Diabetesgalan 2019

Hej på er! Igår var det Diabetesgalan som gick kanal 3. Över en halv miljon svenskar har diabetes, och dagligen dör fler än fem personer till följd av sjukdomen. Fruktansvärt. Men då är det fantastiskt att Diabetesgalan finns då alla pengar som samlas in oavkortat går till diabetesforskning. Jag kan inte mycket om sjukdomen alls, men jag fick lära mig en hel del igår. Bland annat vad man kan göra för att förhindra spridningen av diabetes typ 2. Det är att tänka på att röra sig och vad man stoppar i sig. Ganska enkelt kan man tänka, men vi lever ju ett väldigt bekvämt liv idag då vi nästan aldrig behöver gå någonstans.. Så det är viktigt att få till det där träningspasset så våra kroppar mår bra! Jag har ju sålänge jag kan minnas tränat och rört på mig nästan dagligen och det känns väldigt bra, det har jag planerat att göra så länge min kropp orkar. Sen kan man ju såklart inte styra över allting som händer, men man kan ju göra det som går att göra för att må bra.

Idag var jag jättetrött, när klockan ringde var jag helt sänkt haha.. Så jag sov någon timme extra imorse, det var jätteskönt. Har inte alls mycket inplanerat idag förutom att jobba med kampanjer som jag har inbokat. Har väldigt mycket just nu och jag har typ råkat dubbelboka mig 2 gånger redan, så måste strukturera upp min kalender. Så det ska filmas och redigeras i vanlig ordning. Men en lunch med min vän Viktor har jag iaf bokat nu, och senare i eftermiddag så jag på ett träningspass med Malin, ett riktigt mördarpass!! Är inte alls taggad nu, men det kommer nog kommer under dagen.

Alexandra Nilsson diabetesgalan

Jag och kattpappan, visst var han fin kvällen i ära? 🙂

Alexandra Nilsson viktor frisk diabetesgalan

Gulliga Viktor, missa inte videon där han bestämmer min dag >LÄNK<

Alexandra Nilsson diabetesgalan

Alexandra Nilsson diabetesgalan

Fick äran att sitta bredvid dessa superstarka tjejer som startade igång gårdagens insamling med hela 19 000 kr (!!). Helt fantastiskt!! Dom säljer fina armband som dom gör helt själva.

Körde på blå/glittriga naglar kvällen i ära. Blå är ju diabetesgalans färg.

Träffa på min podd-kollega på plats också 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *