Dear Santa..

Inlägget innehåller adlinks.

Hej och hå, hoppas ni alla mår bra. Håller som vanligt på att jobbar. Inte klar än dessvärre.. Just nu filmar jag en video som ska upp imorgon med en superrolig ny partner. Dock har det inte gått helt smärtfritt fram då jag behövde en hel del rekvisita och just det jag behövde var slut på många ställen, så har blivit att jag har fått åka runt i bilen en massor. Detta gör jag samtidigt som jag får upp en annan kampanj på Instagram. Gå in och titta på den, den är väldigt rolig faktiskt. Jag fick äran att bli tecknad till den här kampanjen hihi…

Men det har varit väldigt mycket jobb på senaste (vilket ni säkert märkt då jag knappt haft tid för bloggen) men det är ju superroligt. Många roliga samarbeten och jag känner verkligen att det händer grejer nu, så vill inte pausa.. Men jag tror min kropp behöver det, för det börjar bli liiiite rörigt i bollen och jag vill ju inte göra något halvdant. Så ser fram emot lite ledigt snart. Förhoppningvis kommer vi iväg strax efter jul för att ladda batterierna någonstans där det är varmt.

Jag kan lägga upp en liten ”önskelista” här på bloggen. Inte för att jag önskar mig något på riktigt från mina nära och kära för jag har ju allting jag behöver, men om vi lägger det åt sidan så kan vi låtsas att jag förväntar mig att dessa saker ska ligga under granen och att jag slipper spendera mina egna pengar på det 😉

1. Beige mössa // 2. Balmain hårparfym – LÄNK // 3. Reseskrin – LÄNK // 4. Örhängen med månar – LÄNK // 5. Halsduk från LV // 6. Shampo + balsam – LÄNK // 7. Chanel parfym 1957 // 8. Diadem från LELE SADOUGHI // 9. Hårklämmor från Versace //

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *