Som ni vet ska jag gästa musikhjälpen nu på söndag klockan 13:00, men jag vill ju bidra med meeeer. Så jag auktioner ner ut ett grymt pris till förmån för Musikhjälpen. Det ni kan buda på är ett fantastiskt pris. En outfit värd minst 18 000 kr från Johnells.se, stylad av mig. Jag kommer alltså ta fram alternativ från Johnells utbud för att skapa den perfekta outfiten för just dig. Men såklart kommer vi överens tillsammans om vad som blir bäst, vill såklart att personen som vinner hem detta pris ska åka hem nöjd och glad över både sin sprillans nya outfit och med tiden tillsammans med mig. Utöver detta blir det en riktigt fotografering i outfiten (kan vara kul som minne eller lägga ut på sociala medier, vad du vill) samt en mysig liten lunch med mig 🙂 Hur trevligt låter inte det?!

Sen vet jag inte om det är tydligt eller ej, men jag tjänar absolut inga pengar på att gästa musikhjälpen och jag får ingenting från dom heller för att lägga ut auktionen. Detta är helt enkelt till för att hjälpa till. Skriver ut det ifall det är någon som har missuppfattat detta. 

Ni kommer till auktionen HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Här har ni mig klädd från topp till tå i kläder från just Johnells (minus väskan). Kappa från Ralpf lauren, byxor och topp från Helmut Lang och sneakers från Eytys. 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)
 • StrongerLife

  Shit vilken kul grej att göra!!
  Ser fram emot programmet och tävlingen.

 • Pia

  Låter jättekul. Lycka till med skapandet av outfiten!

 • Sofia

  På vad baserar du dina priser på, tex reklam på Instagram med bild och text eller en del i en vlogg? Tänker att det är väldigt olika form av reklam och du använder olika ”arbetsredskap”. Jag som inredningsdesigner tar ju betalt för så mycket annat än vad kunden ser. Har hyra på lokal, licenser för olika program jag använder, internet, telefon mm. Där är ju endast en bråkdel ”riktig” lön. Tror det är många som inte tänker på alla utgifter bakom en bild eller en video.

  • alexandra

   Kul fråga! Jag tänker såhär.. Behöver jag köpa rekvisita till videos räknar jag in sånt. Jag köper redskap som kameror, studiolampor, redigeringsprogram, datorer osv. Jag betalar fotografer ibland, sånt räknar jag in.. Jag räknar in min tid som tar för att skapa projektet. Min tid jag lagt ner för att bygga mitt varumärke. Mitt marknadsvärde, hur många människor jag når ut, engagemang på mina kanaler osv.. Så det är en hel del. Så om jag får in typ 100 000 kr på ett samarbete är det ju långt ifrån vad jag faktiskt tar ut privat sen. Men det förstår du nog själv som kanske också är företagare? Kram

   • Sofia

    Klart jag förstår, tänkte mer från andras synpunkt, dom som inte är lika insatta. Sett att du och andra influencers fått en del kritik och frågor angående det. Så ville väl mer få fram till andra hur mycket som ligger bakom dessa stora summor. Innan jag började jobba tyckte jag att det lät horribelt hur mycket vissa fakturerade, men nu känns det mer rimligt.

 • Elin

  Tyckte det var dåligt av dem att ta ner din auktion pga att Andreas budade. Pengarna betalas ju och går till något bra. Spelar det någon roll vem det är som budar då?! Nej! ♡

  • Hanna

   Klart det gör då han får en outfit värd 18000, en plåtning och en lunch. Han kan väl skänka pengar vid sidan av istället utan att vinna något. Då är det väl bättre att något fan får vinna priset.

  • Netti

   Partners får inte medverka till att trissa upp budgivningen. Det står i reglerna.

  • alexandra

   Håller verkligen med… Är lite besviken då Andreas brinner för välgörenhet och självklart tänkte betala om han vann. Han donerade till och med beloppet nu efter att annonsen togs ner. Ringde och pratade med Musikhjälpen men det var visst traderas policy..

   • Hanna

    Men är det inte väldigt elakt mot dom personer som verkligen vill vinna priset att träffas, få kläder och vad det nu var? Det är väl respektlöst mot de som budar för att de vekligrn vill vinna. Om han vinner bud slipper du ju plåtning, lunch o allt.

    • alexandra

     Fast vi fokuserar ju på vart pengarna går till, sen är det ett plus att man vinner något fint? 🙂 Vi kanske tänker olika. Men nu är han inte med iaf. Kram!

     • Hanna

      (Inte samma hanna som nedanför) tack för svar. Ja vi tänker nog lite olika. Men tanken var fin bakom det han/ni gjorde i alla fall. Och heja dig som ger en sån fin hjälp till musikhjälpen, det är ju det som är det viktigaste. Kram ha en fin helg

 • Gustav Nilsson

  Spelar storleken roll?

 • hanna

  hur kan du inte skriva någonting om vad musikhjälpen faktiskt handlar om??????? det är väl egentligen till för att samla in pengar till utsatta kvinnor i krig som blir t ex våldtagna eller hållna som sexslavar. HUR KAN DU INTE NÄMNA DET!?!?!?!?!

 • Tilda

  Varför inte bara skänka 18 tusen till musikhjälpen istället för att spendera pengarna på konsumtion när budet för vinsten är betyligt lägre än 18 tusen?

  • alexandra

   Bara att få luncha med mig är värt 20 000 kr.. Hehe nej men skämt-o-sido så hoppas jag att du också gjorde något för att samla in pengar till musikhjälpen. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *