Vi vann!

Inlägget innehåller reklam för Care of Alexandra Nilsson

Mitt collagen har blivit nominerat 2 gånger redan, vilket känns så himla kul 🙂 Först var det designen som fick en nominering i Svenska Designpriset, dessvärre vann vi inte men bara att bli nominerad känns fantastiskt kul. Sen fick vi en till nominering som årets best helt nutrition product i natural & organic awards, och VI VANN! Jag är så glad och stolt, för produkten är ju fortfarande väldigt ny på marknaden. Jag önskar att jag kunde vara på på plats själv igår när vi fick ta emot priset, men prisutdelning var i Malmö och jag har så mycket jobb just nu så jag hann inte åka dit. Men mitt fantastiska team var där och gjorde ett grymt jobb. Vi hade ju en egen monter där det serverades collagen-slush till gästerna. Det blev en stor hit fick jag höra. Kul!

Jag är ju så taggad på dom nya produkterna som snart ska komma. Jag är ju sån, jag blickar ju hela tiden framåt och vill utveckla. Så förhoppningvis är ju detta bara början och inom en snar framtid har vi massa härliga produkter att erbjuda er. Och vi lyssnar ju på er, klart vi ska tänka vegansk framöver. Men just collagen kan inte vara vegansk, men det finns andra produkter som vi ska ta fram som kommer att vara det. Så förhoppningsvis finns det något för alla snart.

Som sagt finns ju mitt collagen i 3 olika smaker som man kan blanda ner i vatten, smoothies, yougurt eller vad man själv tycker funkar 🙂 En skopa om dagen räcker och i burken finns det en lite sked för att underlätta dosering. Är ni intresserade av att testa produkten kan ni köpa den hos Apotek Hjärtat  >LÄNK< 

Alexandra Nilsson collagen

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *