syvende och sist vi människor som är problemet.

 • Jessica Svensson

  Din man är ganska lik outlander stjärnan Sam Heughan på vissa bilder. (De bilder Sam är korthårig på)

 • Emma

  Har du slutat blogga? :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *