Veckans planer

Måndag: Spela in podd på morgonen. Sen ska jag passa på att träna och städa hemma då jag inte har jättemycket inplanerat. SÅ SKÖNT! Och något som är ännu skönare än det är att jag har tid hos läkaren 15:30 för att bli av med vaxproppen. Den har jag gått runt med i över en vecka nu och jag är så trött på att vara döv. Sen ska jag också jobba på datorn en hel del.

Tisdag: Möte med en kund på förmiddagen, sen ska jag spela in en video. Har ett roligt tema på g som jag tror att ni kommer tycka om 😉 Sen försöker jag klämma in ett träningspass.

Onsdag: Har ett möte i Borås, så åker dit tidigt på morgonen och kommer hem på kvällen igen. Det är ett VÄLDIGT SPÄNNANDE möte som jag ser så fram emot.. Är lite nervös till och med.. Men det kommer gå bra 🙂 *iiiihhh*

Torsdag: Blir intervjuad av finsk media. Jag fick höra att det var delvis tack vare mig som finnar fick upp ögonen för influencers i Sverige då jag blev den första som blev känd där (detta har alltså en reporter sagt till mig haha) och dom vill göra en intervju med mig om vad jag gör idag.

Fredag: Inga vidare planer förutom att gå på idol finalen, men det är ju på kvällen. Så kanske får till en mysig lunch med lite shopping? Är sugen på ett par nya kängor nämligen..

Lördag: Plaza kvinna håller i en bal med maskerad-tema! Gissa om jag är exalterad? 🙂 Ska köpa riktigt snygga, sexiga men också sofistikerade masker som jag och min dejt Andreas ska ha på oss. Vi ska dit tillsammans med Atooni. ska bli så roligt.

Söndag: Video ska redigeras + komma upp.

Alexandra Nilsson vinterjacka

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *