Are you Naughty or Nice?

I betalt samarbete med Swarovski 

Nu är det snart jul igen och jag vet exakt vad jag önskar mig i år. Smycken från Swarovski! I två år har jag fått presenter därifrån från Andreas, och jag blir lika lycklig varje gång. Swarovski är verkligen i min stil. Classy men också party, fast funkar ändå lika bra till vardags om man vill det. Ni vet ju att jag älskar allting som glittrar, men det får gärna vara i en stilren design så det inte tar över för mycket. I år har Swarovski en kollektion som heter Naughty or Nice, som handlar om ifall du har varit snäll eller lite stygg 😉

Du kan Klicka här för att komma till deras Naughty or Nice-kollektion så förstår du vad jag menar!

Är du ”stygg” handlar du en julklapp därifrån till dig själv, because you are worth it! För man behöver ju faktiskt inte sitta och vänta på tomten om man vill ha något nu på en gång. Men om du är snäll kan du ge ett smycke till någon du tycker om, tex till flickvännen, mamma eller syster. När jag besökte Swarovski hittade jag flera nya smycken som tilltalade mig väldigt mycket, och eftersom jag tycker jag varit snäll i år smsade jag Andreas länken till hemsidan och han förstod budskapet direkt. Den stora fördelen med att skicka länkar som önskelista är att han enkelt kunde klicka hem det han ville ge mig direkt, vart han är än. Nu verkar jag ha varit extra snäll, för i tidig julklapp (eller som han kallade det – kärleksgåva) fick jag allt jag önskade mig – armband, ring, örhängen och halsband. Allting är så himla fint och dom glimmar så vackert när ljuset faller på dom. Jag tycker verkligen Swarovski är affordable luxury.

Min personliga nya favorit är helt klart armbandet, det är så enkelt att sätta på sig och den funkar till både partyklänning men också till en mysig fluffig tröja för att höja lyxhets-faktorn lite. Dom kommer i både guld och silver, vilket är fantastiskt för vi alla brukar ha olika smak om sådant.

Jag rekommenderar verkligen er att ta en kik på Swarovskis utbud nu när ni ska kolla efter julklappar till era kära, eller till dig själv om du varit Naughty. Dom har massor av vackra smycken och accessoarer som passar dom flesta. Det är ett säkert kort ifall man vill make sure att personen som tar emot presenten blir riktigt glad och nöjd. För vem älskar inte ett paket som innehåller något riktigt fint, lyxigt och stilrent?

Jag blev i alla fall superglad när jag öppnade paketen och såg vad Andreas hade gett mig. Behöver förmodligen inte säga att jag har haft på mig smyckena sen jag fick dem för älskar dem och vill inte ta av dom, haha!

#Sparkdelight

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *