Vår jul i Bollnäs

Hej på er! Hoppas ni har haft en fantastisk jul. Vi är ju uppe i Bollnäs och vi har varit här några dagar nu. Dom första 2 dagarna sov jag bara typ, var så mentalt utmattad så jag orkade inte göra någonting typ 🙁 Fotade ingenting. filmade ingenting heller och det var så skönt!! Dessutom sov jag fram till 11 på förmiddagarna och kom i säng vid så tidigt som 9-tiden på kvällarna. Minns inte när jag sov så länge senast.. Behövde verkligen den här tiden för att bara inte göra någonting alls, inte tänka på något än att ta det lugnt och njuta av nuet. För jag är annars i full gång konstant med allt från att skapa content, till att hålla koll på alla olika kunder, hålla familjen glad och nöjda och sen också hitta tid för mig själv mitt i allt.. Det är inte lätt ska ni veta! Känns som att det alltid blir någon som blir sur när man tar tid för sig själv.. Men aja, det är väl så.. Livet ni vet 😉 Men nu känns det bättre och jag känner mig faktiskt ganska utvilad. Men jag hade nog faktiskt velat stanna här uppe i 2-3 dagar till för att få fortsätta att ta det lite lugnt och låta kroppen pusta ut ordentligt, men plikten hemma kallar. Och ni som kikade på min senaste vlogg vet ju att det är dags för oss att flytta nu, så det kommer vara fullt upp med det. Men jag är så glad och taggad över detta, ska bli så skönt att äntligen få bo större.

Men om vi ska prata om julen då? I 2 år har vi firat jul med min familj så nu var det dags att åka upp hit för att fira med Andreas släkt. SÅ dom första dagarna var vi hemma hos Andreas mamma och familj, vi firade även första delen av julafton där. Vi gjorde både vanlig och vegansk julbord då hans syster Lina äter vegansk kost. Sen bakade Andreas mamma världens godaste saffranspraliner.. Wow det vattnas i munnen när jag tänker på dom haha.. Sen efter Kalle åkte vi hem till Andreas pappas sida av familjen och firade med dom. Då var det julklappsspel som stod på schemat, superskoj tyckte jag det var trots att jag inte vann någonting. Men jag ville faktiskt inte vinna något heller.. Är i en fas där jag inte vill ha något ”onödigt” alls! Vill bara göra mig av med grejer och ha så lite trams hemma som möjligt. Så jag gick och la mig tomhänt men oerhört nöjd och glad över julaftonfirandet. Nu är det ”bara” min familj som ska firas, har ju några klappar till sällskapet hemma som ska delas ut. Det tänkte vi göra imorgon när vi kommer hem, så det blir på kvällen någongång.

Nej men så vår jul har varit supermysig. Mätt, glad och utvilad haha.. Nu ser jag fram emot att få träna, äta nyttigt och komma igång med flytten till vår nya lägenhet.

Vädret på julafton

Så vackert!

Min jultomte

Vilken rolig bild va? 🙂

Så vitt och fint!

Krispigt!

Man blir så glad när solen väljer att komma fram..

Vad tror ni dessa avtryck hör till för djur? Kanske varg? Vi såg dessa avtryck när vi var ute på promenad..

Invigde mina byxor från Bubbleroom 🙂 Toppen/understället är från Karitraa.

Hittade den perfekta mössan från Carin Wester på Åhlens uppe i Bollnäs. Letat efter en sån här länge!

Halsduken kommer också därifrån.

Åååh detta var så mumsigt..

Vegansk och vanlig julskinka.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)
 • Emilie

  Spåren är hundspår.

 • Lollan

  Hundspår 🙂 Vargen har symmetriska fram”tår”, en rak linje kan dras mellan de två övre. Kram!

 • Pia

  Ser underbart ut, vilket vinterlandskap. God fortsättning.

 • Anonym

  Vilka vackra bilder. Men du vi alla kämpar med stress och arbete och familj med barn. Ni bloggare har ju många fördelar med gåvor och roliga event. I Tex sjukvården har flera dragit in julbord för anställda
  Som är så viktigt jobb och kräver mycket. så stressa av behöver många men kan vara svårt.

 • Jessica

  Ser härligt ut.

  Du gjorde ett samarbete på din Youtube för nån vecka sen ( tror jag) med en mascara som var som extra hårstrån. Vad hette de märket? ☺️
  Och har du rabattkod? ☺️

 • Sandra

  Hej Alexandra. Jag är en typisk ”osynlig” läsare som aldrig kommenterar eller gör ljud ifrån mig. Jag har inga sociala medier så är tacksam för att det fortfarande bloggas och inte bara ”instagrammas”. Jag bor utomlands sedan 10 år och har på senare tid börjat följa din blogg då det både är kul att följa svenska trender men också för jag tycker du är så ärlig och skön. Sverige behöver fler personer som dig! Du ger mig så mycket positiv energi och skratt så jag tyckte det var hög tid att kommentera och ge dig lite glädje och tacksamhet tillbaka! Hoppas du har en fin fortsättning. Hälsningar från en följare i Barcelona

 • StrongerLife

  Ni är så fina, så otroligt fina faktiskt.
  Det ser så vackert ut därborta, underbar vinter <3
  Hoppas allt går bra för er fina du

 • Dilara

  Kära Fina Alexandra, skulle du kunna skriva ett inlägg om depression och att må dåligt samt vad man kan göra för att må bättre inombords? Jag är 24 år gammal och håller på att gå in i väggen. Orkar inte jobba och har helt isolerat mig. Orkar inte ta hand om mig själv längre. Är bara ledsen. Och ännu mer ledsen för att jag inte orkar jobba för att uppnå mina drömmar längre. Är så nedstämd att jag har slutat fungera. Snälla hjälp.

  • Olivia

   Kontakta vården och inte influencers. Där har du större chans att bli lotsad vidare och få advekat vård. Kanske ett svårt steg att ta, men förhoppning är det värt det. Lycka till!

  • alexandra

   Usch vad tråkigt att höra, är så ledsen för din skull! Men jag tror verkligen att det är bäst om du kontaktar vården som kan ge dig svar på dina frågor. Jag är inte utbildad inom ämnet och vill därför inte ge några felaktiga svar. Lycka till ❤️

 • Pia

  Har du link/namnet til buksen? Så fint antrekk. 💕💕

 • Alex

  Vem noppar dina ögonbryn

 • imgrum

  Vilken fantastisk plats! Jag älskar bilderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *