Jul i Bollnäs

Hoppas ni har haft en fantastisk helg. Som ni säkert sätt redan på Instagram så har vi befunnit oss i Bollnäs med Andreas familj. Vi började med att i fredags hälsa på Andreas mamma + bonuspappa. Det är där vi brukar sova när vi åker upp. Så förutom att bara ta det lugnt och träna lite faktiskt så åkte vi på årets första julmarknad. Men vadå, julmarknad första veckan i november tänker ni nu säker, och så tänkte vi också 😉 Men det var smockat med folk där!! Gick knappt att hitta parkering, trots att den här marknaden var lååååångt ute i skogen.. Men som sagt, massvis med folk och det var dessutom massor av snö, så det blev riktigt mysigt och man kom nästan i julstämning. Vi köpte stickade vantar, åt tunnbrödsrullar med olika ostar i, åt brända mandlar och tittade på allt folk som var där. Jag träffade dessutom en hel del läsare/ lyssnare som var så chockad över att jag var där ute i skogen haha!

Sen igår lördag åkte vi vidare till Andreas pappa och hans fru Gunilla som fyllde 60 år. Gäller ju att hälsa på hela familjen när man väl är igång! Dom bodde tidigare i Gävle men har nu flyttat upp till Bollnäs för att vara närmare familjen, praktiskt och skönt för oss. Det blir ju mindre åkande för oss nu ju. Så vi var ute och firade Gunilla i lördags som fyllde år och på söndagen firade vi Andreas pappa istället då det är fars dag idag. Så det blev dubbelt upp med både familj och firande, men det är trevligt. Hoppas ni inte har glömt att gratta er pappa på dagen? Kan vara fint att iaf skicka ett meddelande eller något, behöver inte alltid vara en present.. ♥ Jag skickade iväg ett sms till pappa som inte bor i Sverige för att visa att jag tänker på honom ibland.

Det var riktigt skönt att få komma iväg lite, senast vi var i Bollnäs var i somras under brännsbollsyran.. Sjukt vad tiden går fort! Men nu är vi i Stockholm igen och jag ska försöka leta upp både min sladd till datorn och min plånbok som jag lyckats lägga på något mindre smart ställe…

Julmarknaden..

Jag, Björn och Ylwa (Andreas mamma alltså)

Chloé fick mysa i min varma acnejacka. Lyxhund..

Lite småläskiga haha…

Andreas och hans söta mamma.

Nygjorda brända mandlar, mmm…

Dags att gå hem 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *