Behandlingen är sponsrad av Forma Vita

Ja ni vet ju hur mycket jag älskar Derma pen! Det är definitivt min ”go to behandling” när jag vill få synliga resultat. För jag har märkt hur jag har fått små ärr på kinderna igen, från porer och finnar som jag har pillat på. Så jag bokade in mig för en ordentlig genomgång med nålarna hos Forma Vita. Förutom att drema pen tar bort små linjer, ojämn hy och ärr så kan man också boosta huden med att lägga på massa fukt samtidigt man kör behandlingen. Huden är ju desperat efter fukt nu när vädret är som det är. Jag känner redan stor förbättring, porerna ser redan mindre ut och såfort det strama lägger sig (brukar ta 2-3 dagar) så kommer huden kännas återfuktad och mjuk igen 🙂 Jag gjorde behandlingen i torsdags för att hinna bli fin tills imorgon då jag ska visa mig i tv-rutan, men också för att vara fin för julfiranden och nyår.

Många frågor om man kan göra behandlingen om man har aktiv acne, och jag skulle avråda dig från att göra det. Det kan irritera huden..

En annan fråga är om behandligen gör ont, och ja lite. Det är ju trots allt en skada som vi gör på huden med hjälp av nålar. Men jag tycker absolut inte det gör så ont så jag använder någon form av bedövning. Jag kör hard core 😉

Läs mer om behandlingen här: https://formavita.se/dermapen.php

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)
 • Nicole

  Du är så fin wooow

 • StrongerLife

  Forma Vita är grymma! Behandlare som gör det på ett naturligt sätt vad jag sett, det viktigt och bra.

 • V

  Roligt att du raderar kommentarer om att dina ögonbryn är hideous 😂

  • Alma

   Finns absolut ingen anledning att ha kvar hat? Kommentaren skulle inte leda till något snällt eller bra så varför skulle hon inte radera?

   • V

    SKILLNAD PÅ KRITIK OCH HAT.

    • Olivia

     Absolut skillnad på kritik och hat! Kritik: saklig och aldrig riktad mot någons utseende eller person. T ex ”jag hade önskat mindre hån kring Alexandras utseende i kommentarsfälten”.
     Hat: osaklig, riktad mot person utseende och involverar personangrepp. T ex ”fy vilka fula ögonbryn”, ”din mage ser ju helt galen ut” eller ”vilken hideous näsa”!
     Det senare (hat) är icke konstruktiva påhopp och syftar inte till att leda till förbättring för person eller grupp som utan snarare för att trycka ner och tala om för någon att du inte duger som du är/ser ut. Det finns INGET syfte med att tala om för en annan människa att deras utseende inte duger som är hedervärt på något sätt. Punkt

     • Emma

      Håller med Olivia! Dessutom – varför i hela fridens namn skulle man ens vilja kommentera en persons ögonbryn eller någon annan kroppsdel på ett negativt sätt? Vad får man ut av det? Blir du som kommenterar lyckligare? Troligtvis inte… Det enda resultatet är att andra blir ledsna, vilket är så sjukt onödigt! Ni som lämnar sådana kommentarer borde göra något vettigt med era liv istället.

 • V

  Visste inte att ögonbryn var en kroppsdel. Hon som googla upp vad kritik betyder kan ju även googla på det.

  • Olivia

   Ingen har påstått att ögonbrynen är en kroppsdel 🤣 och du kan ju läsa igen för jag har redan förklarat för dig vad både kritik och hat innebär för du verkar inte riktigt förstått skillnaden. Lycka till! 😁

  • Emma

   V – du måste må väldigt dåligt! Ingen lycklig människa skulle hålla på som dig! Försök prata med någon i den närhet eller en psykolog. Hoppas du får den hjälp du behöver! ❤️

   • Väder lholl

    Ja, det MÅSTE vara nå fel på en som inte håller med andra så det krävs psykologhjälp. Sluta shama.

    • Emma

     Ja, det måste faktiskt vara något fel på en person som känner ett behov av att skriva: ”Roligt att du raderar kommentarer om att dina ögonbryn är hideous.” Att skriva en sådan taskig kommentar, utan något egentligt syfte, är inte normalt. Då har man, med stor sannolikhet, problem som man bör ta i tur med. Därmed inte sagt att det är fel att ta hjälp av en psykolog – snarare tvärtom. Avsikten med min kommentar var inte heller att ”shama”, utan bara av omtanke. Både för Alexandra Nilsson som blir utsatt för hemska kommentarer (dvs. rena påhopp/mobbning) samt V. Att säga att någons ögonbryn är ”hideous” är inte konstruktiv kritik eller något liknande av acceptabel karaktär, utan ren och skär mobbning. Konstigt att du inte kan se det…

 • Väder lholl

  Alex svinkoppar?

 • Nikki

  Hej!
  Är det där verkligen ”Dermapen”? De brukar ha en annan utformning på sina pennor, och om jag inte är fel ute ser det här ut som en annan typ av microneedlingspenna. Dessa är olika då de går olika djupt och har olika funktioner. Microneedling tar inte bort ärr men kan reducera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *