Veckans planer..

Måndag: Vi tar tag i podden igen! Spelar in 10:00. Sen har jag inte mycket planer förutom att svara på mail, boka in kampanjer, hämta ut paket, träna osv..

Tisdag: 08:00 ska jag lämna Chloé hos veterinären för att kika på tänderna igen. Tror det räcker med en rengöring bara denna gång, men man vet aldrig.. Tyvärr kommer ju den lilla damen bli tandlös tillslut 🙁 Men den rasen klarar av det har jag fått berättat för mig. Förutom det ska jag klippa video som ska upp på onsdagen och träna som vanligt. Kör ju stenhårt just nu med träningen – och det börjar ge resultat! 🙂

Onsdag: Förutom att både podd och youtube uppdateras ska jag till Köpenhamn för Fashion Week. Är där hela dagen och åker hem på torsdagsmorgon igen.

Torsdag: Kommer hem vid 2 tiden tror jag.. Tåget tar ju nästan 6 timmar (!!) men på den tiden kan jag redigera en video och göra annat vettigt hehe.

Fredag: Ska gästa ångestpodden. Ska även spela in ett samarbete. På kvällen ska jag äta middag med min vän Beatrice.

Lördag: Ska försöka locka hit mamma och bonuspappa för att få hjälp med att sätta upp en ny lampa hehe.. Kanske kan bjuda på någon middag eller lunch.

Söndag: Andreas pappa + fru kommer hit och hälsar på 🙂

I helgen var jag på Arnolds med Viktor, vi åt gott och hade det så mysigt!

ÄÄÄÄÄLSKAR löjrom!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)
 • Nina

  Vad använder du för foundation? Wowwwww

 • Z

  Grym sminkning 😲👌
  Kan du inte göra en smink vlogg?

 • Johanna

  Låter som en kul vecka, extra kul med fashionweek 🙂

 • StrongerLife

  Vilken härlig vecka och vad kul att träningen börjar ge resultat.

  Jag kom på en sak när du skrev så.. ibland när ni pratar i podden (lyssnade precis på del 8 tror jag) så känns det nästan som att man ska skämmas över att man VILL gå ner i vikt och må dåligt för att man tycker att man ser FINARE ut för att man tränar och går ner 2 kg typ. Detta menar jag inte att säga som anklagande utan mer som en reflektion till vad ni säger.

  Jag tänkte på det avsnitt du säger att du har ett jobb att göra med klädföretag, du va på storlek 36 men råkade hamna på 38.. då låter det (om jag inte missuppfattar) på Linda Marie att du ska inte vilja träna och gå ner till 36 för att du ska vara ”finare” utan du ska må bra med 38 också .. men är det så fel att vilja gå ner i vikt och vara lite finare?
  Även om jag tycker jag är fin nu, storlek 40 så vill jag ändå gå ner i vikt till mitt vanliga 36 som jag va innan barn. Är det så fel? Jag tycker jag är fin nu och snygg, min man älskar mig otroligt mycket precis som jag är nu. Men jag vill gå ner, jag vill vara mer fit, jag vill ha konturer av muskler och inte av bilringar. Är det fel menar hon då? Försöker nog bara förstå hur ni tänker..

  det börjar nästan bli skuldbeläggande att säga ”Ja jag vill gå ner i vikt och därför tränar jag och försöker äta bra.. ”

  sorry för långt upplägg här.. 😉

 • Lisa

  Ja hjälp. Stressa inte ihjäl dig. Fruktansvärt fullspäckad vecka…

 • Bibi

  Hej har du opererat näsan igen verkar annorlunda , själv gjort det flera gånger blev bara värre

 • A

  Hej Alexandra.

  Jag har en fråga, en bedjan snarare. Om du skulle kunna tänka dig lyfta denna insamling på din blogg.

  Då din plattform är så mycket större, än jag någonsin skulle kunna nå ut till. Även om vi som vänner och kollegor försöker sprida det via facebook.
  https://pomagam.pl/edyta_szwecja?fbclid=IwAR1KBPRsh13aCtFsXjyeFR23FLmTIB9E_XV5Hl8yARPY2hNlv-PMoqZx1uU

  Detta hände min vän för 1 vecka sedan. Vi försöker nu stötta och hjälpa hennes polska familj. Både finnas där, men också ge dem det ekonomiskt stöd som de verkligen behöver.

  Texten är skriven på polska men välj engelska högst upp i högra hörnet så översätts det.

  Om inte, så tackar jag ändå.

 • Erika

  Visa hur du sminkar dig 😁

 • A

  Gå gärna in och läs – Sara Agren på facebook.

  Hjälp oss!!! Sprid vidare eller om möjlighet finns skänk en slant.

 • Pia

  Löjrom är alltid rätt. Mysigt med middag!

 • Tiffany

  Shit vilken snygg sminkning! vilken foundation använder du? Du borde absolut göra en smink video<33

 • Sara

  Min lilla tax var tvungen att dra ut alla tänder pga inflammerade (innan jag fick honom, han är en rescue) och hm slurpar i sig mat galant ändå, häller bara lite vatten på hans torrfoder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *