Event med Glitter

Hej. Sitter just nu och väntar på min avokadomacka hos Joe & the juice, passar på att blogga lite medan jag väntar. Så vad sker? Jo jag var nyss på ett fik där jag blev intervjuad av finsk media. Jag har förstått nu att min blogg var väldigt stor/ känd i Finland när jag började min karriär. Så vi pratade lite om skillnaden mellan dåtid och nutid. Jag är dock ganska trött på att svara på frågor om det (känns som jag upprepar mig flera 100 gånger), så framöver kommer jag inte tacka ja till intervjuer med den inriktningen. Det räcker lixom nu. Nu ska jag möta upp Andreas för att gå på en visning till. Börjar bli trött på att flytta nu, och vi har inte ens börjat packa ihop grejer, haha! Nej men flytta vill man ju inte göra i onödan..

Men något roligare är att jag här om dagen var på ett glittrande event med Glitter. Det var på bank hotell och dom hade gjort det så himla fint! 🙂 Smycken låg exakt överallt, till och med på och i tårtor (se på bilderna). Det serverades drinkar och juliga tilltugg, riktigt trevligt. Höll mig såklart till det alkoholfria då jag försöker komma igång med träningen ordentligt (igen) så kroppen inte ska kännas så trött och tung nu under vintern. Är typ konstant trött känns det som.. Så efter eventet drog jag tillsammans med Ellinor, Daniel-Paris och Ellen vidare för en liten middag tillsammans. Så skönt att kunna ta bilen då så vi slapp promenera i kylan. Dessutom var det skönt att kunna slänga in alla presentpåsar i baksätet så vi slapp konka med dom 😉 Så vi åt middag och pratade i någon timme eller 2, mysigt avslut på kvällen.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)
 • Paula Smilee

  Men åh vad roligt att du äntligen fått ditt domännamn & kissie.se numera är borta! 😀😀😍 Grattis fina!!

 • Alexandra dalström

  Vet hur det är att jämt känna sig trött, jag Skyllde det på att jag har tvillingar på 4 år men sedan hitta jag ett kosttillskott för 5 månader sedan som gjort underverk. Känner mig som mitt gamla jag. Fast min son väcker mig 2-5 gånger per natt vaknar jag alltid utvilad när jag tagit dem. Min kompis som oxå äter dem säger att hon inte längre blir bakis när hon äter dom. Dag delen gör mig väldigt focuserad och konsentrationen är på topp dessutom behöver jag inte längre ta power naps så skönt.

 • johanna

  Wow vilket härligt event det verkar ha varit! 🙂

 • Pia

  Snyggt och häftigt dukat. Glitter har så mycket snyggt, har precis skickat efter örhängen därifrån.

 • StrongerLife

  Shit vad häfitgt de gjort med tårtan och smyckena. Härligt event.

  Men gumman, du har väl inte ens börjat flytta än och redan trött.. åh hoppas ni snart finner det perfekta huset/bostaden för er så att ni kan flytta och släppa det här. Men se det som ett äventyr, tillsammans, förstår att du är trött men såå häfitgt att ni ska skaffa helt eget tillsammans och allt. 😀 Jag är i alla fall supertaggad åt dig hahaha

  trevlig helg

 • Anna

  Hej kära Alexandra!

  Vet att jag ligger före dig här, men vill bara säga att jag såg dig o söta lilla Leonora på 1.a raden på TV på Idol!!!!
  Ni var så fina o såg så glada ut!!!!!
  Hoppas ni hade kul!

  Kram Anna i Malmö

 • Charlotta

  Hej, vilken second hand/ annan butik rekommenderar du att besöka för att fynda fina klädesplagg till bra pris? Besöker Stockholm på söndagen 🙂

  // Charlotta

 • Francisco Stiles

  Good blog you have here.. It?s difficult to find high quality writing like yours nowadays.
  I seriously appreciate individuals like you!
  Take care!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *