Women Entrepreneurship day

Igårkväll befann jag mig på Women Entrepreneurship day. Det är en dag till för kvinnliga entrepenörer som vill mingla, skapa kontakter och bli inspirerad av andra. Fantastik och viktig dag tycker jag. Det är så viktigt att lyfta kvinnor så vi vågar ta steget ut i affärsvärlden och inte bara titta på från håll medan männen gör det dom brinner för. Det finns ju plats för oss också! 🙂 Det var flera inspirerade talare på plats, bland annat Annie Lööf och Emma S Wiklund. Även jag var på scenen tillsammans med fantastiska Fanny Widman som driver podden Fannys Förebilder som jag gästade för ett tag sedan. Hon intervjuade mig i en livepodd, och fokuset låg på hur jag har förändrat mitt varumärke och hur Influencer-yrket fungerar. Det var väldigt roligt att få vara på scenen med henne, och det kändes fantastiskt att få skratta tillsammans med publiken. Förutom att det fanns talare på scenen delades det ut pris, det var mat och dryck samt massa annat. Dagen höll på från 10 på morgonen till sen kväll. Vissa av kvinnorna hade varit där hela dagen fick jag höra. Så kort och gott, det var en fantastisk kväll.

Idag har vi tisdag och planerna för dagen är att träna nu strax, sen ska jag filma lite material som ska upp redan idag, samt material som ska upp imorgon. Sen ikväll är det event med Linda-Marie. Så det för fullt upp som vanligt med jobb. Men idag känner mig inte lika stressad och det känns skönt. Men det är just därför jag tänker passa på att träna, för min kropp hanterar stressen sen så mycket bättre. Det räcker med en timmes pass och jag känner hur kroppen fylls med endorfiner. Träning är verkligen fantastisk och den bör man prioritera. Hälsan är ju så fruktansvärt viktig.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *