Great news!

Hej på er. Ägaren av domänen jag vill ha kontaktade mig och ville ge den till mig. Gissa om jag blev glad? 🙂 Såfort jag har det kommer jag byta ut nuvarande domänet, och då blir detta den sista gången jag kommer ha någon som helst kontakt med det förra namnet. Förhoppningvis! Sen förstår jag att folk ibland råkar säga fel ibland, speciellt äldre journalister (hehe).. Men dom som är lite med ”med i gamet” tilltalar ju mig som Alexandra och ingenting annat.

Ja så vad händer just nu i mitt liv kanske ni undrar? Jag håller på att filma som vanligt och ska strax redigera lite. Har massor att göra nu under black week, har många roliga kampanjer. Men det är jag bara glad och tacksam över. Men i vissa stunder blir det helt enkelt för mycket, och då tar jag några djupa andetag och försöka tänka om. Läste en liten text här om dagen i stil med ”istället för att tänka åh vad jobbigt, varför måste jag göra det här? Tänk istället, wow. Tänk att jag får göra detta!”. Jag tog åt mig av det. För jag kan vara lite negativ tyvärr när det blir för mycket, jag är inte jättebra på att hantera stress. Men efter jag såg den där lilla texten (som jag tror är skriven av Linda Pira) så har jag försökt tänka om 🙂

Men ni ska få se lite bilder tänkte jag! Här om veckan var jag bjuden på fest som hölls av NYX. Temat var love lust and disco. Sjukt kul tema. Så körde all in med en glittrig klänning. 

Alexandra Nilsson klänning

Alexandra Nilsson

Den strama knuten är verkligen min go-to-frisyr nu för tiden..

Alltså hur trevligt ser inte detta ut att vara? 🙂 Nam nam..

Så fina cupcakes!

Mina dejter för kvällen, Keela och Sofia.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *