Hon är så jäkla cool!

Igår var det Idol finalen och vi var på plats för att heja på finalisterna. Såklart hejade vi på Tusse, men jag tyckte synd om Freddie (för jag såg bara en massa Tusse-skyltar i publiken) så vrålade hans namn några gånger ifall han skulle höra det, haha. Satt ju trots allt precis vid scenen, så han kanske hörde och kanske blev lite peppad. Kan bara tänka mig själv hur det måste kännas att stå på scenen framför så många människor och höra hur folk ropar efter någon annan.. Sen kanske det inte alls var så, såg ut så från mitt håll iaf. Men jag tycker att båda var minst lika bra, Freddie kanske till och med hade en bättre röst. Men Tusse har ju lixom the whole package så jag förstår att han van.

Men det roligaste med kvällen var inte att heja på finalisterna (sorry hehe) utan det var att jag fick ta med Leonora dit och att hon fick sitta så nära scenen. Hon var sjukt bra på att peppa, hon klappade hela tiden och såfort en kamera flög förbi oss var hon stencool. Jag kunde viska att vi nyss var på TV och hon tittade på mig som det att vore en självklarhet, det visste hon redan men inte gjorde hon sig till för det. Hon är mycket coolare än vad jag är, haha! 🙂 Hon har också hunnit bli van med kändisar, hon rör knappt en min när någon närmar oss. Då är faktiskt vår mamma mycket värre när det kommer till sånt haha.. Nej men stolt som en tupp är jag över min fina tjej ♥ Resten av gänget bestod av min bror Peter (som bor hemma i Sverige igen för er som missat det), bonus pappa, Andreas såklart och mamma skulle ha varit med men hon åkte till Polen samma dag så hon missade det. Men oerhört snällt av TV4 att ge oss platser för typ hela familjen, på första raden dessutom.

Idag är det lördag och det betyder BAL PÅ SLOTTET! Nej inte på slottet men bal är det, och hur trevligt är inte det? Har fått låna en jättefin klänning från bästa Bubbleroom (ni får se senare ikväll) och hittat en mask (från vår resa till Venedig, då köpte jag och Andreas en varsin). Dock är min mask inte på pinne, så funderar på om jag ska limma fast en liten grej så jag slipper knyta fast masken på ansiktet. Borde väl inte vara så svårt? Utöver det är det städning och gym som står på schemat. Naglarna hann jag fixa igår, som vanligt såg dom ut som skit.. Väntar alltid tills dom ser ut som 7 svåra år.

Alexandra Nilsson idol

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *