Veckans planer..

Alexandra Nilsson podd

Måndag: Börjar dagen med intervju hos Aftonlandet. För er som vill se intervjun klicka >HÄR<, sen är det raka vägen till podd-studion för att spela in 4e avsnittet. Vi ligger alltså en och en halv vecka före hela tiden ifall det skulle vara så att någon inte kan en gång, för då har vi redan ett avsnitt inspelat. Skönt att vara på den säkra sidan. Sen direkt efter det ska jag förbi en kund på ett möte samt hämta upp grejer till en youtube-video som jag ska spela in i December. Sen är det jobb på datorn tills det blir kväll, då ska jag delta i ett event som heter Women Entrepreneurship day. Men jag har lyckats dubbelboka mig ikväll, nästan tribbelbokat! Såhär blir det alltid när jag har för mycket att tänka.. Vill skaffa assistent igen men senast blev jag bara mer stressad av det.. Sen hinner jag inte lära någon allting nu, för just nu är det KAOS… Så får se hur jag löser det på smidigast vis..

Tisdag: Spela in material till ett jobb och redigera videos. Sen på kvällen är det event med Linda-Marie som lanserar en nyhet, så roligt 🙂 Jag ser fram emot det lite extra då jag missade hennes födelsedag senast och jag vill ju såklart gärna vara på plats och stötta henne när det gäller. Så imårn ska det firas dubbelt upp! 😉

Onsdag: Redigera och publicera videos som vanligt hehe.. Men här kanske jag hinner få till ett träningspass.

Torsdag: Jobba på dagen och träna om jag hinner. Som vanligt då 😉 Sen är det julfest med NYX på kvällen.

Fredag: Premiär av Snövit musikalen på kvällen. Ska ta med lillasyster, mamma och Andreas igen. Vi var inte för så länge sen på en annan musikal (Robin Hood) som samtliga älskade, så vi blev väldigt glada att vi fick en inbjudan även till Snövit. Tycker det är så roligt att det kommer inbjudningar som jag kan ta med henne på, så även hon får ta del av influencer-liv haha 😉

Lördag: Inga planer förutom att jobba.

Söndag: 2 kampanjer ska upp ser jag nu i kalendern.. Japp dubbelbokad mig även här.. Går bra nu Alexandra……

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *