Gott nytt år!

Gott nytt år fina ni! Hoppas ni hade en fantastisk kväll igår, oavsett vad ni gjorde. Först hade vi tänkt att checka in på spa och bara ta det lugnt, men vi ändrade oss i sista sekund kan man säga. Vi blev hembjudna till min vän Viktor som vi tyckte lockade mer. Han och hans fantastiska sambo bjöd på lyxig 3-rättersmiddag hemma hos dom. Efter vi alla ätit gott och druckit några drinkar skålade vi 12-slaget och firade in det nya året genom att sjunga och dansa. Jag och Andreas kastade dock in handduken vid halv 2 tiden när resten av sällskapet ville festa vidare. Jag är inget big fan av att gå all in på nyår, och det kändes väldigt skönt att vakna upp pigg idag 🙂 Tyvärr blir jag ju sjukt bakis av minsta lilla (dvs runt 3 glas vin), och jag känner sällan att det är värt att dricka så pass mycket och länge för att sen må dåligt dagen efter. Sen är favoritdelen alltid innan folk börjar dricka ordentligt, alltså när folk äter och har det mysigt innan festen drar igång ”på riktigt”.

Men trots att vi inte har varit bakfulla idag så har vi ändå bara slappat och käkat pizza som resten av befolkningen typ, hehe.. Var väldigt skönt faktiskt. Men vi ska nu strax åka mot min mamma och äta lite middag där. Kan vara skönt att få lämna lägenheten lite hehe.. Ska försöka få tag på min bror och se om han ska hänga med dit eller ej. Sen får vi se om vi tar oss till gymmet eller forsätter att slappa resten av dagen 🙂 Har inga speciella planer imorgon så kan lika gärna ta det då. Ska eventuellt bara signa papperna för min lägenhet som nu äntligen ska bli såld. Fick inte det priset jag hade hoppats på (så det blir alltså en liten förlust) men samtidigt vill jag inte ha kvar den allt för länge nu när vi ska flytta till vårt nya hem redan om någon vecka bara. Jag tog det sista budet som kom in som låg ca 50 000 kr under det minsta jag ville ha för den. Fast köparna gick med på ett tidigare inträdesdatum så jag slipper betala hyra för en tom lägenhet. Kändes onödigt att ha dubbla kostnader nu när vi ska flytta in i vårt nya som kostar betydligt mycket mer än vad våra befintliga lägenheter har kostat oss. Är det tråkigt eller roligt att höra detaljer om försäljning och köpandet av bostäder? 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *