10 höstfrågor

Vilket är ditt favorit höstplagg?

Stickade tröjor såklart! Och höga stövlar.. Använder det typ bara under hösten.. Men då kör jag all in!

Vad gör du helst en typisk regnig höstdag?

Har sovmorgon först och främst. Sen går Andreas upp och gör kaffe och kommer med det till sängen. Tar det sjukt lugnt och bara myser ett tag innan vi åker till någon galleria (då det regnar vill man ju inte vara utomhus), strosar runt tills det är dags för lunch. Sen mot kvällen får det gärna bli middag med ett glas vin följt av bio.

Har du något mål med hösten?

Behålla första platsen på poddlistan (japp vi ligger 1a så sjukt kul 😃), behålla motivationen på youtube (den svajar lite just nu) och hålla igång träningen. Denna vecka har jag hunnit köra 3 pass och jag tänkte köra ett imorgon också.

Favoritfärg denna årstid?

Vitt, beige och brunt.

Vad dricker du mest på hösten?

Kaffe som alltid, ibland busar jag till det med chaite, tycker det smakar jul. Sen dricker jag ju mitt vita vin året runt.. Önskar jag tyckte om rödvin, det känns mer höstigt. En eller 2 hotshots slinker ner när det festas till, även om det inte är lika ofta längre hehe..

Bakar du mycket på hösten?

Haha bakar ALDRIG! Kan dekorera pepparkakor på sin höjd men det blir inte roligare än så.

Bio eller hemmabio?

Bio faktiskt. Gillade inte alls det förut men nu tycker jag det är mysigt. Dessutom tar det sån tid när vi ska välja film här hemma, vi är lixom aldrig överens. Jag vill gärna se komedier och svenska filmer medan han inte tål svenska filmer och älskar pang pang.. Ja ni hör ju! Men konstigt nog kommer vi mer överens när det kommer till filmer på bio.

Vad har du för höst-skor?

Typ lårhöga stövlar eller kängor. Sneakers blir ju tyvärr bara förstörda under hösten.

Hur ser en typisk höstoufit ut för dig?

Ett par svarta skinnbyxor, stor mysig polotröja, sen kör jag antigen en beige kappa över eller min stora acne jacka till det. Sen ett par kängor för att tuffa till det lite och sen chanelväskan. Låter inte det verkligen som jag? 😉

Ser du framemot vintern?

Nej. Finns typ inget med vintern jag tycker om, haha så bitter!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *