Grinchen

Inlägget innehåller adlinks till Ivy revel. 

Hej svejs! Ja då var det jul igen då, fullt av snö överallt. Man ser också hur många som helst som lägger ut på sina storys ”ååååh äntligen så härligt med jul” medan jag känner bara att det kommer bli slaskigt och grått igen imorgon. Jag känner mig lite som Grinchen för jag tycker inte alls om snö, vinter eller julen. Det är bara kallt, blött, stressigt och folk blir besvikna. Men men, det är bara att bita ihop. Julen är ju över lika snabbt som den kom, som tur är 😉 Men jag håller tummarna för att vi åker iväg på en liten solsemester, gärna över jul men direkt efter funkar också bra. Behöver få se solen igen. Dom senaste dagarna har jag varit så trött, haft huvudvärk och knappt kunnat hålla ögonen öppna. Det beror nog också pga stress, men bristen av d-vitamin gör det ju inte enklare såklart.

Trots huvudvärk så tog vi oss till gymmet imorse och det känns väldigt skönt såklart. Dock sitter huvudvärken i sig så har tagit en alvedon nu och väntar på att den ska kicka in. Jag ska sen hämta ut ett paket och göra mig iordning. Klockan halv 3 eller om det var halv 4 så har vi en visning, och jag håller tummarna för att vi gillar den. Men helt ärligt så börjar jag bli riktigt stressad över flytten nu. Min lägenhet blir inte såld och jag funderar på att ta in en ny. MEN problemet med det är att möblerna som vi hade stylat lägenheten med inte står kvar.. Så lång tid har detta alltså tagit! så det behövs då ta nya bilder och dom kommer inte bli lika bra, och då kommer annonsen inte locka lika mycket högst troligtvis. Sen vill jag inte ens gå in på banken.. Fan vad dom strular!! 🙁 Det har tagit över 2 månader att få dom att svara. Dom påstår vår bankman är sjuk, och att vi borde använda deras verktyg på deras hemsida men när jag gjorde det så låg det nere. Skriver dock inte ut vilka dom är för då kommer dom väl inte bli mer samarbetsvilliga direkt..

Snygg jacka va? 🙂 Så tuff. 

Ni får hela 45% rabatt på den med koden ALEXANDRA45 – LÄNK

Alexandra Nilsson pojkvän andreas hellmers

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)
 • Bella

  Förstår stressen över flytt och lån etc. Har ni prövat att höra med andra banker om lån och så? Ibland kan de skrämma upp sin nuvarande bank till ett beslut. Hoppas allt löser sig!

 • Emilia

  Har det kommit folk på visning? Mäklaren bör ju isåfall veta om någon är intresserad. Vet inte vad du/ni har för utgångspris men det kanske är för högt och skrämmer bort potentiella köpare?

  Får man inte typ köpa bilderna och använda hos en annan mäklare?

 • StrongerLife

  oh my vad du är snygg i håret, du passar i det där korta, jag vet att du inte klippte dig så kort utan det bara ligger i tröjan men ändå, det ser supersnyggt ut!

  Usch förstår dig gällande slasket. Hatar, ska det vara vinter så får det vara äkta vinter med värsta snön och sol så att det glittrar överalllt. Det är fint.

  Förstår även stressen med flytt. Ni har väl inte hitttat nått än eller? Vet inte hur det är i processen. har ni sålt Andreas/ert nuvarande hem? Eller är inget såld och inget köpt?

 • Veenya

  Dags att byta bank. Om dom inte vill er business får dom skylla sig själva.

 • Steffi

  Jackan är sjuukt snygg!! Men.. när du har den på dig så blir den tusen gånger snyggare! Du kan verkligen bära upp allt <3 Snyggaste stilen har du. Och finaste personligheten. Du har DET

 • Malin

  Så fina ni är tillsammans ♥️

 • Bim

  Hej!

  Måste bara säga att av bloggeliten som man följt under alla år, tänker på kenza, blondinbella mm.
  Så tycker jag att du verkar ha gjort en fantastisk personlig resa! Tittade på Youtube och halkade in på ett gammalt Bella och Tyra avsnitt, fyfan vilken mobbing det var.
  Du har utvecklats så mycket och verkar vara en fantastisk, rolig, snart och ambitiös tjej. Fortsätt så! Kram

 • Paula Smilee

  Så himla fin bild på dig & Anders! 😍😍 Jag känner samma som du när det kommer till snö och kylan annars älskar julen sååå himla mysigt med julmys, pynten och alla julfilmerna! Klappar är ju inte ett måste och handlar ju inte om det heller.. 😌😌🤔💕

 • Paula Smilee

  Så himla fin bild på dig & Anders! 😍😍 Jag känner samma som du när det kommer till snö och kylan annars älskar julen sååå himla mysigt med julmys, pynten och alla julfilmerna! Klappar är ju inte ett måste och handlar ju inte om det heller.. 😌😌🤔💕 😂

 • Annika

  Åh du hade passat såå bra i kort hår som det ser ut att du har på första bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *