Jullunch

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er! Jag sitter just nu och får håret fixat hos Rapunzel of sweden, så skönt att göra det innan jul och nyår. Då lär det ju heller knappt få någon tid. Bokade faktiskt den här tiden senast jag var här. Tänkte att det var lika bra, annars skulle jag bara bli stressade sen över att det är fullbokad. För det är det såhär års, det är ingen överraskning direkt att nästan alla vill göra sig fina inför högtiderna som kommer. Så det vi gör idag är att vi touchar upp utväxten som vanligt, tonar håret och sätter in nytt hår. Har inte än börjat sakna det korta.. Känns ganska klar med det, but I did it real good 😉 Så det blir någon mellanlängd idag tror jag. Har inte riktigt bestämt mig än.

Här om dagen var jag bjuden på jullunch av Influencer Dasha Girine. Jag tog med mig Atooni dit och hade det så mysigt 🙂 Det serverades bubbel, god mat och efterrätt. Så trevligt! Dock hann jag inte stanna allt för länge då jag hade så himla mycket jobb.. Men hann sitta där någon timme iaf. Alltid något! Har fortfarande mycket jobb så passar på att jobba medan jag får mitt hår färgat. Jag skickar ut lite fakturor och dubbelkollar information till olika kampanjer så allting blir rätt. Men jag ser ljuset i tunneln nu, det börjar faktiskt lugna ner sig liiiiite nu.. Så skönt! Jag är fullt medveten om att det har varit väldigt mycket reklam nu på senaste. Men snart så kommer det bli mindre av det. Men samtidigt så skäms jag inte över det, tycker ingen Influencer borde skämmas över att det är mycket reklam då vi alla arbetar väldigt hårt. Är man bra på sitt jobb ska man också tjäna bra också. Sen bestämmer man själv hur innehållet ser ut så kunder och följare blir glada och nöjda. Jag bestämmer mycket själv hur mina samarbeten ska se ut, och med tanke på allt jobb kring det så förtjänar jag tjäna pengar. Ingen tycker ju om att jobba gratis (även om vissa tycker Influencers borde göra det, helt galet i mina öron). Men jag undrar om det sticker mycket i ögonen för det är en bransch dominerad av kvinnor.. Män i samma yrke verkar drabbas av mindre skit och även mindre anmälningar till KO.. Slump eller? Tror inte det.

Alexandra Nilsson Atooni

Läcker blus va? Ni hittar den >HÄR< och koden Alexandra30 ger dig 30 % rabatt. Enjoy!

Vi satt med Katrin och mysiga Daniel P

Hårbandet jag har på mig älskar jag, från märket pica pica.

Fint va? 🙂 Missade dock barnvagnen i högra hörnet, den förstörde bilden lite haha!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)
 • Ƭĥe real Hmm

  Jag tyckte faktiskt inte att barnvagnen förstörde bilden. Utan den så hade bilden varit lite för steril tyck jag. 🙂

 • Rena

  It is cute that the buggy is in the picture 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • felli

  det är likadant för de manliga influenserna, har en bekant med 400 tusen följare på youtube. De haglar in skit om han har för mycket sammarbeten eller bara lägger för många annonser i sina klipp, de är nått som tyvärr verkar tillhöra ert yrke att ständigt bli ifrågasätta. Folk verkar tro ni ska jobba gratis konstigt nog.. Kram

 • SS

  Have you ever thought of writing in English too (also English subtitles on your videos)? Im sure you would end up gaining readers all over the world 🙂

 • StrongerLife

  Vad fin du var. Och vad härligt allt såg ut, tycker inte barnvagnen förstör heller, jag såg den knappt fören du skrev det. Inget man liksom tycker är konstigt, en barnvagn bara. 😉

  Jag håller nog med, jag tror inte heller att män åker på samma skit eller ens blir anmälda till ko eller soc eller nått annat heller. Hugo Rosas kunde ju få lite skit men aldrig ens hälften av det hans fru får när de typ gör samma saker. Galen värld vi lever i. Kvinnor ska fan stå ut med så mycket skit !!

 • Simone

  Lunchen såg super mysig ut! tycker att många influencers gör samarbetena bra och personliga:))
  https://nouw.com/simoneeriksson

 • Sara

  Jag undrar bara varför kommentarerna i din blogg minskat då drastiskt ?
  Du fick många fler kommentarer innan. Mycket märkligt .

  • Jag

   Mycket märkligt? Det finns många saker som engagera folk, en av dem är hur många kommentarer Alexandra får på bloggen.

   Förutom att många skriver på andra sociala medier, till skillnad från förut när endast bloggen fanns (typ), så nöjer sig många med att läsa.

   Alexandra är den bästa bloggaren jag varit med om och hon gör ett så jävla bra jobb. Så bra att ingen längre måste provoceras och skriva omoget skit här. 😊

  • Johan

   Really though? 😂 Hon säger själv hon inte prioriterar bloggen. Förut uppdaterade hon minst 2-3 inlägg, klart det blir fler kommentarer då. Alexandras siffror på youtube och Instagram är desto bättre. Du är inget sociala medie geni Sara.

  • alexandra

   Hej sara, det är inte så konstigt då jag knappt har fått upp några riktiga inlägg. Mest har jag lagt ut om mina YouTube-videos. Så det är klart jag får mindre följare och mindre kommentarer. Så mycket märkligt vet jag inte om jag vill hålla med dig om haha!

   • Sara

    Jag tycker du är väldigt fin som person och menade verkligen inte något illa med min kommentar… det var en reflektion jag gjorde över att kommentarerna har minskad från några år sedan.
    Jag tänker bara på en sak, att folk är piggare på att kommentera negativa kommentarer , men när du förändrats, utvecklats osv … där folk inte längre känner sig provocerade av dig så kommenterar de inte lika mycket längre.
    Tittar man IL blogg, där hon fortfarande 2019 efter alla nederlag och förnedring , har ganska många kommentarer … mestadels negativa så klart.

 • Den ärlige

  Jag tror att du missförtått, samarbeten i all ära, om det faktiskt var produkter som du faktiskt tyckte om på riktigt, på de flesta av dina samarbets vidoes så lyser det verkligen igenom att det bara är för pengarna du gör , det är nog det som irriterar folk, inte att du tjänar pengar.

 • Emil

  Katrin är vidrig, hur kan du sitta vid samma bord som henne? Usch!!

 • Carolina

  Tror inte någon ifrågasätter att influensers gör reklam för att få en inkomst. Det många ifrågasätter är trovärdigheten när var och vartannat inlägg innehåller reklam, och ofta för produkter som aldrig tidigare synts i influenserns medier. ”Är man bra på sitt jobb ska man också tjäna bra” kan tolkas som ett svepskäl, för att tjäna så mycket pengar som möjligt via reklam kan ibland gå ut över kvaliteten på inläggen. Man måste kunna få yttra att man tröttnat på all reklam i samhället utan att för den delen vara en fitterbitta…

 • Helene

  Har nok mindre med kvinnedominans å gjøre, og mer med at det har vært mye løgn i de reklamene. Back in the day ”likte” jo alle bloggere samme ting samtidig fordi de fikk betalt for det, og skadene fra når det ble avslørt henger nok litt igjen=)

  Selv liker jeg reklame, så lenge det er utført som et blogginnlegg, dvs med realistisk bruk og vurdering av produkt, så man fremdeles føler at man leser en blogg og ikke et informasjonshefte. Da blir det kjedelig, og man leser jo blogg for underholdningen sin del. At influencere får betalt ser jeg som selvfølge.. har man følgere tilbyr jo man noe befolkningen vil ha, og da fortjener man å bli kompensert=) på samme måte som kunstnere/forfattere/skuespillere osv. De tjener jo også ekstremt bra om de får mange ”følgere”.

 • Lilly

  Tyckte barnvagnen passa bra in där 😅 super snygg detalj 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *