Jag vet att några av er kanske tror att jag delar med mig av ”allt” här i livet men det är långt ifrån sanningen. Jag ger nog illusionen av det, men mycket jag ALDRIG skulle kunna prata om öppet om. Jag tror många influencers kanske känner igen sig i detta, att man kanske inte medvetet råkar ge sken av att man är väldigt öppen och obrydd om det mesta. Jag har läst att vissa följare tycker att vissa av oss är nästan för öppna med våra liv på sociala medier, och att dom inte alls kan förstå hur vi kan ”fläka ut” oss på detta vis. Men det du anser vara väldigt privat och personligt kanske jag inte alls uppfattar som privat eller avslöjande.

Så med det sagt händer det lite saker i här hemma som är jobbigt (och privat). Någonting jag aldrig skulle tala öppet om, men trots det tar det mycket energi och det kan märkas när jag spelar in videos eller tar bilder. Men förhoppningsvis kommer detta lösa sig snart så vi kan blicka framåt och fortsätta våra liv som planerat. Så jag försöker rulla på som vanligt trots klumpen i magen. Livet är ju som en berg-o-dalbana, man får ju bara försöka njuta av det trots uppförsbackarna som kommer då och då. För dom hör ju till livet också.

Men något som får mig på bättre humör är min lilla råtta, titta så jäkla söt hon är när hon ligger i min famn och myser haha!! Hon hatar verkligen kylan..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • Johan

  Du är så underbar Alexandra

 • Carola

  Hoppas allt oednar till sig. Kram ❤❤

 • StrongerLife

  Fina Alexandra, så trist att höra att du har det jobbigt just nu och jädrans vad nyfiken man blir, för jag tänker inte ljuga och säga att jag inte bryr mig, klart att jag vill veta, det vill nog alla. Men det är precis som du skriver, man kanske ger sken av att vara öppen men privata saker behåller man för sig själv. Jag är personlig men inte privat, det är det många tar miste på.
  Jag respekterar att du inte vill berätta, man kan inte alltid berätta allt, något privat liv behöver man, sen finns det ibland andra människor man också ska respektera.
  Jag hoppas det inte är något du och Andreas kan reda ut (med tanke på att du skrev ”här hemma”). Jag vet att ni är ämnade för varandra, alla har krux men de är prövningar.
  Snart är det jul och lite ledigt kanske? Vila och njut så mycket du kan finaste A. Kram <3

  • Ava

   ”Här hemma” kan ju även handla om ex att någon närstående till Alexandra eller Andreas är sjuk – även det påverkar ju ”hemmet”. Kan handla om hundarna? Kan handla om lägenheten, eventuella problem där? Det finns mycket som faller i ramarna av hemmet, som inte nödvändigtvis handlar om relationsproblem. 🙂 oavsett så är det ju tråkigt, man får dock hoppas att alla är friska i alla fall!

  • Martina

   Behöver ej vara något hemma. Kan vara något med hemmet, inom familj osv. Inte relationsproblem så fort det är problem. Tror Alexandra och Andreas har det bättre än någonsin.

   • Alex

    Troligt att det handlar om att överklagan inte gick i hennes favör och att hon måste betala massor nu efter domen, det måste påverka väldigt mycket psykiskt efter en sådan lång process.

 • Elisabeth

  Kramar till dig!!!💝 Hoppas allt löser sig, vad d än handlar om!

 • Emilie

  Vill tipsa om grejer om problemet är det jag tror, men vill samtidigt inte skapa spekulationer.

 • Louise

  Man ska ju inte dela med sig av allt , man har rätt till att vara sig själv privat

 • Pia

  Visst är det så, man delar bara med sig av det man vill. Och visst är det så att många tror att man delar med sig av allt, men det finns mycket kvar…

 • Madde Gren

  Kämpa på fina Alexandra! Hoppas det ordnar sig, stor kram<3

 • isabell

  Hoppas det ordnar sig, massa kramar! <3

  och Oj vilka fina termobyxor!
  Var kommer dem ifrån? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *