Fram och tillbaka till IKEA..

Hej bloggen! Vad händer i livet då? Jo det har varit några besök på IKEA givetvis. Vi var där senast igår, men vi kom endast hem med en liten mini-soptunna till lilla badrummet och något annat litet. Minns inte ens vad det var för något. Men något som vi skulle ha köpt som vi inte köpte var en ny matta till vardagsrummet, det är lika bra att köpa en där på IKEA då vi har hundar.. Känns dumt att köpa en dyr fin matta som ändå kommer bli förstörd förr eller senare. Vi får lägga krutet på finare detaljer i hemmet istället 🙂 Så misstänker att det blir en vända till imorgon, haha… Men jag ska vara ärlig och erkänna att jag redan börjar bli trött på att åka dit hela tiden.

Har inte jättemycket mer att berätta just nu, blev tyvärr ganska omotiverad på att dela med mig av livet när jag loggar in här och möts av troll som har härjat i kommentarsfältet. Roligare att satsa på andra kanaler där fegisarna måste ha ett konto för att kunna kommentera.. Så vi hörs imorgon istället, hej!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (22)
 • Jennifer

  Det är allvarligt talat ynkliga människor, de som har kommenterat, med låtsas vänner i livet som känner konstiga behov av att sätta någon annan på plats istället för att lösa sina egna problem. Radera bara skiten och fortsätt fokusera bara på det som gör dig lycklig! 💐🎉 Det ’smärtar’ ändå dom mer när de inte får något svar 😸 Ha en underbar söndag imorgon! 😺🌸

  • alexandra

   Ja det vet jag också.. Men just det att bloggen uppdaterar jag bara för att, tjänar inte pengar på den här plattformen längre. Jag uppdaterar för att vara ”snäll” för att några har bett mig att göra det. Då känns det som att min tolerans mot näthat är på 0 haha.. Men tack för din kommentar! Kram

 • Jag

  Har inte sett vad de skrivit, men radera direkt och skriv inget om det på bloggen är mitt tips. Tystnad kan ibland vara bästa bekämpningsmedlet mot idioter. Trust me, jobbar själv på en arbetsplats med massa inavlade idioter som inte kan bete sig.

 • Jennifer

  Det går inte att trycka på svara knappen under ditt svar ☝🏻🙀😹

  Jag förstår exakt hur du menar med toleransen när man gör ’någon’ en tjänst utan något måste, jag ligger typ också på 0 då 😹 Speciellt nu när vi har blivit vuxna efter all jäkla skit och drama- då känner jag bara direkt nu ’Jaha okej, fuck off då- hejdå 👋🏻😺🌸’! Haha 😸 Jag tycker verkligen att Youtube har blivit en perfekt plattform för dig, sådär personligt, kreativt och roligt, så låt inte bloggen bli en extra vikt så om glädjen helt försvinner tillslut för den, det är viktigt att spara på sin energi och fördela den rätt för själva livet man lever 😺🌺🙂 Kramar!

 • Lisa

  Går det inte att fixa någon slags verifiering för att kommentera här så trollen hålls borta? Saknar dina uppdateringar ❤

  • alexandra

   Jo kan ju göra så jag måste godkänna alla men det är ju trist också + tar tid och energi från min sida.. Men får se hur det blir, kände just så den dagen. Brukar inte vara mycket hat alls, så blev lite förvånad bara när jag loggade in. kram

 • Paula Smilee

  Men fina du, skit i dom.. jag vet det är lättare sagt en gjort. Men det är folk som givetvis inte mår bra / är nöjda med sig själva.

 • Aisha

  Skitfina skor!! Var har du köpt dom?

 • Fia

  Vad snygg du är i den outfiten!
  Jag förstår inte varför man måste läsa din blogg om man nu stör sig så mycket. Det är ju väldigt enkelt att bara strunta i det.
  Lycka till med inredningen!

 • Tessie

  Kan du inte koppla kommentarer till att man ska ha ett Facebook-konto? Det borde minska trollen då det ska verifieras.

  • alexandra

   Jo jag hade det ett tag tidigare men det ledde till väldigt få kommentarer. Knappt några alls.. Det är det visserligen nu också haha men på den tiden jag bytte hade jag minst 100 kommentarer, tills jag bytte och då låg kommentarerna på typ 5-6 per inlägg. Men det visar ju också hur stor andel som är nättroll.. Så trist. Men kommer lägga in några fler ord i modd så kanske det hjälper lite.. Kram

 • Alex

  Troll är inte kul o finns överallt.
  Du borde definitiv skaffa någon slags inloggning.
  har sett andra bloggar som har detta.
  synd om du slutar att skriva på grund av detta.
  Kram

 • Embla

  Men VEEEEM är sådär snygg på IKEA. Du såklart. ❤️ Hur du än gör utstrålar du alltid en sån jäkla bra aura att man bara blir glad av att se dig! Din blogg är den första jag läser varje dag, tycker du är härlig och inspirerande, har alltid on point outfits och du lyser upp ens gråa vardag! En sak jag personligen skulle tycka var superkul vore ett inlägg eller en YouTube-video där du visar upp alla dina designerväskor! Det hade varit superkul att se! Och i övrigt ser jag såååå mycket fram emot att följa er inredningsresa i nya lägenheten!!! Nu ska jag kolla videon du hade lagt upp! Ha det bäst! 🙂

 • Steffi

  Finns inget negativt att säga om varken dig eller det du gör, så synd för nät-hatarna! 😉 Sjukt snygga bilder på dig från Ikea. Tack för att du alltid är en sådan fin förebild. <3

 • Li

  Hej, vill tipsa om att du kan hitta fina prisvärda mattor på Rusta. Ifall du inte hittade vad du skulle på IKEA. 😊

 • Sandra

  Du är nog den enda personen som kan få IKEA se ut som ett modehus, grymt fina bilder.

 • Sophie

  Stor kram till dig! Jag förstår att idioterna tar energi från dig, men de är inte värda det. Du ger oss andra så mycket glädje så jag hoppas att du fortsättning skriva 💕Älskar kavajen förresten, vart är den ifrån?

 • Nicki

  Så himla kul att ni har blivit nacka bor ☺️ själv bor jag lite längre ut, i Gustavsberg där vi köpt drömtomten och väntar på vårt hus. Läs gärna om den resan!

  Välkommen hit ut ☺️☺️

  Kram Nicki

 • Christina

  vart är skorna ifrån? :D:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *