Innehåller betalt samarbete

Fyndar i mitt egna förråd

Tjaba tjena! Ville visa er hur fint det blev efter att Andreas satt upp vår spegel på ena väggen i mini-hallen (eller vad man nu ska kalla det) 🙂 Avlastningsbordet hittade jag i mitt gamla förråd, gissa om jag blev glad? Hade helt glömt bort den och jag som har letat som en dåre på nätet efter just en sån här.. Man skulle nog utan problem kunna ”sno” något från mig utan att jag märker något, och sen ge det som present och jag hade blivit väldigt överraskad och glad, lol.

Aja annars då? Har varit i Uppsala idag på möte som gick väldigt bra. Har bestämt mig för att öppna ett konto på sellpy så vi kan bli av med lite grejer (så skönt!!) och vi har nyss kommit hem från gymmet 🙂 Nu blir det dusch och sängen, är som vanligt sjukt trött.. Längtar därför lite extra mycket till USA/ Florida som vi åker till nästa månad. Delvis pga solen och värmen, men också för jag längtar tills jag får avslöja vad jag arbetat på ett tag nu!! Avslöjar när vi är där på plats 😉

Spegeln hittar ni >HÄR< Notera att jag inte ska ha dom trötta stråna i vasen sen 😂 Testade bara 

Boken fick jag av mamma i julklapp, gjorde sig så fin på bordet tycker jag! 🙂 

Vi har väldigt fint ljus i lägenheten, och jag har även en väldigt fin highlighter på kinderna 😉

Lever i denna tröja! Så mysig och snygg 🙂 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *