Hej hopp! Igår hade jag fullt uppe. Idag har den nya ägaren av min förra lägenhet tillträde, så jag behövde tömma mitt förråd. Herregud vad mycket grejer det fanns där.. 100 par gamla skor, massa gamla jackor (päls bland annat, usch), bilder, prylar, bord.. Mitt ex gamla saker. Jag tänkte att det skulle ta ”några timmar”, det tog alltså hela dagen. Kom hem halv 10 igår och vi började vid lunch! Men jag tycker jag var duktig, kom hem med endast 3-4 lådor och 1 bord som jag tänker ha i hallen. Resten tip-tappade jag bort.

Idag då – först hade jag ett möte där vi planerade nästa produktsläpp. Jag har ju släppt collagenpulver som ni vet, men nu blickar vi framåt. Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig mer av det, för om vi säger såhär.. Det kommer inte bara en ny produkt i vår utan flera!! 🙂 Jag vet att ni kommer älska dom! Så någon gång i vår kommer ni få ta del av flera nyheter som jag personligen ÄLSKAR!

Efter det roliga mötet drog jag vidare på nästa möte, det var med min mäklare och personen som ska köpa min lägenhet. Idag var dagen då jag skrev på dom sista papperna och gav ifrån mig nycklarna. Men det känns bra, det var verkligen dags att gå vidare. När en dörr stängs, öppnas en annan. Bokstavligen. Sen hämtade jag ut ett nytt pass hos polisen, det förra gick ut idag. Jag behöver ju ett pass nu när jag ska åka till USA nästa månad, så ska se till att ansöka om ett esta också så jag har det gjort. Sen hämtade jag ett paket också 🙂 Nu tänkte jag filma lite och sedan åka och gymma.

Vi hade finbesök idag under mötet, vilken liten sötnos!!

Hatar när detta händer.. Hehe 😉

Har hört massor av positivt om gurkmeja, så blev en burk hem. Ska blanda ner det i mina smoothies tänkte jag.

Hej då lägenheten..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)
 • Rebecca

  Så spännande! Du verkar vara en genomgod person. Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa som ätstörningar och självskadebeteenden. Kramar <3

 • Z

  Gurkmeja körde jag på förra hösten, ingen märkbar skillnad förutom att jag fes en massa 😉

 • Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula

  Jag följer din YT-kanal och tycker att du verkar vara så full av glädje hela tiden. Förstått att du har svårt att göra dig av med saker, så det var verkligen bra av dig att du fixade det denna gång 🙂 .
  Läste din första bok här i höstas. Hade enbart koll på vem du var via namnet, tycker det är helt vidrigt hur vuxna behandlade dig som var ett barn i denna bransch. Så otroligt oansvarsfullt av dem att skriva saker om dig i media, pressa dig osv.

  Dessutom begriper jag inte att folk kan döma någon för vad de gjorde som barn/tonåring flera år senare. Som ung ska man ha starka åsikter, tro att man vet allt och leva ut. Vuxenvärlden ska finnas där och vägleda men absolut inte döma någon för det.

  Hur som helst, du är imponernade som människa. 🙂

 • Jennifer

  Hur länge sen va de du var och hälsade på Peter i USA? Har för mig att testa gäller 1 år?😊

 • Jennifer

  Esta ska de ju stå😇

 • Evelina

  Hatar när vilket händer…? /Evelina 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *