Flyttvlogg #2

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)
 • Karin

  Tänkte nu när ni flyttar ska ju allt bort så klart. Då måste de väl finnas en del som du gör dig av med innan du flyttar in i nästa. Känns ju skönare än att släpa med sig. Typ kläder prylar vad de än är. Lycka till med allt vad de innebär att flytta❤❤❤
  Såg utlottningen men de finns väl mer än så haha😊

 • My

  Om jag ska vara helt ärlig så är du den enda jag tittar på när de kommer till Youtube och du är så himla härlig som bjuder på dig själv! Lycka till med flytten och ska bli spännande att se de nya boendet 😅

 • Z

  Pris nr 3😁👊
  Min motivering lyder
  Jag har tur i kärlek men aldrig (någonsin?) i spel, så det här är en möjlighet att vända på trenden att vinna hem en vågtång.
  Jag har aldrig råd att köpa något till mig själv, är sjukskriven och låginkomsttagare, så att komma ut i arbetslivet är en högst stor prioritering för självkänsla och leverne.
  Med ett vackert vågigt hår kan jag ta mig an det arbetsmarknaden har att erbjuda. Med god självkänsla samt att se och känna sig bra ut är en bra start.

  Jag prenumererar på din kanal på Youtube samt gillat videon🌼👌.

  Tack för bra vlogg samt blogg och stort lycka till med flytten med kattpappan
  😘

 • Anonym

  Z jag hoppas du vinner. Kram

 • anna

  Z…. Hur har du råd att prenumerera på kanalen, lägga tid, som kanske borde gå till att söka jobb/ terapi istället för att drömma om ett vågigt hår? lägg för fan av att tycka synd om dig själv o ta en rask promenad i eländet!!

 • anna

  Z…. Hur har du råd att prenumerera på kanalen, lägga tid, som kanske borde gå till att söka jobb/ terapi istället för att drömma om ett vågigt hår? lägg för fan av att tycka synd om dig själv o ta en rask promenad i eländet!! Det ÄR synd om oss, men blir INTE bättre av att inte sysselsätta oss!

 • anna

  Z…. Hur har du råd att prenumerera på kanalen, lägga tid, som kanske borde gå till att söka jobb/ terapi istället för att drömma om ett vågigt hår? lär inte bli bättre av att tycka synd om oss själv, o ta en rask promenad i eländet!! Det ÄR synd om oss, men blir INTE bättre av att inte sysselsätta oss!

 • Bert

  Det är ju gratis att prenumerera på YT-kanaler

 • lissel

  ändå bra sätt att rensa på 🙂

 • Annel

  Anna: Människor sitter väl inte och skriver jobbansökningar dynget runt din idiot?

 • Sandra

  Hej Alexandra! Vad spännande med flytt. Jag och min kille håller just på att flytta vi med 😅 verkligen ett pussel.
  Här kommer min motivering för locktången från Babyliss:
  ”Vem vill inte vara fin i håret,
  speciellt den här tråkiga tiden på året. Lite locktångs-glam hade inte suttit fel. Det kommer ju förbättra min taskiga volym en hel del.
  Så om du letar efter en ny ägare som inte låter den ligga och damma,
  är det hos mig den borde få stanna!”
  Ja, jag har alltid varit den som rimmat på julklapparna, en töntig talang😂. Ha en bra söndag. Kramar från Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *