Veckans schema..

Måndag: Börjar som vanligt veckan med att spela in ett podd-avsnitt till Storleken spelar roll. Sen blir det direkt ett träningspass. Så skönt att rivstarta veckan med det 🙂 Sen tänkte jag hämta ut 2 paket som innehåller träningskläder till Andreas och klänningar till mig. Ska skicka ut fakturor och fixa lite i hemmet tills klockan blir 17, då ska vi på en visning. Det är en lägenhet på Kungsholmen jag vill kika på..

Tisdag: Filma-dag. Ska spela in minst 2 videos tänkte jag! En är lite roligare tycker jag för i en av videorna ska Viktor Frisk få bestämma min dag, låter väl skoj? Sen har jag även en intervju inbokad med lilla aktuellt.

Onsdag: Podd-avsnitt 2 släpps, så glöm inte att prenumerera på podden! 😉 På eftermiddagen tänkte jag spraytana mig inför galan som är dagen efter. Känner mig alltid så snygg efter en bra sprayat 🙂

Torsdag: Filma och redigera under dagen som vanligt. Ska även börja sortera lite i garderoben då jag ska ha loppis med några härliga tjejer veckan efter. Sen är det den superviktiga Diabetesgalan på kvällen. Ska ta med mig Andreas såklart.

Fredag: Middag and drinks med Michelle och Atooni på kvällen. Vi blir säker några fler 🙂 Ser fram emot det, var länge sen vi var ”ute” nu känns det som. Då tänker jag klä på mig något riktigt tjusigt och bara unna mig 😉

Lördag / söndag: Inga speciella planer än sålänge förutom att klippa videos i vanlig ordning haha..

Alexandra Nilsson podd storleken spelar roll

Bild: Bauer media

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)
 • Rena

  I see you have again amazing things on your schedule!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • StrongerLife

  Vilken härlig vecka du har framför dig. Hoppas veckan blir bra, ser fram emot er podd!
  Kram

 • Danielas Dagbok

  Ser så fram emot ert nästa poddavsnitt!!

 • Anna

  Såg din instagram nu och du kände dig stressad över att din lägenhet inte blivit såld. Men är budgivning såg jag, köpte du ut ditt ex dyrt eller vill du bara ha mer än budet?

  • alexandra

   Hej, ja lite stressad är jag hehe.. Jag köpte ut mitt ex för det uppskattade priset som var under den perioden vi gjorde slut. Så jag försöker gå plus minus noll iaf.. Så förhoppningvis får jag upp budet liiiite så jag inte går back.

 • Anna

  Så glad över att du ska gå på Diabetesgalan i år<3 Det behövs verkligen spridas kunskap om, samlas in pengar till och forskas kring denna sjukdom!

 • Lisa

  Hoppas du gör podden för rätt sak och inte enbart för att höja dig själv gentemot henne. Det konstiga är att ingen pratar om hur ohälsosamt det att att vara så pass överviktig som hon är. Är inget hon ska vara stolt över, kostar oss skattebetalare enorma summor..

  • alexandra

   Hur vet du att hon är ohälsosam? På riktigt, hur kan du avgöra det?

   • Lisa

    Att vara så pass stor är inte hälsosamt! Spelar ingen roll vad hon eller du hävdar, den typen av fetma leder till allvarliga sjukdomar i det långa loppet. Tycker det är hemskt att samhället ska anpassas efter feta människor när det kommer till designkläder som hon beklagar sig över. Är ingen hälsosam bild hon målar upp i sina videos på youtube.

    • Malin

     Måste hålla med Lisa här!

    • alexandra

     Du kan alltså bara genom att titta på henne se hur hon mår inuti? Wow spännande.. Och varför stör du dig så mycket på hennes kropp? Hon tvingar väl ingen att se ut som henne? Hon är ju bara sig själv? Sluta bli så provocerad av en människa som inte gör något ont.

     • Lisa

      Stör mig inte på att hon är gravt överviktig utan hennes syn att samhället ska anpassa sig till en farlig livsstil! Finns inget positivt att vara så pass stor. Har man en kropp som hennes kommer man i längden inte må bra av det. Mellan raderna verkar det som att hon inte vill vara tjock med tanke på hennes klagande om att inga kläder passar..

     • Steffi

      Faktum är, hon är en INFLUENCER och hon PÅVERKAR många att följa efter henne och hennes val, att göra och gå efter henne, hon väljer att vara fet och barn och ungdomar gör likadant. Visst har föräldrar en roll men unga som följer henne (precisde som följde dig Alexandra när du var som mest destruktiv) blir INSPIRIRERADE PÅ FEL SÄTT OCH HON HAR FAN ETT ANSVAR!

  • Maja S

   Lisa : Håll dina bittra ord för dig själv.
   Och förresten HON har ett namn

   • Lisa

    Bittra kommentarer..nä inte direkt mer orolig över att det helt plötsligt ska vara ok att i framtiden belasta sjukvården med sin fetma och låtsas som att vara hälsosam..

    • Maja S

     Du har ju missat hela grejen m deras podd o deras snack. 🙄🙄
     Så gör om o gör rätt.
     Istället för att kräka ur dig saker du inte vet ett skit om

     • lisa

      Lilla Maja S: Jag behöver inte göra om och göra rätt!
      Har rätt till min åsikt och är inte intresserad av att lyssna på podden. Räcker det jag sett av hennes youtube videos för att avgöra att hon inte lever ett hälsosamt liv.

      Har själv varit stor en gång i tiden men nu tränar jag 6 ggr i veckan och är svintight 🙂

      Att leva som tjockis och inte försöka göra något åt det är beklämmande och ett hån mot oss friska personer i samhället. Vill du vara med och betala hennes operationer eller när hon måste sätta in knäprotes eller när hennes rygg eller inre organ fallerar?

     • Maja S

      Lilla Lisa….
      Snacka om att köra med härskarteknik 🙄

      Vad vet du vad hon försöker göra o inte göra med sin kropp?
      Jag betalar iaf hellre hennes op än betalar för dina psykologbesök. Grattis till din svintajta kropp!

      Tack o hej

  • Natta

   AH håll KÄFT. Vad är det med folk som du som bara ska tycka och hänvisa till sjukvård blablabla. DU HAR INGEN ANING OM NÅGONTING. Och jag hoppas att du är perfekt, arbetar, aldrig har varit sjukskriven eller ”kostat samhället några pengar”! Hoppas du aldrig heller hämtar ut medicin – som är subventionerad. VIDRIG syn är vad du har på människor om du anser att det är en vettig kommentar att skriva ”kostar sjukvården pengar”. Jag spyr. Och det gäller alla människor som jämför på det sättet. Du har ingen aning om hur hälsosam hon är eller inte. Var bara tyst, lyft på din trötta sten och lägg dig under den igen.

   Folk kan vara hälsosamma trots att man inte är pytteliten till kroppen PUNKT.

 • Pia Widlund

  Härlig vecka, fullt ös som vanligt!

 • Anna

  Hej tänkte fråga dig, hade du ett sammarbete med lyko? Kommer inte ihåg riktigt för mig att du nämnde det i någon video.
  Undrar om du har rabatt kod ifall man beställer därifrån..
  du gör jätte bra videos på youtube kanalen förresten! 🙂

 • Cecilia

  Hej hej! Har en fråga om din plasma behandling runt ögonen, är du nöjd och hur stor skillnad blev det? Så sugen men hittar få ärliga reviews om hur resultaten faktiskt blir!

 • Steffi

  Älskar era poddar! Så givande och så fantastiska personligheter båda två och så vackra. <3

 • Olivia

  Hej! Jag kommenterar nästan aldrig, men lyssnade på er podd idag och ville bara säga att ni faktiskt fick mig att förbättra min självbild lite grann, fick mig en tankeställare med hur jag borde vara snällare mot mig själv och min kropp. Har också lidit av ätstörningar och gör väl fortfarande det till viss del, även om jag utåt verkar frisk. Så tack Alexandra, du är verkligen grym <3

 • Anjelica

  Saknar dina oldschool scheman du gjorde i Photoshop!! Bästa 😂😍🙏🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *