Inatt släpps podden!

Hej på er! Dagen har gått så himla fort.. Har filmat typ hela dagen, arbetat, gått på ett möte och sen var det dags för att åka mot tv4 för att ställa upp i Efter 5 för att prata om podden som släpps inatt (!!). Kändes jätteroligt att få vara med och Tilde är ju så himla go.. Vilken kvinna alltså 🙂 Sen var även Linda-Marie jätteduktig, hon som berättade för mig att hon var lite nervös innan. Jag tyckte inte alls att det märktes – tyckte ni det som tittade? Jag tyckte inte det iaf 🙂 Så nu är det verkligen officiellt, podden släpps inatt och vi båda är så taggade på att starta den här resan som vi ska få göra med er. Och tänk er.. Jag som har varit så ”anti” poddar tidigare.. Det är ju omöjligt för mig att fortsätta vara det med den här starten, wow vilken respons!!

Podden Storleken spelar roll kommer alltså handla om allting så går att mäta. Men vi förstår att ni kanske direkt tänkte att vi syftade på våra kroppar, för storleken på dom skiljer ju sig lite. Men vi vill visa att den storleken inte spelar någon roll, för vi har mer gemensamt än vad ni kan tro. Många kommentarer som vi får är väldigt lika också, för dom handlar ofta om våra storlekar. Vi är trött på det och vi kommer i podden prata om allting som handlar om det, men också mycket annat. Vi ska göra allt för att vår podd inte ska vara som dom andra. Så inget fokus på events, ligg och sprit här inte. V

Ni kommer till podden här: https://podcasts.apple.com/se/podcast/storleken-spelar-roll/id1485553214

Vill ni se intervjun kan ni se den här: https://www.tv4.se/efter-fem/klipp/slår-tillbaka-mot-näthatet-startar-podd-12509151

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *