Innehåller betalt samarbete

På fredag flyttar vi!

Hej på er! Försökte uppdatera igår men bloggen fungerade inte som den skulle. Men nu så 🙂 Packandet forsätter här hemma, på fredag flyttar vi ju!! Så från att endast ha packat 2 lådor är vi väl uppe i 12 nu kanske.. Och många fler ska det ju bli. Men möblerna och köket får vi hjälp med och det känns väldigt skönt. Halv 8 på morgonen kommer grabbarna flytt som vi har bokat och dom ska ju ta med alla grejer till vårt nya boende. Ihhh!! Sen samma dag klockan 9 tar vi emot nycklarna.. Konstig känsla är det ju, men är så pepp just nu. Är så fruktansvärt trött på vårt nuvarande område, är trött på att gå runt och vara rädd om kvällarna och jag är trött på vår utsikt haha.. Den är inte dålig, men nu jämför jag med vår nya utsikt som vi kommer ha, hehe.. Det är svårt att klå en fet sjöutsikt lixom.. Men oavsett hoppas jag dom nya köparna kommer trivas här, jag personligen är ju lite ”rädd” av mig och känner att jag måste komma bort. Men till en början hade jag inga problem med detta område. Själva lägenheten är ju fin som vi bor i, stor är den ju också. Men alla prioriterar olika saker, så något som inte funkar alls för mig kan vara perfekt för någon annan.

Ansiktsmasken jag använder hittar ni >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)
 • StrongerLife

  Men vart bor ni någonstans? Har inte koll på vilket område ni bor i. Är det så hemskt, farligt? Händer det mycket där?
  Hur som så är jag så taggad för att se vart ni flyttar, vart, hur, allt. 🙂 Du berättar väl snart eller? Iiihhh så glad för din skull.

  • alexandra

   Vi bor i Ursvik just nu, och det har hänt massa ”smågrejer” som gör mig obekväm. Trodde att det var ett lugnt område, för jag vill inte bo mitt i smeten direkt just för jag orkar inte med massa kriminalitet. Men tyvärr hade jag fel.. Så får hoppas att vårt nya område är lugnare 🙂

 • johanna

  Härligt att flytta snart, och skönt med flytthjälp! 🙂 Hoppas flytten går smidigt!

 • Karin

  Vad har hänt? Rädd kan man väl var var som helst men tänkte om de är något som hänt? Lycka till😊

 • Z

  Bara du kan vara vacker med ansiktsmask på😘

 • Paula Smilee

  Men gud så kul att flytta och börja året med ett nytt ställe 😍😍

 • Bellatrix

  Hej Alexandra, du ska varken behöver ha/eller borde skriva om ålderstecken tycker jag – även om du har rätt att känna så. Vad jag menar är att detta tjat om att kvinnor åldras kommer från dålig kvinnosyn. Den mänskliga hjärnan är färdigutvecklad vid ca 25 års åldern – precis när kvinnor ”ska börja nojja över åldern”. Allt medans män får pondus. Tänk James Bond… äldre attraktiv man med pondus och makt som vaknar med perfekt sminkade kvinnor som beter sig som de är lite lobotomerade (iaf i de äldre filmerna). Vet du vad? Många män är rädda för kvinnor – och kvinnor som är 30 plus och normalbegåvade – blir MYCKET svåra att manipulera och trycka ner. DET är den sanna anledningen till kvinnors åldersnoja enligt min teori. Och jag har fått den bekräftad.

 • Bellatrix

  P.s. <3 Lycka till med nya hemmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *