Nyfikna grannar..

Det är verkligen uppslukande att flytta, det är ju så mycket som ska fixas. Alla kartonger ska packas upp (dom är många) och allting ska sorteras. Vi ska komma överens om vart allting ska vara i köket och badrummen. Nya gardiner + stänger ska upp i alla rum mer eller mindre. Viktigast var i sovrummet, för i ena fönstret kan grannarna se in faktiskt. Det insåg vi efter första natten när vi såg 2 nyfikna tjejer spana in genom deras köksfönster HAHA! Tur att jag sov med topp då, annars hade dom fått se exakt allting. För vi såg att dom tittade när vi fortfarande låg i sängen och drog oss. Men nu är gardiner uppe så vi slipper snokade ögon. Och tur har väl vi, för Andreas bästa kompis Johan (+ hans härliga inredningsintresserade flickvän) bor grannar med oss. Så dom kom snällt över igår och hjälpte oss få upp dom nya gardinstängerna. Tyvärr är verken jag eller Andreas speciellt handy så vi kan inte göra sånt själva.. Men vi är bra på att bjuda på middagar när vi får hjälp, så det jämnar lixom ut sig 😉

Och på tal om hjälp, tack för tipset gällande skåpen i köket. Istället för att köpa nya ska vi nog få dom omålade och byta ut handtagen bara. Som någon av er skrev så är det både bättre för plånbok och miljön. Så vi ska kika på ett ställe och se vad dom kan göra för oss. Som jag berättade i min senast video vill jag ha ljusgråa luckor med guldiga knoppar. Kommer bli så tjusigt!! 🙂 Dock känner jag inte att det är jättestressigt med luckorna, mycket annat ska fixas innan. Ett nytt köksbord ska vi ha, en lampa ska hängas upp och lite sånt..

Nej men nu ska jag åka till Bromma, ska möte upp Linda-Marie för lite fika och poddplanering. Vi tog ju lite ledigt över julen och nu är det dags att planera framtiden. Sen ska jag hämta ut ett paket. Kommer ju vara en hel del post som åker till den gamla adressen ett tag till. Men vi sa till dom nya ägarna att lägga undan ev bud som kanske kommer dit hehe.. Så det löser nog sig 🙂 Sen ska vi väl fortsätta fixa och dona här hemma. Långsamt men säkert blir det färre och färre kartonger som står framme. Skönt! Och imorgon ska jag få veta när vi kan komma igång med min nya garderob, för tills dess får faktiskt dom flesta av mina plagg ligga kvar i flyttlådor. Känns nästan smidigast.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)
 • StrongerLife

  Åh min kommentar försvann…

  men jag skrev att läskigt att folk står och stirra på en haha men samtidigt förstår man det för det är ju självaste Alexandra Nilsson.. 😉 Jag hade stått med kikare hahahaha

  Ska bli så kul att få se hur allt blir sen
  men en nyfikenhetsfråga är, hade ni flyttat till ett ställe (område) där ni inte har en enda vän i?
  Jag undrar eftersom jag själv är på flyttningstankar.

  • alexandra

   HAHA!!
   Gällande att ha vän i området är det inte superviktigt, hade inte köpt en bostad pga vänner. Jag personligen köper bostad baserat på hur den ser ut, storlek och pris. Det är ett för stort köp för att utgå från att ha vänner nära. Men nu råkar vi faktiskt ha vänner här, Andreas bästa kompis är vår granne.

 • Lina

  Det enda som kanske inte kommer att fungera när det gäller att lacka om luckorna i köket är ju att det är handtag nu och om ni ska byta till knoppar så måste iaf ett skruvhål spacklas igen men det kanske lackeringsfirman kan fixa? Annars så kan ni ju testa och sälja luckorna inkl handtagen, har sett en del som gör det :).

 • Sara

  Det funkar! Så gjorde vi 🙂 Fast tvärtom – från knoppar till handtag.

 • Anna

  Hur ser du på att ha guldiga knoppar när resten är krom och rostfria vitvaror? Skär det sig inte ?

 • Malin

  Hej bästa du! Vet att du skrivit det förut men vad hette era soffor? Var kan man köpa sånna? Tack för en toppen blogg🤗🙏

 • H

  Bodde också i Nacka förut (har flyttat från Sverige nu) och älskade indiska restaurangen vid nacka strand! Rekommenderas varmt om ni gillar indisk mat

 • Tina

  Hade jag varit ni hade jag låtit köket vara.. Känns enkelt o tidlöst. Risk att ni tröttnar om ni gör om. Bo in er ett tag o ta beslut senare

 • Yvonne

  Fick ni inte välja kök när det är en nyproducerad lägenhet?

 • Peggy

  Så fint ni bor, helt underbart ❤ tänk att få njuta på den balkongen sommarkvällar ? Har ni kollat Sweef soffor ? Lycka till❤

 • johanna

  Lycka till själv lurar jag på Elephant 😍

 • Jennifer

  Jag har aldrig kommenterat på en blogg förut. Ärligt alltså. Anser mig själv too cool for school för sånt. 🙂
  Men du… Måste bara säga..
  Gillar dig skarpt.. Du är naturlig och söt med en genuin uppsyn. Gillar att du är dig själv och inte sådär obekvämt pretentiös som typ ALLA andra influensers och bloggare är. Mår ärligt illa när jag ser att allt alla gör och visar upp är så sjukt utstuderat och perfekt. Du är dig själv!
  Du är ett underbart föredöme och du gör mig (och många andra) genuint glada av att följa. Keep it up! Kärlek och kramar från Jennifer
  (PS. Din kille verkar väldigt genuin o go han med) 🙂

 • Mia

  Vilken balkong!!
  Drömmen 🙂 Spännande och se slutresultat med inredning och allt annat <3

 • Martin

  Varken stavas det. Inte verken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *