Trött och grå..

I samarbete med Care of Alexandra Nilsson

Alltså fy vad trött och låg jag känner mig just nu.. Mörkret har verkligen påverkat mig i år! Men ska jag vara helt ärlig så har jag också slarvat med kosttillskott. Fy på mig! Klart det ger en negativ effekt när man inte får i sig det kroppen behöver. Så imorse gjorde jag en smoothie gjord på goda bär och frukter, samt körde ner en stor skopa av mitt collagen med wild Berry smak. För man blir inte bara snyggare av det (hehe), utan den innehåller massa bra saker som ger positiva effekter på både kropp och sinne. Leder och muskler mår ju väldigt bra av collagen, så jag får bättre effekt när jag tränar. Och när jag känner att träningen går bra, följer lixom resten med. Så fungerar jag iaf 🙂 Sen är det ingen hemlighet att collagen gör huden mer spänstig, får finare lyster osv. Min hud känns alltid lenare och mjukare när jag dricker collagen regelbundet. Dessutom upplever jag att min hud återhämtar sig snabbare när jag känner mig fuktfattig under kyligare dagar.

Priset för dessa är 279 kr och ni hittar dom här >LÄNK<

Alexandra Nilsson collagen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *