Ny video på kanalen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • Anonym

  Hej! Jag lyssnade just på er podd och ville bara berätta hur det har varit för mig.
  Jag har fått höra av folk att jag är för smal, får jag ens mat hemma? Jag har även fått höra att hundar tycker om ben, inte män. Plus en hel del andra saker. Jag är alltså smal, hatar det, men jag går inte upp i vikt. Har noll bröst och rumpa. Så har också fått höra att jag är ingen kvinna. Så fast jag idag är äldre så vågar jag inte visa min okvinnliga kropp, skulle hellre va mullig än smal. När jag går och shoppar kläder så är dom alltid för stora vid benen. Bh passar aldrig heller. Men har försökt att lära mig att det finns mycket mer i livet än hur ens kropp ser ut. Kram

  • Frida

   Jag vet precis hur du känner, folk kommenterar min vikt rakt ut som om jag inte redan är medveten om den. Det är som att dom tror att det är okej för att man är ju bara smal, smala tar väl inte illa upp av att få sin vikt kommenterad!? Jag har fortfarande svårt att acceptera min smala kropp på grund av alla kommentarer. Var rädd om dig!

 • Ivy League Schools

  Helt underbara, jag tror nog att karln får fasen ta och fria nu. Vad väntar killen på haha. sega män.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *