Hej svejs! På söndag så kommer jag gästa Musikhjälpen i Västerås 🙂 Inte på fredagen som jag skrev först på Instagram.. Det har blivit lite ändringar men jag är glad att det blev söndag istället, för det är ju sista dagen och förhoppningvis kan flera titta och bidra just då när jag är med. Klockan 13:00 kommer jag in i buren och ska få välja en utmaning som jag ska göra. Utöver det är det även planerat att jag ska tävla ut något. Har ni förslag på vad det skulle kunna vara får ni mer än gärna kommentera det här (eller skicka privat till mig). Jag tycker detta ska bli så roligt och så spännande! Har aldrig tittat på musikhjälpen men jag vet att det är superstort och jag vet att programmet i sig har massor av fans. Så jag är både förväntansfull men också lite nervös.. Jag vill ju så gärna bidra med så mycket som möjligt när jag väl är på plats. Så är det så att någon av er bor i Västerås eller är där i närheten på söddagen får ni gärna komma och säga hej!

Så ja förutom det då, har precis varit och poddat. Eller nja precis är det ju inte för jag hade ett möte direkt efter sen har jag mailat lite.. Håller på att rodda med en ny kund som jag är så oerhört stolt över att få in, lite *nyp mig i armen* känsla över detta samarbete så jag gör allt i min makt för att det ska bli bra. Ni kommer nog förstå vilka det är sen när det publiceras hehe.. Sen samtidigt roddar jag inför onsdagens video och jag har fått in en rolig känd Influencer som ska få bestämma min dag. Denna gång är det en man, han är känd från youtube.. Han kan vara grov i munnen.. Vi är nog varandras motsatser. Kan ni gissa vem det är? 😉

Alexandra Nilsson musikhjälpen

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *