SVT morgonstudion

God morgon. Ni som var uppe tidigt och hade på 1an kunde se mig och Linda-Marie i svt’s morgonstudio 🙂 Vi pratade om vår nya podd men också om hur vi ser på allt hat som vi får stå ut med om våra kroppar. Både vi har ju drabbats av ätstörning fast på olika sätt. Vi kommer prata mer om det framöver i podden. Känns oerhört kul att podden uppmärksammas så mycket, det trodde nog ingen av oss innan vi startade igång. Så allt detta har verkligen kommit som en överraskning. Så tusen tack (igen) till alla er som hyllar podden, delar den på instagram och såklart lyssnar på den.

Nu ska jag träna tänkte jag och sen jobba lite. Känns faktiskt skönt att vara uppe så tidigt (gick upp halv 5 imorse), men jag lär ju bli supertrött senare under dagen. Är ju inte van att stiga upp så tidigt hehe..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *