Nu ska det byggas garderob!

Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar.. Jag har packat ihop EN låda (med klänningar) haha!! Men ska försöka få till minst 2 lådor till ikväll då jag inte ska ut och partaja. Sen forsätter vi under helgen. Flytthjälp är bokad så det kommer gå smidigt, så jag känner mig inte speciellt stressad över själva flytten. Något som jag däremot gärna vill få klart snart är min nya garderob som betyder mycket för mig. Det är där jag ska ha alla mina saker som annars har orsakat stök som sedan lett till stress. Jag ser fram emot en garderob med mycket förvarning som får plats med alla grejer, samtidigt man behåller känslan av att det är stort och luftigt. Vi gör ju trots allt om ett helt rum endast för detta.. Men vi får tillträde den 10e och det är ju först då jag kan börja fixa med det.. Så kommer inte kunna hänga upp mina kläder direkt när jag flyttar in. Så jag tänkte införskaffa klädhästar under tiden som bygget pågår så jag kan få upp lite kläder ur lådorna. Känns inte kul att ha allting nerpackat..

Någon som kan rekommendera någon för att bygga walk-in-closet? Skriv gärna, alla tips uppskattar jag!

Den här stilen gillar jag!! Ljust, guldiga detaljer och spottar. Superläckert.

Gillar dom frostade rutorna. En liten ”garderobs-ö” i mitten vore ju jäkligt snyggt.. Men får vi inte plats med det räcker det gott och väl med en snygg puff 😉 Vill inte att det ska kännas trångt.

Fast en sån här smal liten bänk kanske hade funkat.. Med en tjusig marmorskiva på. Fast jag kommer inte vilja ha äkta marmor då jag är lite slarvig av mig, det kommer bli förstört direkt. Så kommer köra på kompositsten.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)
 • Tina

  Har inte förstått grejen med att bygga om ett helt rum till garderob, det är ju inte speciellt snyggt? Jag och min sambo delar garderob som är 1,20cm djup med varsin stång. Vi har alltså alla våra kläder hängandes. Endast byxor och tjockare tröjor vikta på hyllan ovanför. Vi har inte mycket kläder men anser ändå att vi skulle kunna halvera det vi äger då vi inte använder allt. Så mycket utrymme som går till spillo för att förvara saker, kläder osv. Äger ni mycket kläder?

  • alexandra

   Ja alltså som jag skrev i texten så behöver jag verkligen ett helt rum för mina kläder och grejer. Jag jobbar ju med kläder kan man säga, så ja det behövs verkligen. Men jag förstår att det inte är för alla 🙂 Hade jag inte haft så mycket grejer hade jag inte ”slösat” ett helt rum på det.

 • Sandra

  Kan starkt rekomendera Richard byggare för walk in closet, dom är superduktiga, kolla in deras Instagram så ser du😍

 • Linda

  Huruvida det är snyggt är väl en smaksak, men jag skulle aldrig byta ut min walk in wardrobe, så praktiskt och lätt att hålla ordning om man har mycket kläder.

  Mitt hus är på 600+ kvadratmeter så det är knappast så att det tar utrymme från något annat. Jag behöver inte fler gästrum tex.

  Skulle gissa att Alexandra inte heller har ett litet hus men har man ett litet hus lite med lite utrymme är det klart man prioriterar annorlunda.

  • alexandra

   Smaken är som baken, alla gillar inte walk-in-closet men jag gör det verkligen. Så är supertaggad på att få ett fint sådant, speciellt då jag har så mycket kläder och jobbar med det vill jag ha allting på samma plats. Kram

 • StrongerLife

  Men åh vad kul det ska bli att få se allt hur det blir och hur det var förr och efter, älskar såna bilder. Före och efter.
  Är riktigt glad för din skull!!

 • Amanda

  Hovleverantören ”Kvänum kök” bygger fantastiska walk-in-closet! En bit att åka för er men ack så värt det. Det är hög kvalité och fantastisk kundservice.

 • Lisen

  Eller så har du en glasskiva på garderobsön med lådor under där du kan lägga smycken så du dem uppifrån 😃

 • Nickii

  Väldigt snyggt och vilken dröm!

  Hur tänker du med att det eventuellt lätt blir dammigt med öppna hyllor och skåp? (Jag går själv i tankar att bygga en men är lite kluven kring detta)

 • Michelle

  släng på en glas skiva över marmorn så är det ingen fara 🙂

 • Pernilla

  Jag vet att Bianca ingrosso och Ida Warg anlitade Karlssons golv, så dom blev sjukt nöjda 😉

 • Anna

  Åraslövs kök och inredningar bygger med massivt trä och platsbyggda, har hela mitt hem inrett med deras inredningar, tidlöst och du kan få det helt enligt din smack och tycke. Skillnad på snickerier och snickerier.. 🙂 Lycka till!

 • Paula Smilee

  Jag går i precis samma tankar, flyttar om mindre än 4 månader och ska då också ha en walk in closet. Så himla roligt att planera och letar efter inspo. Folk fattar inte grejer med en egen stor ”walk in closet” men det är ju som en ”man cave” fast med kläder, alla sina väskor och fina prylar man har fast för tjejer. 😂😍😍😍 Sen kan du ju absolut ha marmor, precis som andra ovanför har skrivit så blir det även snyggt med en glasskiva över som skydd! 😍👌🏻

 • Asterixia.se

  Youtubern Shea Whitney byggde en ny walk-in-closet för ett tag sedan som hon använder även som inspelningstudio. Jag tycker att det blev superfint. Här är länken till videon: https://youtu.be/3x2r0SNVA3M

 • Fanny

  Kreativa snickare är absolut bästa! Kika på instagram kreativa_snickare. Rekommenderar varmt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *