Spara pengar med Anyfin

I samarbete med Anyfin 

För några dagar sedan så berättade jag för er om appen Anyfin, en tjänst som jag tycker är riktigt bra. För visste ni att hela 30 % av Sveriges befolkning handlar på kredit, vilket ju inte är så konstigt när det har blivit så smidigt och enkelt. Hur många av er har inte testat att “betala sen” när ni shoppar kläder online? Men då är det lätt att man missar höga räntor och otydliga villkor. Det Anyfin gör är att sänka kostnaderna på dina befintliga delbetalningar, kreditkort och privatlån upp till 200 000 kr. De ger alltså inte ut några nya lån utan sänker räntan på delbetalningar, krediter och privatlån som du redan har.

Du ansöker i 3 steg;

1. Ladda ner appen
2. Ladda upp din faktura
3. Få svar från Anyfin hur mycket pengar du kan spara.

Det som sen händer efter att du blivit kund är att Anyfin betalar av din skuld till din tidigare kreditgivare och sen betalar du till Anyfin i fortsättningen, men med lägre ränta – och på så sätt sparar du alltså pengar och får en lägre månadskostnad!

Så ifall du sitter på någon onödig delbetalning eller kreditkortsräkning, lova mig att du i alla fall testar Anyfins tjänst! Allting är självklart helt kostnadsfritt, så du har verkligen inget att förlora på att i alla fall testa vad Anyfin kan göra för dig.

Som en sista tjänst skulle jag också gärna vilja höra i kommentarerna från er som blir kunder hos Anyfin vad ni tycker om tjänsten, och kanske till och med hur mycket ni sparade? Och om ni vill se hur det funkar att ansöka så kolla in min youtube, där visar jag exakt hur det går till! 🙂

Som exempel ger en omfinansiering av ett lån på 12 500 kr till en rörlig ränta på 8,48 % med 24 månaders återbetalningstid och 24 avbetalningar samt 0 kr i administrativ avgift en effektiv ränta på 8,82 %. Månadskostnaden blir då 568 kr och det totala beloppet att återbetala 13 634 kr. Anyfin erbjuder alltid individuella räntor. Ansökt till Anyfin för att ta reda på vilken ränta just du kan erbjudas.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *