Nu har vi flyttat!

Hej från vårt nya hem 🙂 Vi har precis vaknat upp här efter att ha sovit vår första natt här. Känns lite konstigt.. Och annorlunda! Men känns väldigt spännande också såklart. Men det känns fantastiskt att ha alla saker här så man kan börja få upp allting. Än sålänge har vi fått upp glas och några tallrikar, men sängen står redan på plats och även vissa byråer. Allt tack vare flyttfirman som vi körde med igår. Vet ärligt talat inte hur vi hade klarat oss om vi inte hade anlitat dom.. Hur gör ni som inte kör med professionell hjälp? Jag var helt slut igår vid 15-tiden, och då hade jag knappt rört ett finger i jämförelse med grabbarna haha!! Tex, dom kom halv 8 och vi behövde åka bara en halvtimme efter att dom hade kommit för att hämta nycklarna. Vi kom hem 2 timmar senare och då hade dom tagit ner alla (stora) bord, soffan som vi tidigare behövde använda en jäkla flyttkran (!!) för att få in och tip 80 % av alla kartonger. Helt sjukt vad dom jobbade på bra!

Imorgon kommer ni få se vårt nya hem på youtube, alla frågor kommer att besvarar. Blev det villa eller lägenhet, hur stort, hur många rum? Barnrum eller walk-in-closet? Eller både och? Ja allt som jag har sett att ni undrar över 🙂 Anledningen till varför jag inte pratat supermycket om nya hemmet är för jag är så rädd att det ska skita sig innan det är 100 % klart. Ni som följer mig på youtube vet ju vissa saker jag har haft problem med under tiden vi skulle flytta.. Men nu äntligen kan jag pusta ut! Så ska njuta av en till kopp kaffe (ja kaffemaskinen var det första jag tog upp haha!!) och titta ut över vår vackra utsikt. Sen ska vi börja fixa och dona, tömma kartonger, sortera, jag ska beställa hem nya lampor, vi måste bestämma hur vardagsrummet ska se ut osv.. Det är en hel del som ska fixas, men så är det ju när man flyttar.

Mina sommarkläder låg i vita lådor sen tidigare, dom tejpades ihop bara. Smart!

Våra grejer som skulle lastas in i flyttbilen.

Hej då gamla sovrummet!

Sista lunch på mama bear hann vi med medan flyttgrabbarna tog lunch. Detta fik låg precis vid förra lägenheten. 

Blev en varsin lax och mangosallad. Mums!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)
 • Anonym

  Vad kul det ska bli att få se ert nya ställe. Spännande. Kram.

 • Carola

  Åh va roligt det ska bli och se nya lägenheten! Jag anlitade en flyttfirma och det var ju guld värt 🧡🧡

 • Db

  Vi har så många familjemedlemmar, släkt och vänner som erbjuder sig vid flytt. Då gör man samma sak tillbaka. Så då behöver vi aldrig anlita flyttfirmor. Samma gäller renoveringar. 🙂

 • Anna

  Så spännande! Såg precis din förra vlogg och jag och min sambo har liknande erfarenhet av Nordea. Lånelöftet gick bra, det fick vi beviljat direkt vi varit hos banken men bara skickat till mailen, det ”riktiga” pappret skulle vi få på posten. Vi skulle köpa nyproduktion så vi behövde det när vi skulle gå och välja vår lägenhet men veckorna gick och bankmannen skickade aldrig pappret. Varje gång vi ringde och påminde sa han ”jag postade det precis till er” (kan tillägga det har inte kommit än och det har gått 2 år nu 🙄) till slut var det dagen före vi skulle skriva för lägenheten så då fick jag själv åka till kontoret och hämta ut pappret personligen på banken, jag höll seriöst på att få nervsammanbrott innan jag hade pappret i min hand😂 pga detta valde vi att precis innan flytten ändra oss och lägga lånet hos Swedbank istället, det känns mycket bättre. Stort lycka till med allt! ska bli så kul att följa er i ert nya hem!

 • Pia

  Va kul för er. Jag bytte lägenhet i december och anlitade flyttgubbar, man klarar sig inte annars. Jag packade ändå själv och bar massor.

 • StrongerLife

  omg så spännande, det är så kul att få se hur det nya hemmet ser ut.
  Det är väldigt smart att leja ut jobbet med flytten, det är slitsamt att flytta, mycket jobb och stress. Skönt att bara be någon annan göra det.
  Lycka till med allt! Är nyfiken på VART ni flyttade, alltså område?

 • Ida

  Såå vacker på fotot! Inspiration! Kram, Ida

 • Paula Smilee

  Åh vad roligt det ska få se ert nya hem ! Längtar tills vi också ska flytta.

 • johanna

  Ska bli spännande att se ert nya hem! Jag hade flytthjälp vid min senaste flytt och herregud vad skönt det var! Och vilka hjältar det är som jobbar som flytthjälp!

 • Nina

  Vart kommer de sjukt snygga svarta/guldiga kistorna från?? 🙂

 • F

  Jodå man klarar sig. Har flyttat ett antal gånger och alla ggr utan flyttgubbar. De går fin-fint. 😉

 • louisechf

  Vi flyttade i somras. Hade ingen hjälp från någon, så det var jag och min sambo bara (har lite svårt att be om hjälp tyvärr :p) och dessutom fick vi inte flyttledigt från jobbet. Så i 5 dagar körde vi fram och tillbaka mellan lägenheterna och vi jobbade även på nätterna. Har fasen inte återhämtat mig än efter den flytten, haha 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *