Spännande saker som händer..

Hej svejs! Har precis blivit intervjuad av lilla aktuellt, vi pratade om Influencers som åker på pr-resor och varför jag valde att ställa in Kina resan som jag skulle ha åkt på för några veckor sen bara. Jag har såklart inget intresse av att kasta någon annan under bussen, så när jag får frågor om andra influencers väljer jag att säga så lite som möjligt. Jag kan ju endast utgå från mig själv. Sen kan man ju givetvis ha personliga åsikter om att vissa tackar ja till gratis-resor till länder som inte borde stöttas, men man kan aldrig veta varför en person tackar ja. Jag vet inte heller hur pålästa mina influencer-kollegor är.. För som i mitt fall med Kina så tackade jag ja först, men ångrade mig sen såfort jag fick mer information om vad som faktiskt pågår i landet. Jag hoppas ju att andra skulle reagera likadant. Men intervjun gick bra tyckte jag iaf, den var lite mer seriös än vad jag hade trott. Tänkte nog att intervjun skulle ha en lättare känsla över sig då det var för lilla aktuellt, men så blev det iaf.

Förutom att bli intervjuad så har jag filmat hela dagen, spelar in en vlogg där jag styrs av en manlig kändis. Han har varit med i Melodifestivalen och let’s Dance.. Kan ni gissa vilken person det är jag pratar om? 😉 Videon kommer bli väldigt rolig tror jag för han är ju smått galen och virrig som person, haha! Men det är just därför jag tycker om honom så mycket!! Vi är gamla vänner och vi lärde känna varandra genom att båda började ju som bloggare. Ni kommer få se den redan imorgon. Är inte klar än dock, utan spelar in hela dagen som vanligt när jag vloggar.. Så ska strax återuppta filmandet, pausar lite nu medan jag bloggar och svarar på lite mail. Och på tal om mail.. Idag fick jag btw ett jätteroligt erbjudande på mailen gällande ett program som börjar snart. Känner mig så ärad att få frågan!! Ni kommer få veta snart vad det är 🙂 Får se om ni blir lika exalterade som jag över detta.

Hoppas ni har haft en fantastisk dag fina ni ♥

Vi spelade in i min gamla lägenhet. Passar på när den är stylad och innan den säljs 😉 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *