Nu har vi signat papperna!

Imorse signerade vi papperna för vårt nya boende 🙂 Så himla spännande detta, äntligen ska vi flytta och få bo större. Och givetvis känns det himla roligt att jag och Andreas ska äga vårt gemensamma boende tillsammans. För som ni säkert vet har vi bott i Andreas lägenhet som han äger, medan jag hyrde ut min i 2 år och nu står den tom tills att jag säljer den.. Den har förövrigt inte sålts än tyvärr, men jag kommer nu byta mäklare och jag hoppas på bättre tur där. Varför den inte har sålts är för att jag helt enkelt inte har fått det beloppet jag velat ha. Fick en värdering i höst som tyvärr inte har nåtts, och då har jag haft svårt att sälja den för mycket lägre än det beloppet. Men jag är inte orolig så, visst hade jag kunnat ta det sista budet jag fick (som var ungefär 80 000 kr mindre än vad mitt minimum var) men varför ska jag när jag kan testa ny mäklare och förhoppningsvis få ut lite mer.

Jag har många planer som jag vill förverkliga när vi nu äntligen flyttar till ett större boende 🙂 Har planer om gardiner som går från taket, med en snygg border över för en riktig hotellkänsla, i vardagsrum och även sovrum. Eller egentligen i alla rum! Gärna med en soft belysning under för att öka hotellkänslan. Min walk-in-closet ska ha en gräddvit heltäckningsmatta, även vårt sovrum. In med en ny större soffa i vardagsrummet. Gästrummet ska ha en SNYGG bäddsoffa som är fin och skön att ligga på (lycka till Alexandra men jag ska försöka hitta en sån, har ni tips så är jag överlycklig). Vi kommer även att ha en fantastisk utsikt som jag ser fram emot att vakna upp till.. Men det bästa är att vi kommer bo större och att jag har en ordentlig garderob för mina saker så vi förhoppningvis har mer yta att röra oss på.

Ps. Vi flyttar om bara 3 veckor typ, GAAAH!!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *